Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşin gitcek diye birazda canım. 6 aymı yapcaktı. Eşimin kuzenide cuma gidiyor 1 yıl yapcakmış oda 6 ay sanıyordum
Aynen şuan kafamı veremiyorum hiçbi şeye sağ salim dönsün hepsi inşallah ❤️
Benim o bahsettiğim arkadaşımda bel ağrısı çok olmuştu
Varsa bile cidden üstüne düşemiyorum kuzum kafam o kadar dalgın ki geçen sene denediğimde ne kadar boşmuşum sadece belirti arıyodum 😂

Aynen şuan kafamı veremiyorum hiçbi şeye sağ salim dönsün hepsi inşallah ❤️

Varsa bile cidden üstüne düşemiyorum kuzum kafam o kadar dalgın ki geçen sene denediğimde ne kadar boşmuşum sadece belirti arıyodum 😂
Gecip gitcek zaman inşallah canım. Olumlu düşün. Kendini üzgün gösterme eşine de oda daha çok üzülmesin onun içinde zor

Gecip gitcek zaman inşallah canım. Olumlu düşün. Kendini üzgün gösterme eşine de oda daha çok üzülmesin onun içinde zor
Evet bi de zaten hamile olma ihtimalim var diye neye stres yapsam kızıyo düşünsene bi de emanet bırakmış oluyomuş gerçekten 😂😂 Zor bi süreç kuzum gerçekten 🥺

Evet bi de zaten hamile olma ihtimalim var diye neye stres yapsam kızıyo düşünsene bi de emanet bırakmış oluyomuş gerçekten 😂😂 Zor bi süreç kuzum gerçekten 🥺
Allah yardımcınız olsun kuzum. Emanetini bırakıp gitcek zaten🤣

Eklentiler

• IMG_20220202_161211.jpg
    IMG_20220202_161211.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 26
Allah razı olsun bebeğim ❤️❤️❤️ Rabbim kimseyi bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın Allah tez zamanda hayırlı pozitif göstersin her isteyen arkadaşıma,herkese ❤️❤️❤️
Aminnn kuzummm bak hiç beklemiyordun resmen öylesine oldun iğneyi ama geldi😍😍😍

İşte Allah çok büyük o ne zaman derse o zaman işte ya 🥺 Progestan başladım kahverengi lekelenme var inşallah güzel güzel tutunur ❤️
İyi yaptın canım günde 3 4 taneye kadar içiliyor diye biliyorum. Folik asitte başla 💜

İyi yaptın canım günde 3 4 taneye kadar içiliyor diye biliyorum. Folik asitte başla 💜
Ona başladım kuzum zaten ben doktora gideyim diyorum kocamı bi gönderince zaten adet tarihim yaklaşır artık yarın da kan vericem nasipse. Çok saol çok yardımcı oldun her zaman ❤️

Ona başladım kuzum zaten ben doktora gideyim diyorum kocamı bi gönderince zaten adet tarihim yaklaşır artık yarın da kan vericem nasipse. Çok saol çok yardımcı oldun her zaman ❤️
Ne demek kuzum herzaman elimden geldiüince 💜 evet git canım. Kan ver 1500 üstü beta ile kese görünür

Şükür lekelenme tek gün oldu kuzum doktor tutunma olduğunu korkulcak bişey olmadığını söyledi tekrar tahlil günü bugündü pazartesi vericem bugün fırsatım olmadı
Çok şükür kuzum hadi bundan sonrası güzelce gelsin inşallah 🥰

X