Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm
Evet dört kere Bi de kimyasal geçirdim 5
Allahım sabırların en büyüğünü versin canım. Doğal yoldanmı olmuşlardı. Şuan tüp bebek aşamasındasın dimi yalnış bilmiyorsam.
Benimde 1 kimyasal ile birlikte 4 kere oldu. Eşim artık tüp bebek yaptıralım diyor ama doktorların hiçbiri önermiyorlar. Napcaz bilmiyoruz

Hepsi doğal kendiliğinden oldu canm
Aynen tüp bebek aşamasındayım
Amin kuzum Rabbim hepimize kolaylık sabır versin
Demek senin de mi 4
Senin nasıl oldu kuzum kalp durması mı

Hepsi doğal kendiliğinden oldu canm
Aynen tüp bebek aşamasındayım
Amin kuzum Rabbim hepimize kolaylık sabır versin
Demek senin de mi 4
Senin nasıl oldu kuzum kalp durması mı
Canım şöyle 4 ama benim sadece biri normal bir gebelikti. İlk ikisi dış gebelikti iğne ile düşük yaptım. 3. Kalp durması. 4. Üde geçen ay kimyasal oldu.
bu ayda adet bekliyorum bakalım. Gelsin son bir kez yumurta takibi çatlatma iğnesi denicem. Olmazsa artık tüp bebeğe gidicez kesin bir şekilde bizde. Ama sorunnşurda gittiğimiz her doktora dedik tüp bebeğe gidelim diye. Hayır kesinlikle denemeye devam diyorlar

Dış gebelik üst üste olmasına bişey demiyorlar mı
Kalp durması kaç haftalık tı
Değerlerin iyi ise takipi gebelik dene bence doktor kontrolünde
Pıhtılaşma falan da olabilir mi ki hiç baktırdın mı

Bakıldı canım herşeye. Rahim filmim sorunsuz çıktı. Dış gebelik benim şanssızlığımmış. Genetikte sıkıntısız çıktı. Hafif düzeyde pıhtılaşma var. Buda gebeliği etkilemez aslında dedi doktor. Ama yinede kan sulandırıcı kullanıcam nasip olursa. 8 haftalık kalbi durdu. Yani hiçbir doktor kesinlikle sebep bu diyemiyor. Benim şanssızlığımmış hepsi

Hadi yaaa
Pıhtılaşma hangi geninde
Mesela benim de mthfr c677r heterezigot paı 4g4g homozigot
Ama bana da düşükler in sebebi değil demişti gen dr
Kalp durmasına sebep ne oluyo kan akışı yetersiz kalıyo ondan mı oluyo çok muamma
Tüp bebekte de kalp durması olabiliyo
Takdiri ilahi
O ol demezse ne yapsan olmuyor

Bu şekilde canım benimde gen doktoru birşeu yok bunlar herkeste olabilecek normal kabul ettiğimiz genlerde vAr dedi. 2 kadın doğum doktoru hamile kalmadan önce corasprin kullancaksın kalıncada hemen iğnelere başlıcaksın dedi. Son gittiğimde perinatolog eğitimide almış bir doktor çok önemli birşey yok hiçbirşey kullanmıcaksın kalp atışını duyduktan sonra kullanmaya başlıcaksın dedi. Bende bıraktım corasprinmiş folikasitmiş herşeyi saldım valla. 2 yıldır folikasit kullanıyorum onuda bıraktım. Yeter bıktım dedim şu son birkaç haftadır acayip bıkkınlık var bu konuda cünkü

Sen yine de kullan diyenle devam etsen
Takipli dene yumurta takibi folik asiti ne de devam et
Gerçekten insan çok yıpranıyo
Ümitlen Ümitlen her seferinde eli boş çok

Sen yine de kullan diyenle devam etsen
Takipli dene yumurta takibi folik asiti ne de devam et
Gerçekten insan çok yıpranıyo
Ümitlen Ümitlen her seferinde eli boş çok
Canım valla gerçekten yoruyor bu süreç. Bebek sağlıklı olucaksa zaten kullanmadan da kalp atışını duyarız sonra başlarım dedim sonra kendime. 8. Haftaya kdar gelen bebekte birşey kullanmamıştım sonucta. Son kimyasalda pozitifi görür görmez iğneye başladık yine kimyasal oldu.
salmak istiyorum artık ara da bir corasprin alıyorum aklıma geldikce yine de. Eşimde şu doktoru dinle diyor. Zaten bu ay adeti bekliyorum artık adet olıyım takibe başlıcam. Birde bir konuda bağışıklık baskılayıcı bir ilaçtan bahsetmişler. Tekrar nasip olursa onuda isticem doktordan

