Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım allah hayırlı evlat nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi vuruldun mu. Bide ağrın oldumu hiç

Neden klomen kullanıyorsunuz sorun neydi sizde
Ah canım ya benim 1,5 yıldır normal yolla olmadı. Eşim 2 kez sperm testi verdi çok şükür gayet iyi onun sonuçları o yüzden bende deneyelim tedavi dedik. En son kontrolümde 1 tane yumurtamın kendiliğinden çatlamadığını farkedince doktorum klomen ve otrivitelli iğne önerdi. 2 ay bu şekilde deneyeceğiz olmazsa rahim filmi çekilip aşılama yapılacak canım. Bu 1. Deneme

İnşallah bir an önce hamile kalırsınız Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar 11.günde yaptığınız testler erken gebelik olan testlerden mi normal test mi öğrenebilir miyim?

Canim biraz belirtilerinden bahseder misin?
Yumurtlama takibi yapmaya çalıştım ultrason yoluyla doktorum günler verdi o tarihlerden 1 hafta hatta 9-10 gün sonra ağrı oldu kasıklarımda sızladı, kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı oldu , akıntım fazlalaştı, göğüslerim etrafı pütürleşti ve mavi damarlar çok çok az belirginleşiyor şimdilik bu kadar bakalım ekstra bir şey farkedersem haber veririm canım tez vakitte senin de aynı belirtileri yaşaman dileğiyle dualarım sizinle hep duanızı esirgemeyin sizde arkadaşım
Hadi bakalım allah hayırlı evlat nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi vuruldun mu. Bide ağrın oldumu hiç
Çatlaatma iğnesi olmadım canım ama kasıklarımda ağrım var

Benimde bel ağrım kasık ve karın ağrım var ve akıntım çok. Daha iğnenin 10. Günü ama bilemedim ki yaa

Yaaa instagramda bir gebenin günlügünden aldım testleri takip eden kişi ebru hanım buna yumurtlama dedi ertesi günde silikleşti oda çatlama dedi bende test yapmayı bıraktım .. bırakmasamaydım acaba ya aklıma takıldı

Canım ben bi ay denedim o ayda yumurtlamayı bi türlü göremedim ondada ama at tabi bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Diğer arkadaşlarda olurlar
18 şubata ait canım en sondaki 10. Dakikanın sonunda çekmiştim fotografı canım :)

Eklentiler

• F9F0E999-BB61-4FD7-81C6-EB144F2B2E52.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…