Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese bende de polikistik over sendromu çıktı yaklaşık 6 aydır korunmuyorum doktorum yumurta olgunlaşsın diye hap verdi bir ay kullandım 2 aydır ilacı kullanmıyorum bu ay kontrolüm var henüz gidemedim ve bu ay düzensiz adet olan ben genelde hep gecikir erken oldu ve 3 gün falan sürdü üstüne görmeden şüpheleniyorum gebelik olmasa bile bundan sonra izlediğim yolları çareleri ve doktorumun sizinle paylaşacağım çaresizlik çok kötü bir şey dilerim rabbim evlat isteyen herkesi evladına kavuşturur

Kuzum burda çoğumuz pko ve hamile kalan arkadaşlarımızda var üzülme diyorum ama bende üzülüyorum rabbim geç veriyorsa en güzelini verir kötüyü çağırmayalım

Merhaba hoş geldin kuzum.Umarım üstüne görme vardır.Zor bi sınav ama her şey rabbimden vardır bi hayır deyip sabrediyoruz

Bak aynı durumu yaşayan var işte bulursam atarım videoyu kuzucum
Ay bana öyle birşey denk gelceğini hiç sanmıyorum kız
Kuzum ikiz 8 haftadan sonra belli oluyo benim ablamınki 16. Haftada belli olmuştu ikiz olduğu
Çok şaşırdım yaa gerçekten ama hiç sanmıyorum bna olsun
Evet öyle canım benim inşallah hepimizin kuzucuklari çok bekletmeden gelsin sağ salim.
Amin canım inşallahh
Sağolasın bitanem inşallah yaa evet dün sağlık ocağındaki hemşirede myle dedi ama hem vurmalrı çok uzun sürüyor normal iğneyi vurur hemen çekersin ya onu baya bekletiyorlar yavaş yapıyorlar. Sanki vurulan yer jiletle kesilmiş gibi yanıyor sonra
Orada hep görüyorum evler eşyalı galiba canım genelde hep. E esyalarınızı da şimdi nasıl vericeksiniz 2. Elciler falan yokmu burdaki gibi

Günaydın, arkadaşlar, Sizlere bir sorum olacak.
Belki bu kadar erken belirti beklememek lazım çok da haklısnız. Ama bu ilk kez başıma geliyor diyebilrim. Bu ay ovulasyon testinde pikten önce ki 2 günü ve pikten sonraki 2 günü değerlendirdik. Maalesef pik günün değerlendiremedik. Yumurtam çatladığın da gördüm testlerinde. Dün akamdan beri başım ağrıyo tek taraflı migren gibi. Bu bende renglden 1 yada 2 gü önce muhakkak olur ama henüz renglime çok var ovuslayon haftamı yeni doldurdum 2 gün önce atladı yani yumurtam öyle söyliim. Kasık ağrımda var şuan. Bunu neye yormalıyım. Yumurtam yeni mi çatlıyor acaba? Yoksa döllenme mi oluyor? Allahım hayırlısını versin inşallah öyledir diyorum.

Merhaba hoş geldin kuzum.Umarım üstüne görme vardır.Zor bi sınav ama her şey rabbimden vardır bi hayır deyip sabrediyoruz
Hoş buldum teşekkür ederim başlarda çok ağladım endişelendim burda çok yazı okudum ama umut var her zaman herkes için dua ediyorum

Hoş geldin canım amin inşallah

Belli olmaz canım benim ama sağlıklı olsunda hiç fark etmez rabbim önce kucağına almayı nasip etsin sonra da sağlıklı uzun bir ömür ve hayirli bir evlet nasip etsin bebeğim gerisi bi şekilde olup gidiyo

Tatlim gununu bekle gununden once kesinlikle test yapma ben bu ay 3 testte pozitif gordum gunumden once ama kan testi negatifti ve hala adet olmadım ve bütün belirtiler vardı şu an yok ravvim insallah senin yuzunu güldürür içerde iyi bir şeyler oluyordur inşallah

Belli olmaz canım benim ama sağlıklı olsunda hiç fark etmez rabbim önce kucağına almayı nasip etsin sonra da sağlıklı uzun bir ömür ve hayirli bir evlet nasip etsin bebeğim gerisi bi şekilde olup gidiyo
Amin canım en başı o az önce yine kahverengi leke geldi çamaşırıma. Devam ederse gidicem

Amin canım, inşallah. Seninki de çok değişik farklı bir şeymiş testlerde pozitif kanda negatif.

aynen böyle bekleyerek yapar iğneyi kuzum doğru Birkaç gün sonra böyle parmak uçlarına o bölgeye hafif masajlar uygulayabilirsin
Yok kuzum nerdee keşke adamlara bedava veriyon almıyor sistemleri değişik aman inşallah ayın sonuna geliyoruz nasipse

Git canım ihmal etme inşallah herşey yolundadır
Napsam şimdi gitsemmi yaa canım bilemedim devam ederse öoğalırsamı gitsem

aynen böyle bekleyerek yapar iğneyi kuzum doğru Birkaç gün sonra böyle parmak uçlarına o bölgeye hafif masajlar uygulayabilirsin
Yok kuzum nerdee keşke adamlara bedava veriyon almıyor sistemleri değişik aman inşallah ayın sonuna geliyoruz nasipse
Canım uaa çok hafif kahverengi lekelenmem oldu gitsemmi sence doktoraaa.
Allah allah çol entredanlar
Hadi çok az kalmıçş

Kuzum imkanın varsa git bekleme yatış önerebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…