- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
Hadi bakalım allah hayırlı evlat nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi vuruldun mu. Bide ağrın oldumu hiçKızlar bir klomen başarısızlığım vardı 2 ay sonra yani bu ay famera kullandım 5 gün günde 2 defa ve reglimin ilk gününden itibaren her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu kullandım 10 gün , değerlendirmeden sonra 40 dk yattım ayaklarımın altında yastık vardı
Hepiniz duamdasınız siz de bana dua edin
Ah canım ya benim 1,5 yıldır normal yolla olmadı. Eşim 2 kez sperm testi verdi çok şükür gayet iyi onun sonuçları o yüzden bende deneyelim tedavi dedik. En son kontrolümde 1 tane yumurtamın kendiliğinden çatlamadığını farkedince doktorum klomen ve otrivitelli iğne önerdi. 2 ay bu şekilde deneyeceğiz olmazsa rahim filmi çekilip aşılama yapılacak canım. Bu 1. DenemeNeden klomen kullanıyorsunuz sorun neydi sizde
İnşallah bir an önce hamile kalırsınızAh canım ya benim 1,5 yıldır normal yolla olmadı. Eşim 2 kez sperm testi verdi çok şükür gayet iyi onun sonuçları o yüzden bende deneyelim tedavi dedik. En son kontrolümde 1 tane yumurtamın kendiliğinden çatlamadığını farkedince doktorum klomen ve otrivitelli iğne önerdi. 2 ay bu şekilde deneyeceğiz olmazsa rahim filmi çekilip aşılama yapılacak canım. Bu 1. Deneme
Yumurtlama takibi yapmaya çalıştım ultrason yoluyla doktorum günler verdi o tarihlerden 1 hafta hatta 9-10 gün sonra ağrı oldu kasıklarımda sızladı, kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı oldu , akıntım fazlalaştı, göğüslerim etrafı pütürleşti ve mavi damarlar çok çok az belirginleşiyor şimdilik bu kadar bakalım ekstra bir şey farkedersem haber veririm canım tez vakitte senin de aynı belirtileri yaşaman dileğiyle dualarım sizinle hep duanızı esirgemeyin sizde arkadaşımCanim biraz belirtilerinden bahseder misin?
Çatlaatma iğnesi olmadım canım ama kasıklarımda ağrım varHadi bakalım allah hayırlı evlat nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi vuruldun mu. Bide ağrın oldumu hiç
Benimde bel ağrım kasık ve karın ağrım var ve akıntım çok. Daha iğnenin 10. Günü ama bilemedim ki yaaYumurtlama takibi yapmaya çalıştım ultrason yoluyla doktorum günler verdi o tarihlerden 1 hafta hatta 9-10 gün sonra ağrı oldu kasıklarımda sızladı, kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı oldu , akıntım fazlalaştı, göğüslerim etrafı pütürleşti ve mavi damarlar çok çok az belirginleşiyor şimdilik bu kadar bakalım ekstra bir şey farkedersem haber veririm canım tez vakitte senin de aynı belirtileri yaşaman dileğiyle dualarım sizinle hep duanızı esirgemeyin sizde arkadaşım
Çatlaatma iğnesi olmadım canım ama kasıklarımda ağrım var
Bende aynen öyle bel kasık karın ağrısı ve akıntı yarın bat günü bakalımmmBenimde bel ağrım kasık ve karın ağrım var ve akıntım çok. Daha iğnenin 10. Günü ama bilemedim ki yaa
Ayyy hadi bakalım inşallah sen benden öndesin inşallah olmuştur bebişiinnnBende aynen öyle bel kasık karın ağrısı ve akıntı yarın bat günü bakalımmm
Ay insalllahhh duamdasınızBenimde bel ağrım kasık ve karın ağrım var ve akıntım çok. Daha iğnenin 10. Günü ama bilemedim ki yaa
Sağol canım benim inşallah yarın görücez artık Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAyyy hadi bakalım inşallah sen benden öndesin inşallah olmuştur bebişiinnn
Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAy insalllahhh duamdasınız
Göğüslerinde ki değişiklikleri takip et
Amin canımm inşallah iğnenin kaçıncı günü seninSağol canım benim inşallah yarın görücez artık Rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım ben iğne olmadım. Kendi çatlamıştıAmin canımm inşallah iğnenin kaçıncı günü senin
Anladım canımCanım ben iğne olmadım. Kendi çatlamıştı
YaaaCanım bence o gün değil de ertesi gün test yapsan pik olacakmış gibi geldi bana
E hamilesin işte ya hiç canını sıkma Onlar da işlerini yapıyorlar her ihtimali düşünüyorlar ama sen içini rahat tut artacak değerin Allah’ın izniyle
18 şubata ait canım en sondaki 10. Dakikanın sonunda çekmiştim fotografı canım :)Canım ben bi ay denedim o ayda yumurtlamayı bi türlü göremedim ondadaama at tabi bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Diğer arkadaşlarda olurlar
C den bi tık silik gibii duruyo kuzu ama sonraki gün silikleştiyse pikte olabilir18 şubata ait canım en sondaki 10. Dakikanın sonunda çekmiştim fotografı canım :)
Sonraki günde böyleydi canım18 şubata ait canım en sondaki 10. Dakikanın sonunda çekmiştim fotografı canım :)
Sonraki gün de böyleydi canım :)C den bi tık silik gibii duruyo kuzu ama sonraki gün silikleştiyse pikte olabilir