Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok olmuyordu canım beni çok uyutuyordu sadece
Evet uyku çook yapıyo ben ona sizin sayenizde başladım Allah razı olsun benim bulantılarım başladı gün gün arttı onun sağlıklı olduğunun işareti gibi hissediyorum Allah herkese nasip etsin sağ salim kavuşmayı Tutunursa güzelce payın var progestan tavsiye ettiğin için

Aa ne payım olcak kuzum Rabbim nasip etsin tabiki bildiğim şeyleri söylerim yeterki gelsin miniş

Benim dun kahverengi leke bir kere oldu suan hicbirsey yok ne sanci ne leke ne kan. Ne yapayim testte yaptm cikmadi adetime 2 gun var

Kimyasal gebelikmiş kuzum progestanı kestim adet olmayı bekliyorum
Aa çok üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş sıkma canını bak hamile kalabiliyorsun görmüş olduk geriside çabuk gelicek inşallah eşin gelsinde

Progestan kullandığım için kanama başlamamış değer düşmüş inan hiç üstüne düşünmek bile istemiyorum artık
Ah ah canım o kadar iyi anlıyorumki seni. Ama yine düşülüyor düşüyorsun. Allah yüreğine o heyecanı isteği yeniden koyuyor insanın ne olursa olsun. Biraz dinlen bakalım eşin olsaydı kinyasaldan sonrası eli kulağında derdim. Aöa eşin geldiği gibi nasip olur inşallah

İnşallah bebeğim ya saol Allah razı olsun

Sonuc ne tatlım insallah olumludur cok sevindim senin adına

Merhabalar bende şuan aynı sizin durumunuzdayim . Adetime 5 gün var önce leke oldu. Sonra baktım bir kırmızılık var . Ama akıntım yok . Yani dün bir bugün 2 . Ara ara böyle biraz reglye benziyor . Ben regl geçsin öyle test yaparım demiştim . Regl gelmeden kırmızı geldi ben şok . Ama adet gibi de değil. Acaba bende hamile miyim ?

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…