Hayırlısı olsun saglıkla gelsin inşallah bebeginiz.
instagram kullanıyorsanız dr filiz gokaslan ı mutlaka takip etmenizi tavsiye ederim
sebepsiz infertilite ile ilgili de paylasımları var

instagram kullanıyorsanız dr filiz gokaslan ı mutlaka takip etmenizi tavsiye ederim
Teşekkür ederim inşallah gelmeye niyetlenir artık
Bir bakıyım sağolun

Ay evet biliyorum o doktoru takip ediyordum daha önceden paylaşımları gerçekten çok faydalı

Bak sana ne dicem
Ben ilk iki gebelikte hiç kalbini duymadık
7.8 haftalarda kürtaj
Sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı kadın doğumcu aha işte sorun bu dedi ama başka Bi sorun çıktı
Rezervim bitmek üzre çıktı
Klomen kullandırdı 3 gün ilişki gebe kaldım
Hemen coraspirin oksapar başladı
6.haftada kalbini duyduk eşim ve ben nasıl ağlıyoruz
Dr diyo kaçışın yok bu defa bu bebeği doğruvaksn
Biz dedik sorun pıhtılaşmaymış tamm oldu derin Bi oh
3 hafta sonra kontrol bir şok daha bebeğin gelişimi kalbini duyduğumuz haftada kalmış kalbi durmuş
4.de araştırmadoğım şey yapmadığım kür kalmadı
Yok iğne dozu mu az geldi yok benim vücudum mu öldürüyor
Dozu artırdık prednol da kullandk sonuç yine aynı

İşte bizim sınavımızmı bu nedir ne diyim canım. Bazen ne günah işledik diyorum neden diyorum. Ama isyana düşmekte istemiyorum vardır rabbimin bir bildiği. Ama önüne gelen doğururken. Hiç istemediği halde hamile kaşan insanları gördükce neden demeden edemiyorum. Bir arkadaşım var. Vardı yani. Artık pek arkadaştan saymıyorum uzaklaşma kararı aldım karakterinden ötürü. 1 yaşında çocuğu. Ailesel sıkıntıları olduğunu söylüyot bence kendi beyinsel sıkıntıları var. Birkere ağzından şu lafı duydum. Hergece dua ediyorum çocuğun ve benim canımı alsın Allah diye. Bunu duyduktan sonra oturdum ağladım. Biz neler yapıyoruz ya bir evlada kavuşmak için. Bu nasıl bir zihniyet insan evladı için bunu nasıl diler

Aynen kuzum inan aynı şeyler içimden geçiyor bağırmak istiyorum bazen
Ancak bu da bizim sınavımız
Allah akıl fikir versin insan bulduğunun nankörü aradığını aradığının da hasreti işte

Aynen kuzum inan aynı şeyler içimden geçiyor bağırmak istiyorum bazen
Ancak bu da bizim sınavımız
Allah akıl fikir versin insan bulduğunun nankörü aradığını aradığının da hasreti işte
Rabbim kolaylaştırsın Artık canım artık son bulsun bu acı sınavımız inşallah

Kızlar iğnenin 8.günü negatif görmüştüm hiç şüpheye yer olmadan. Bugün 11.günü erken gebelik testi aldım eczaneden sabah ikinci çizgiyi gördüm. Şoktayım adete 5 gün var. Sağlık ocağındaki doktora söyledim iğne olduğumu da belirttim idrar testi yanılmaz dedi hatta ebeye seslenip yeni gebemiz var dedi Kan verdim sonuç bekliyorum eğer yoksa bile eşim gitmeden bu hissi yaşadık şükür Cookiie Fated Baede

Eklentiler

• IMG20220201074538.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 38
Canımm hadi inşallah bu test biraz yanıltıyor ama birtane daha başka bir test alıp yapsanmı. Ama görünüyor cizgi hadi inşallah ne zaman çıkcak sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…