- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah bir an önce hamile kalırsınız Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah bir an önce hamile kalırsınız Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet canım silikleşmiş. Bide testi aldığın yer pik diye söylemiş kuzu ben pek anlamıyorum ama onlar öyle dediyse öyledir. Ama sen bırakmadınndimi yine değerlendirmeyi. Devam et adete kadar nolur nolmazSonraki gün de böyleydi canım :)
İğnenşn kaçıncı günündesin sen erken yaptırdınız sanırım iğnenin etkisi ile çıkıyor bu değerKızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
İğne olmamıştı canım Bize de nasip olur inşallah yaİğnenşn kaçıncı günündesin sen erken yaptırdınız sanırım iğnenin etkisi ile çıkıyor bu değer
Onun mantığı şudur çok erken ya Allah korusun kimyasal olabilir bilemeyiz anlamındadır yükselmesini bekliycez değerin canım. Yoksa hamilesin barizKızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
:)Tabi kuzucum 2 bardak pekmez, 3 kaşık kakao, 3 bardak su,1 bardak şeker(koymasanız da olur baymış çok şeker) 4 kaşık nişasta, biraz tereyağı (ben çakşır kökü tozu da koydum)
İncir,fındık,badem,kuru üzüm,fıstık
Yapılışı: şeker nişasta kakao yu bir bardak su ile açın. Sonra suyun kalanını+pekmezi ekleyin kaynatın. Kıvam alınca bi kaşık margarin koyun. İsterseniz biraz çakşır tozu koyun piştikten sonra. İstediğiniz kuruyemişi koyun ben yararlı olanları araştırıp koydum.
Kakao ve şeker oranını kendinize göre ayarlayabilirsnz. Benimki biraz bayıyo kızlar. Diyet pudinglere benzemiş tadı. Günde yarım tabak yedirebilsem yeter artar bile. Bozulcsk bişey değil dolapta durur. 5 tabak çıktı küçük. Birden yiyemezse kaşık kaşık ye dicem git gel ye ama yeee Araştırarak bu konuda faydalı olan şeyleri karıştırarak yaptım. Efsane bi tat beklemeyin ama macunları yedirmekte zorluk çekiyorum ben yememek için kırk takla atıyo. Bu şekilde çözüm buldum
bu ne işe yarıyor kızlar duvara tırmanmak için kür mü :) yeminle ben bu ay ne bulsam yemekten aya yürüyerek çıkacağım nasa bile anlam veremeyecek halime o kadar yedim yani :)Tabi kuzucum 2 bardak pekmez, 3 kaşık kakao, 3 bardak su,1 bardak şeker(koymasanız da olur baymış çok şeker) 4 kaşık nişasta, biraz tereyağı (ben çakşır kökü tozu da koydum)
İncir,fındık,badem,kuru üzüm,fıstık
Yapılışı: şeker nişasta kakao yu bir bardak su ile açın. Sonra suyun kalanını+pekmezi ekleyin kaynatın. Kıvam alınca bi kaşık margarin koyun. İsterseniz biraz çakşır tozu koyun piştikten sonra. İstediğiniz kuruyemişi koyun ben yararlı olanları araştırıp koydum.
Kakao ve şeker oranını kendinize göre ayarlayabilirsnz. Benimki biraz bayıyo kızlar. Diyet pudinglere benzemiş tadı. Günde yarım tabak yedirebilsem yeter artar bile. Bozulcsk bişey değil dolapta durur. 5 tabak çıktı küçük. Birden yiyemezse kaşık kaşık ye dicem git gel ye ama yeee Araştırarak bu konuda faydalı olan şeyleri karıştırarak yaptım. Efsane bi tat beklemeyin ama macunları yedirmekte zorluk çekiyorum ben yememek için kırk takla atıyo. Bu şekilde çözüm buldum
Canım benim eşimde problem var varikosel. Sperm kalitesi için bubu ne işe yarıyor kızlar
:)
bu ne işe yarıyor kızlar duvara tırmanmak için kür mü :) yeminle ben bu ay ne bulsam yemekten aya yürüyerek çıkacağım nasa bile anlam veremeyecek halime o kadar yedim yani :)
Ne olur nolmaz degerlerndiriyorum kuzum arada akıntım oldukça teste yapıyorum nolur nolmaz diye , hayırlısı Allahtan bakalım artık :)Evet canım silikleşmiş. Bide testi aldığın yer pik diye söylemiş kuzu ben pek anlamıyorum ama onlar öyle dediyse öyledir. Ama sen bırakmadınndimi yine değerlendirmeyi. Devam et adete kadar nolur nolmaz
İğne olmadım ki ben?İğnenşn kaçıncı günündesin sen erken yaptırdınız sanırım iğnenin etkisi ile çıkıyor bu değer
Doktoruma gittim reglime 5 gün kala öğrendiğim için sonuç bu kadar az yarın ve salı tekrar kan vereceğim insallahM Mucizegibiii canım noldu var mı bir gelişme tekrar kan verdin mi
Aynen devam et cAnım sen nolur nolmaz inşallah tutcakNe olur nolmaz degerlerndiriyorum kuzum arada akıntım oldukça teste yapıyorum nolur nolmaz diye , hayırlısı Allahtan bakalım artık :)
Klomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesiMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBATDefneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MARTM Mucizegibiii femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART1HANIM Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay15 MART @yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@bir mucizee - - kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği ? ? @Ozzychem eşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Eklerim canım tabi hoşgeldin hayırla sonuclansın tedavinKlomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesi
Bugün iğnenin 4.günü
Beklenen adet tarihi 12 mart
9 aydır bebek istiyoruz
Ekleyebilir mısın canım Cookiie
Klomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesi
Bugün iğnenin 4.günü
Beklenen adet tarihi 12 mart
9 aydır bebek istiyoruz
Ekleyebilir mısın canım Cookiie
Beni de ekler misiniz ?Merhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBATDefneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MARTM Mucizegibiii femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART1HANIM Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay15 MART @yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@bir mucizee - - kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği ? ? @Ozzychem eşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Hoşgeldin canım çok az kalmışş test gününe inşallah pozitif gelirBeni de ekler misiniz ?
1,5 yıldır bebek düşünüyoruz
Klomen+Ovitrrelle+Dostınex
Çatlama iğnemin 9.günü
Regl tarihi 7 mart
Hoşbuldum canım teşekkür ederim bana doktor test yap demedi regl gününü bekle dedi. sizler 11.gün test yapıyorsunuz sanırım bende dayanamayıp yaparım gibi duruyor ama hiç bir belirtim yok sadece karın altı bölgesinde hafif bir ağrı ve şişkinlik var o kadar.Hoşgeldin canım çok az kalmışş test gününe inşallah pozitif gelir
İnşallah hepimiz tez zamanda pozitifi gösterir.Çok zor bir süreç yaşamayan anlamazHoşbuldum canım teşekkür ederim bana doktor test yap demedi regl gününü bekle dedi. sizler 11.gün test yapıyorsunuz sanırım bende dayanamayıp yaparım gibi duruyor ama hiç bir belirtim yok sadece karın altı bölgesinde hafif bir ağrı ve şişkinlik var o kadar.