Heee eczaneden almışsın pardon kuzum. Ben internetten aldın sandım. İnternettekiler yanıltıyor. Bunda var görünüyor hadi inşallahCanımm hadi inşallah bu test biraz yanıltıyor ama birtane daha başka bir test alıp yapsanmı. Ama görünüyor cizgi hadi inşallah ne zaman çıkcak sonuc
Yok kuzum internetten almadım ve ilk 5 snde c çizgisiyle birlikte belirdi yüklerken kaliteyi düşürdüğü için testte biraz soluyo çizgi. İlk defa c çizgisiyle beliren ikinci çizgi gördümHeee eczaneden almışsın pardon kuzum. Ben internetten aldın sandım. İnternettekiler yanıltıyor. Bunda var görünüyor hadi inşallah
Gözün aydın kuzummmYok kuzum internetten almadım ve ilk 5 snde c çizgisiyle birlikte belirdi yüklerken kaliteyi düşürdüğü için testte biraz soluyo çizgi. İlk defa c çizgisiyle beliren ikinci çizgi gördüm
Yaa bebeğim Allah razı olsunGözün aydın kuzummm
Benimde 11. Gün çok silik olup 12. Gün koyulaşmıştı canımYaa bebeğim Allah razı olsunİğne etkisinden korkuyorum ama cumartesi negatif çıkmıştı kaset testte. İki gün önce kahverengi akıntı geldi ve bugün ilk idrarla yaptım(saat çok erkendi 4 saatlik bi bekleme yani) sonra eşimi uyandırdım sağlık ocağının açılmasını bekledik açılır açılmaz verdim kanı Doktor da ebe de iğne etkisi olmayacağını hamile olduğumu testlerin güvenilir olduğunu söyledi inşallah doğrudur da eşimin gitmeden müjdeyi alırız cuma günü gidiyo Hakkari Yüksekovaya bi de
Saol bebeğim teşekkür ederim inşallah sağ salim gelirBenimde 11. Gün çok silik olup 12. Gün koyulaşmıştı canımeğer önceden negatif gördüysen vardır bence inşallah. Bebiş babasının gitmesini bekliyormuş demek
Ay canım bayada uzağa çıkmış Allah kavuştursun tez zamanda zaman hemen akıp geçsin inşLlah 6 ay değilmi
ben farkkı bir test sandım canum internette satılandan. Bende var gözüküyor sonuçta inşallah güzel gelicek sağlıkla büyüsün inşallah canımSaol bebeğim teşekkür ederim inşallah sağ salim gelirEvet 6 ay çıktı inşallah kan sonu güzel gelir de bebişle bekleriz Testi araştırdım bir tane bile sahte pozitif yorumu çıkmadı sanırım eczaneler daha temkinli davranıyo marka seçerken 4te çıkcakmış sonuç Aman olmamışsa da en azından sağlık ocağında varmış muamelesi görmüş oldum
Yaa ağzından bal damlıyo ya senin beta kaç çıkmıştı 12.gün? Şuan kaç görürsem hamileyim 11.gündeyim ben deBen
ben farkkı bir test sandım canum internette satılandan. Bende var gözüküyor sonuçta inşallah güzel gelicek sağlıkla büyüsün inşallah canım
12. Gün vermemiştimki canım ben ya 16. Günde vermiştim yalnış hatırlamıyorsan 180 küsür çıkmıştıYaa ağzından bal damlıyo ya senin beta kaç çıkmıştı 12.gün? Şuan kaç görürsem hamileyim 11.gündeyim ben de
Tabi 16.gün çok iyi çıkmış Allah isteyen herkese versin ya ben ilk defa testte pozitif gördüm o heyecanla ilk defa kan verdim hatta 8.gün negatif olunca dedim iğneyle bile göremedim pozitifi12. Gün vermemiştimki canım ben ya 16. Günde vermiştim yalnış hatırlamıyorsan 180 küsür çıkmıştı
Yani önemli olan şuan çıkacak sonuç değil canım. 2 gün sonra tekrar verince kanı en az 2 kat arttınca sorun yoktur inşallahTabi 16.gün çok iyi çıkmış Allah isteyen herkese versin ya ben ilk defa testte pozitif gördüm o heyecanla ilk defa kan verdim hatta 8.gün negatif olunca dedim iğneyle bile göremedim pozitifi
Aynen onu biliyorum kuzum ilk aşamayı bi geçeyim de inşallah sıra o takiplere de gelirYani önemli olan şuan çıkacak sonuç değil canım. 2 gün sonra tekrar verince kanı en az 2 kat arttınca sorun yoktur inşallah
Hayırlısıyla inşallah olucak canımAynen onu biliyorum kuzum ilk aşamayı bi geçeyim de inşallah sıra o takiplere de gelir
İnşallah bebeğim Allah razı olsunHayırlısıyla inşallah olucak canım
Sonucunda etiketle canım benideİnşallah bebeğim Allah razı olsun
Merhaba sonucunuz cikti miİnşallah bebeğim Allah razı olsun
Evet canım çıktı ama çok çok yeniymiş takip gerekiyo dedi tekrar kan vericem pazartesi . Yükselir muhtemelen dediMerhaba sonucunuz cikti mi
Değer kaç canım. Hadi gözün aydın sonunda oldu beeEvet canım çıktı ama çok çok yeniymiş takip gerekiyo dedi tekrar kan vericem pazartesi . Yükselir muhtemelen dediCookiie
Ben çok emin değilim kuzum ya değer 6 çıktı doktor artcağını söyledi burdan da negatif olanların 11.gün değerlerini okudum 2-3.5 arası.Son adetim 10 ocak beklenen adete 5-6 gün var. Doktora inanıyorum şimdilikDeğer kaç canım. Hadi gözün aydın sonunda oldu bee