bende ağrı yok canım, hafifi şişkinlik var karnımda, bir de biraz bitkinim....Ben de geçen hafta çarşamba yumurtlama iğnesi vuruldum göbek altındaçi hafif bir ağrı var sizde de oldu mu böyle bir durum?
Anladım canım benimkide çok fazla bir ağrı değil çok hafif hayırlısı olsun bakalım rabbim güzel haberler aldırsınbende ağrı yok canım, hafifi şişkinlik var karnımda, bir de biraz bitkinim....
Ay inşallah canımm hepimizin gelsin tez zamanda inşallahTeşekkür ederim inşAllah ben size uğur getiririm sırayla hamiş haberlerimizi veririz birbirimize
İnşAllah , ovulasyon testinden anlarmısınız , yumurtladıgımı şüphelendiğim günün fotosunu atsam :)Ay inşallah canımm hepimizin gelsin tez zamanda inşallah
Sen şu an hangi aşamadasın canım iğne oldun mu kaçıncıgün ?bende ağrı yok canım, hafifi şişkinlik var karnımda, bir de biraz bitkinim....
Yaaaa çok güzelllKızlar yoksaaaaaa????
At at anlarız canımİnşAllah , ovulasyon testinden anlarmısınız , yumurtladıgımı şüphelendiğim günün fotosunu atsam :)
En sondaki 18 şubata ait test yapınca 10. Dakika da çekmiştim fotografı :)Sen şu an hangi aşamadasın canım iğne oldun mu kaçıncıgün ?
Yaaaa çok güzelllbize de anlat klomen iğne kullandın mı kaçıncı gün ayyy çok heyecanlı
At at anlarız canım
Gebesin canım bariz. İki gün arayla kan ver 2 katı artış olması lazım derler sen sıkıntı lapma değerin düşük diye öyle demiş olabilir sanırım daha çok yeni gebeliğinKızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
Canım bence o gün değil de ertesi gün test yapsan pik olacakmış gibi geldi banaEn sondaki 18 şubata ait test yapınca 10. Dakika da çekmiştim fotografı :)
E hamilesin işte ya hiç canını sıkma Onlar da işlerini yapıyorlar her ihtimali düşünüyorlar ama sen içini rahat tut artacak değerin Allah’ın izniyleKızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
Canım ben bi ay denedim o ayda yumurtlamayı bi türlü göremedim ondadaİnşAllah , ovulasyon testinden anlarmısınız , yumurtladıgımı şüphelendiğim günün fotosunu atsam :)
21 mart kuzuTamam canım eklicem. Batınıda yazarmısın
Tedavi amaçlı ilaç şuan kullanmıyorum kuzum. Sadece insülin direnci ilacı, d vitamini bide tiroid ilacı kullanıyorum
Tebrik ederim canım bizim içinde dua et insallah bizde bu mutluluğu yasarizKızlar hepinizden Allah razı olsun rabbim insallah herkese nasip etsin ya hepinize dua ettim
Acil kadın doğumcu ile görüştüm gebesin dedi
Yarın kendi doktoruma gideceğim insallahhh
Neden klomen kullanıyorsunuz sorun neydi sizdeSen şu an hangi aşamadasın canım iğne oldun mu kaçıncıgün ?
Yaaaa çok güzelllbize de anlat klomen iğne kullandın mı kaçıncı gün ayyy çok heyecanlı
At at anlarız canım
Hoşgeldin canım, rabbim hiçbirşeye gerek kaldırmadan emeklerinizin karşılığını tezden versin inşallahHayırlı akşamlar, aranıza yeni katıldım :)
Ben de hikayemden kısaca bahsetmek istiyorum.
33 yaşındayım, evliliğimde 2.yılımı doldurucam Nisan ayında :) Evliliğimizin ilk yılı bebek düşünmedik, ancak korunma için de herhangi bir ilaç vs kullanmadım. 2020 yılında artık tatlı bir bebek sahibi olmaya karar verdik. 7-8 aydır korunmasız olarak deniyoruz ve bu süreçte ovulasyon testi de kullanıyorum. Maalesef şuana kadar olumlu sonuç elde edemedik. Kadın doğum doktoruna normal muayene için gidiyordum, simir testi vs düzenli veriyorum. Ancak gebeliğe başlamadan önce herhangi bir test tahlil yaptırmamıştım. 8 aydır denememize rağmen çift çizgi göremeyince, bu kez farklı bir doktora gittim. Benim ve eşimin de tüm tahlil ve değerlerimiz normal çıktı. HSG filmi de çektirdim, onda da çok şükür hiç bir sorun yok. Ancak insan ister istemez neden olmuyo diye kafaya takıyor, takmayın düşünmeyin diyorlar ama bu süreçte nasıl yapabiliyorlar onu ben beceremedimHer ay adet olacak mıyım olmayacak mıyım merakı içindeyim. Doktorumuz değerlerimizde hiç bir sıkıntı görmediği için 3 ay daha denememizi istedi. Bugün regl oldum tekrar Asla umudumu yitirmiyorum, ovulasyon testi kullanmaya devam edicem ve deneyimlerimi sizlerle de paylaşıcam
Bu süreçte; yarından itibaren eşimle birlikte çakşır kökü suyu, keçiboynuzu pekmezi ve akşamları da akşam yemeğinden önce havuç suyu içmeye başlıyoruz. Umarım Rabbim gönlümüze göre, bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder, annelik babalık duygusunu bize de yaşatır.
Bu arada ovulasyon testi içinbirgebeningunlugu sayfasını takip ediyorum, oradan 30 adet test siparişi de verdim.
3 ay deneme sonrasında da olumlu sonuç elde edemezsek, aşılama düşünüyorum.
İnşallah gerek kalmadan doğal yolla hamile kalabilirim
Kullandığınız ilaç - İlaç kullanmıyorum. Sadece Folik Asit
Kullandığınız kür?- Çakşır Kökü suyu, keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu
Varsa sağlık sorununuz? Yok
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 8 aydır
Regli tarihiniz? 24 şubat
Canım sol taraftaki pik gibi yada pike yakınEn sondaki 18 şubata ait test yapınca 10. Dakika da çekmiştim fotografı :)
Hamilesin canım tebrik ederimKızlar sonuç 29 çıktı acilde ki doktor bu sonuca göre hamilesin diyemem diyor allahım ya 5 ten yukarısı gebelik değil mi
Tamam bebeğim21 mart kuzu
Canim biraz belirtilerinden bahseder misin?Kızlar bir klomen başarısızlığım vardı 2 ay sonra yani bu ay famera kullandım 5 gün günde 2 defa ve reglimin ilk gününden itibaren her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı bal tarçın çörek otu kullandım 10 gün , değerlendirmeden sonra 40 dk yattım ayaklarımın altında yastık vardı
Hepiniz duamdasınız siz de bana dua edin