Aynen şuan kafamı veremiyorum hiçbi şeye sağ salim dönsün hepsi inşallahEşin gitcek diye birazda canım. 6 aymı yapcaktı. Eşimin kuzenide cuma gidiyor 1 yıl yapcakmış oda 6 ay sanıyordum
Varsa bile cidden üstüne düşemiyorum kuzum kafam o kadar dalgın ki geçen sene denediğimde ne kadar boşmuşum sadece belirti arıyodumBenim o bahsettiğim arkadaşımda bel ağrısı çok olmuştu
Gecip gitcek zaman inşallah canım. Olumlu düşün. Kendini üzgün gösterme eşine de oda daha çok üzülmesin onun içinde zorAynen şuan kafamı veremiyorum hiçbi şeye sağ salim dönsün hepsi inşallah
Varsa bile cidden üstüne düşemiyorum kuzum kafam o kadar dalgın ki geçen sene denediğimde ne kadar boşmuşum sadece belirti arıyodum
Evet bi de zaten hamile olma ihtimalim var diye neye stres yapsam kızıyo düşünsene bi de emanet bırakmış oluyomuş gerçektenGecip gitcek zaman inşallah canım. Olumlu düşün. Kendini üzgün gösterme eşine de oda daha çok üzülmesin onun içinde zor
Allah yardımcınız olsun kuzum. Emanetini bırakıp gitcek zatenEvet bi de zaten hamile olma ihtimalim var diye neye stres yapsam kızıyo düşünsene bi de emanet bırakmış oluyomuş gerçektenZor bi süreç kuzum gerçekten
İnşallah bebeğim Allah razı olsun kuzumAllah yardımcınız olsun kuzum. Emanetini bırakıp gitcek zaten
Oyy maşallah canımm sımsıkı tutunsun annesinee
Allah razı olsun bebeğimOyy maşallah canımm sımsıkı tutunsun annesinee
Aminnn kuzummm bak hiç beklemiyordun resmen öylesine oldun iğneyi ama geldiAllah razı olsun bebeğimRabbim kimseyi bu yolda hayal kırıklığına uğratmasın Allah tez zamanda hayırlı pozitif göstersin her isteyen arkadaşıma,herkese
İşte Allah çok büyük o ne zaman derse o zaman işte yaAminnn kuzummm bak hiç beklemiyordun resmen öylesine oldun iğneyi ama geldi
İyi yaptın canım günde 3 4 taneye kadar içiliyor diye biliyorum. Folik asitte başlaİşte Allah çok büyük o ne zaman derse o zaman işte yaProgestan başladım kahverengi lekelenme var inşallah güzel güzel tutunur
Ona başladım kuzum zaten ben doktora gideyim diyorum kocamı bi gönderince zaten adet tarihim yaklaşır artık yarın da kan vericem nasipse. Çok saol çok yardımcı oldun her zamanİyi yaptın canım günde 3 4 taneye kadar içiliyor diye biliyorum. Folik asitte başla
Ne demek kuzum herzaman elimden geldiüinceOna başladım kuzum zaten ben doktora gideyim diyorum kocamı bi gönderince zaten adet tarihim yaklaşır artık yarın da kan vericem nasipse. Çok saol çok yardımcı oldun her zaman
Tamam bebeğim progestan kullanıp dikkat edicem gerisi Allah ne derse o hepimize hayırla nasip etsin RabbimNe demek kuzum herzaman elimden geldiüinceevet git canım. Kan ver 1500 üstü beta ile kese görünür
Aynen öyle kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Amin inşallah kuzumTamam bebeğim progestan kullanıp dikkat edicem gerisi Allah ne derse o hepimize hayırla nasip etsin Rabbim
Aminn canım benimmAynen öyle kuzum. Sağlıkla büyüsün inşallah. Amin inşallah kuzum
Şükür lekelenme tek gün oldu kuzum doktor tutunma olduğunu korkulcak bişey olmadığını söyledi tekrar tahlil günü bugündü pazartesi vericem bugün fırsatım olmadı
Çok şükür kuzum hadi bundan sonrası güzelce gelsin inşallahŞükür lekelenme tek gün oldu kuzum doktor tutunma olduğunu korkulcak bişey olmadığını söyledi tekrar tahlil günü bugündü pazartesi vericem bugün fırsatım olmadı
İnşallah bebeğim ya günde 2 tane 100lük progestan içiyorum sen progestan içerken miden bulantın oluyo muyduuÇok şükür kuzum hadi bundan sonrası güzelce gelsin inşallah