Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende her ay oluyor o aşkım üzülme rabbim vereceği zamanı biliyor
Daha once pek takmıyordum ama simdi herseyi yaptığım için ve oğlum en olmadık zamanlarda neden benim kardeşim yok demesi beni bitiriyo içten içe eryorum

Öyle düşünme tatlım biliyosun stres de önemli bu konuda nasıl düşünürsen öyle oluyo olumlu düşün olumlu olsun tatlım
3 sene olunca Umut gerçekten kalmıyor
Daha once pek takmıyordum ama simdi herseyi yaptığım için ve oğlum en olmadık zamanlarda neden benim kardeşim yok demesi beni bitiriyo içten içe eryorum
bizim bi akrabanın tedavisiz olmuyordu tüp bebek hariç bi tane kızı vardı tüp bebek kız sürekli nolur benim kardeşim olsun artım diyip duruyordu rabbim çocukların dileğini kabul edermiş tedavisiz bebekleri oldu

Benim de 5 yıl oldu yeter artık yani

Lh da yüksekti sende kuzum zaten
İnfolic pembe mi ver
İdrara sıkışık olmam gerektiğini söylüyorlar öyle bişi var mı peki

Benim şuanda kadar gittiğim doktorlara hakkım hiç helal değil eşim bana bi sene önce sanki bizi oyalıyorlar Eda diyordu bende olur mu öyle şey diyordum bende pko varmış ve onlar yüzünden ilerlemiş

İnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.
rabbim hayırlı zamanda inşallah annesini babasını çok bekletmeden nasip etsin
Şimdi başka özelle gittim famera ve inofolic verdi 250 TL’ye onları aldım kullanacam ayın 13ünde gidicem kontrol edilecek yumurtalıklar
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRına
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuş şimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Ağlamak istiyorum su an ben napcam yaa biktim artık Eki Görüntüle 2883883
Canım benimm insanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorum

İnşallah kuzum yapcam bugün başladım ekmeği ya etimek yiyorum yada siyez ünlü yiyorum beyaz ekmek yemiyorum ben zaten sadece kahvaltıda yiyorum

İnşallah kuzum yapcam bugün başladım ekmeği ya etimek yiyorum yada siyez ünlü yiyorum beyaz ekmek yemiyorum ben zaten sadece kahvaltıda yiyorum
Tam buğday falan yiyebilirsin canım.
ben bunlara hep dikkat ettim. Kilo vericem diye kendimi şartlamadım. Yumurtalar sağlıklı büyüsün dedim. Aralarda türk kahvesi yanına kuru meyvr veya normal meyve yedim. Sadece her yediğimin bir faydası vardır yumurtalarım için düşündüm. Zaten otomatik kiloda veriliyor geri planda

Hayırlısı olsun inşallah ya

Benim şuanda kadar gittiğim doktorlara hakkım hiç helal değil eşim bana bi sene önce sanki bizi oyalıyorlar Eda diyordu bende olur mu öyle şey diyordum bende pko varmış ve onlar yüzünden ilerlemiş
Bazı doktorlar malesef mesleklerinin hakkını vermiyor. Pko da farkedilmicek bir hastalık değil hani. Sağlıklı beslenme ile üstesinden geleceğine ınanıyorum. Üzme kendini bu kadar. Psikolojik olarak daha kötü etkilemesin seni ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…