Defneninannisi inşlah güzel haberler le gelirsin. :) test yap takip et .
kızlar bu arada ofisdeki yanımda çalışan bnm gibi pikolu iş arkadasım hamile oldgunu öğrendi . Tek deneme ile ve dr yardımı almadan. Sadece tüp mide ameliyatı oldgu için zayıfladı. Korunmayı bıraktıgı ay oldu ben şoklardayım ..
Bu arada tabloya yazarmısın hayatım dr bana bu ay Gonal F450 ve ovitrele iğne verdi bunlları kullanıcam. İkiside iğne tüp bebek tedavisinde kullanıyor sanırım. Beş gün iğne p tesi kontrol var .
Sen hangi ilaca başladın ben kaçırmışım ?İnşallah kuzum ya valla gerçekten bi dökülelim şöyle gelsin pozitifler
benim bugün 5. Günüm reglimin bugün itibariyle bitti. 2 3 gündür kasıklarımda ağrı var ilaçları kullanırken olan ağrılar gibi. İlaçların etkisi devam ediyor sanırım büyüyor olabilirmi yumurtalar. Değerlendirsemmi değerlendirmesemmi bu ay çok kararsızım
İns cnm ins ben doktor yardımı alıyorum ama deli kg verdim memlekette gören nolmus sana diyor reglime 3 gün var kg verince reglimde duzelmisdi benimDefneninannisi inşlah güzel haberler le gelirsin. :) test yap takip et .
kızlar bu arada ofisdeki yanımda çalışan bnm gibi pikolu iş arkadasım hamile oldgunu öğrendi . Tek deneme ile ve dr yardımı almadan. Sadece tüp mide ameliyatı oldgu için zayıfladı. Korunmayı bıraktıgı ay oldu ben şoklardayım ..
Bu arada tabloya yazarmısın hayatım dr bana bu ay Gonal F450 ve ovitrele iğne verdi bunlları kullanıcam. İkiside iğne tüp bebek tedavisinde kullanıyor sanırım. Beş gün iğne p tesi kontrol var .
Tamam canım eklicem. Batınıda yazarmısınDefneninannisi inşlah güzel haberler le gelirsin. :) test yap takip et .
Tedavi amaçlı ilaç şuan kullanmıyorum kuzum. Sadece insülin direnci ilacı, d vitamini bide tiroid ilacı kullanıyorumSen hangi ilaca başladın ben kaçırmışım ?
Amin canım tesekur ederimHayırlı zamanda olsun cnm Rabbim hepimizi mujdelesinsen de üzülme sakın ol deyince olur ins
12.günde yaptım canım çıkmamıştı negatif çıktısev9 cnm sen ne zamn yapmıştım test
ayy hadi inşallah güzel haberler ver bize yaaa. eğer sen hamile isen bende iğnenin 12. günü test yapcam :)Canım iğne gününü sayarsak 12. Gunumdeyim ben ilk defa görünce karmakarışık oldum
Adet oldumCanım pembelik varsa pozitif olabilir sabah tekrar yap bakalım
İğne etkisi olabilir canım olmuştun dimi
Kızlar ovülasyon testi bu, yumurtalarım çatlayalı 1 haftayı geçti sizce hamile miyim anlamadım?
Yaaaa bu testler bizimle oynuyor vallaAdet oldum
İnşallah cnm hayırlı zamnda ins olurayy hadi inşallah güzel haberler ver bize yaaa. eğer sen hamile isen bende iğnenin 12. günü test yapcam :)
İlk idrak edebildiğim an hepinize dua ettim hepinizeeeHamilesin kızımmm hamileee
Benide eklermisiniz :)Merhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBATDefneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MARTM Mucizegibiii femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART1HANIM Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART@142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay15 MART @yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MARTsev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MARTBaede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@bir mucizee - - kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği ? ? @Ozzychem eşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Gözün aydın canımmmİlk idrak edebildiğim an hepinize dua ettim hepinizeee
şimdi kan vermeye gidiyorum
Allah razı olsun canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah cennet kokulunİlk idrak edebildiğim an hepinize dua ettim hepinizeee
şimdi kan vermeye gidiyorum
Ayyy hamişlerimiz çoğalıyooKızlar yoksaaaaaa????
Eklerim canım hoşgeldin inşallah uğur getiririz sana bu ay bebişin gelirBenide eklermisiniz :)
Sadece folik asit kullanıyorum
Adet sonrası sogan kürü uyguladım 15 gün
pco sorunum var
11 aydır bebek düşünüyoruz
Beklenen regl tarihi 3 mart :)
Ben de geçen hafta çarşamba yumurtlama iğnesi vuruldum göbek altındaçi hafif bir ağrı var sizde de oldu mu böyle bir durum?Selam canım, ben cuma iğnemi vuruldum ama geçen aydaki gibi kasıklarımda ağrı sızı olmadı, sadece biraz belim ağrıyor. Sen bu tarz belirtiler yaşadın mı iğneden sonra?
Teşekkür ederim inşAllah ben size uğur getiririm sırayla hamiş haberlerimizi veririz birbirimizeAyyy hamişlerimiz çoğalıyoo
Eklerim canım hoşgeldin inşallah uğur getiririz sana bu ay bebişin gelir