Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh canımm Doktor sana da istirahat vermişti sanki ne içindi canım
Kanamam olmuştu. Onun için istirahat vermişti. Şükür şimdi birşey yok. Dün kontrole gittim. Uçuştan 3 gün önce gel demişti. Kontrol etti. Şuan güzel gidiyor InsaAllah böyle devam eder dedi. Senin düşük öykün olduğu için daha çok dikkat etmen lazim. Yat dinlen
İnşallah sorun olmaz ve ilaçlar iyi gelir
InsaAllah canım benim

Düşüğüm yok aslında canım benim dış gebeliklerim iğneyle sonlandırıldı ilk muayenemde bir risk yok dedi kürtajın falanda olmadığından birşey olmaz dedi. Ama sonrakinde hafif bir kanama alanı görünce şey yaptı doktor baya zor elde ettik kaybetmeyim nolur nolmaz dikkat et yine de dedi. O yüzden ben korktum

Aa öyle mi. Benim aklımda düşük diye kalmış. Korkma o zaman. Ama doktorun da dediği gibi zor bi süreçten geçtiniz. O yüzden ne olur ne olmaz dikkat edeceksin

Aa öyle mi. Benim aklımda düşük diye kalmış. Korkma o zaman. Ama doktorun da dediği gibi zor bi süreçten geçtiniz. O yüzden ne olur ne olmaz dikkat edeceksin
Yok canım düşük hiç yaşamadım çok şükür şu ana kadar
Edicem canım elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış

Allah korusun ne zaman gittin aşkım sen kontrole ben kaçırdım orayı bi daha ne zaman gideceksin

Kuzum ben de çok takip etmiyorum taşınma eşya durumum olduğundan bir sorun yok inşallah gebeliğin de değil mi

Tatlım iste adet olsaydım zamanında aşılama olacaktim her şeyi ayarlamıştım ama iste yine akdarı bakalım ne zaman olcam herşey aksadı vi diyorum her şeyi bırakıp gidip asi mi olsam

Allah korusun ne zaman gittin aşkım sen kontrole ben kaçırdım orayı bi daha ne zaman gideceksin
Pazartesi gittim canım tekrar cumartesi gidicem yatmaya çalışıyorum sürekli bugün iğnemi oldum 2ye bakalım hakkımızda hayırlısı canım
Kuzum ben de çok takip etmiyorum taşınma eşya durumum olduğundan bir sorun yok inşallah gebeliğin de değil mi
Olsun canım bende pek giremiyorum bakamıyorum zaten. Pazar biraz yordum sanırım kendimi gecesi akıntım arttı çok birde içinde kırmızı noktalar vardı akıntımın pazartesi sabah yine baktım aynı lavaboda peçeteye geliyordu. Doktora gittim hemen kesede bebekte problem yok ama çok az bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi canım işte hiç iş yapmucaksın yatıcaksın dedi. Progestanın dozunu yükseltti birde proluton diye bir iğne verdi 3 günde 1 vurulcam. O nasıl bir iğneyse popişimin üstüne oturamıyorum pazartesiden beri
Sen naptın canım buldunuzmu ev
Tatlım iste adet olsaydım zamanında aşılama olacaktim her şeyi ayarlamıştım ama iste yine akdarı bakalım ne zaman olcam herşey aksadı vi diyorum her şeyi bırakıp gidip asi mi olsam
İşte hep düzensizlik yüzünden canım bunlar da yaa. Gelsin de biran evvel başka tedavine

Artık bayramdan sonraya kaldı canım bu ay olmaz tedavi arada bayram tatili var

Kanama alanı kesenin içinde mi acaba dışındaysa ikiz olabilir bi video izlemiştim ikimizmiş kanaması var diye üzülüyomuş kanama alanı diğer bebek çıkmış inşallah güzel geçer hamileliğin kuzumm yat dinlen bol boll

Artık bayramdan sonraya kaldı canım bu ay olmaz tedavi arada bayram tatili var
Oda var doğru canım belki gelmez bayram dan sonraya kadar durdu durdu o kadar daha duraun hadi inşallah
Kese güzel onda sıkıntı yok dedi canım başka bir yerde sanırım. Bilmiyorumki ya hiç sanmam ikiz nasıl olcak kız sonradanmı belli olcak. Yatıyorum canım valla napayım cumartesi belli olur herşey

Bak aynı durumu yaşayan var işte bulursam atarım videoyu kuzucum

Devlete kesinlikle gitme aşılama için dosya gerekiyor ve uzun sürüyor yardımcıda olmuyorlar ben bugün Zeynep kamile gittim ağlaya ağlaya döndüm gıcık oldum
Tamam canım sağol bilgi verdiğin için üzüldüm senin için de. Doktorum duphaston yazdı. Yumurta gayet güzel gelişmiş ama çatlamamıs

Kuzum ikiz 8 haftadan sonra belli oluyo benim ablamınki 16. Haftada belli olmuştu ikiz olduğu

Aslıma zor değil aslında ama özel de yaptirdigimbicin biraz tuzlu ssk karşılamayı hicbir şeyi birde bünyeden bünyeye değir Tabi de benim çok ağrılı geçmişti
Anladım canım benim bugün doktor kontrolünde doktorum dedi ki bi dahaki ay nasipse yüzde 90 dedi gebeliği oluşur dedi bakalım. Duphaston yazdı ilaç

Evet öyle canım benim inşallah hepimizin kuzucuklari çok bekletmeden gelsin sağ salim.

Oy kuzum çok geçmiş olsun verdiin iğne de tablette çok iyi inşallah şifa olsun ama birazcık ağrı yapar kalçada kuzum yağlı ilaçç olunca Kuzum ev bulduk ama eşyalı ev bulduk Şu an biz elimizdeki eşyaları bedava şekilde dağıtmaya çalışıyoruz burada eşyayı öyle kapıdışarı da koyamıyorsun ay kaç gündür kafam kazan gibi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…