Öyle düşünme tatlım biliyosun stres de önemli bu konuda nasıl düşünürsen öyle oluyo olumlu düşün olumlu olsun tatlım
Aminnn çok amin canımAminnn yürekten kocaman.Bazen öyle dibi görüyorum bazen de çok mutlu rabbim bizlerede en güzel layığıyla anne olabilmeyi nasip etsiin
Kanamam olmuştu. Onun için istirahat vermişti. Şükür şimdi birşey yok. Dün kontrole gittim. Uçuştan 3 gün önce gel demişti. Kontrol etti. Şuan güzel gidiyor InsaAllah böyle devam eder dedi. Senin düşük öykün olduğu için daha çok dikkat etmen lazim. Yat dinlenİnşallahh canımmDoktor sana da istirahat vermişti sanki ne içindi canım
InsaAllah canım benimİnşallah sorun olmaz ve ilaçlar iyi gelir
İnşallah kuzum inşallahİnşallah sorun olmaz ve ilaçlar iyi gelir
Düşüğüm yok aslında canım benim dış gebeliklerim iğneyle sonlandırıldı ilk muayenemde bir risk yok dedi kürtajın falanda olmadığından birşey olmaz dedi. Ama sonrakinde hafif bir kanama alanı görünce şey yaptı doktor baya zor elde ettik kaybetmeyim nolur nolmaz dikkat et yine de dedi. O yüzden ben korktumKanamam olmuştu. Onun için istirahat vermişti. Şükür şimdi birşey yok. Dün kontrole gittim. Uçuştan 3 gün önce gel demişti. Kontrol etti. Şuan güzel gidiyor InsaAllah böyle devam eder dedi. Senin düşük öykün olduğu için daha çok dikkat etmen lazim. Yat dinlen
InsaAllah canım benim❤
Aa öyle mi. Benim aklımda düşük diye kalmış. Korkma o zaman. Ama doktorun da dediği gibi zor bi süreçten geçtiniz. O yüzden ne olur ne olmaz dikkat edeceksinDüşüğüm yok aslında canım benim dış gebeliklerim iğneyle sonlandırıldı ilk muayenemde bir risk yok dedi kürtajın falanda olmadığından birşey olmaz dedi. Ama sonrakinde hafif bir kanama alanı görünce şey yaptı doktor baya zor elde ettik kaybetmeyim nolur nolmaz dikkat et yine de dedi. O yüzden ben korktum
Yok canım düşük hiç yaşamadım çok şükür şu ana kadarAa öyle mi. Benim aklımda düşük diye kalmış. Korkma o zaman. Ama doktorun da dediği gibi zor bi süreçten geçtiniz. O yüzden ne olur ne olmaz dikkat edeceksin
Aynen canımYok canım düşük hiç yaşamadım çok şükür şu ana kadar
Edicem canım elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış
Allah korusun ne zaman gittin aşkım sen kontrole ben kaçırdım orayı bi daha ne zaman gideceksinDüşüğüm yok aslında canım benim dış gebeliklerim iğneyle sonlandırıldı ilk muayenemde bir risk yok dedi kürtajın falanda olmadığından birşey olmaz dedi. Ama sonrakinde hafif bir kanama alanı görünce şey yaptı doktor baya zor elde ettik kaybetmeyim nolur nolmaz dikkat et yine de dedi. O yüzden ben korktum
Kuzum ben de çok takip etmiyorum taşınma eşya durumum olduğundan bir sorun yok inşallah gebeliğin de değil miDüşüğüm yok aslında canım benim dış gebeliklerim iğneyle sonlandırıldı ilk muayenemde bir risk yok dedi kürtajın falanda olmadığından birşey olmaz dedi. Ama sonrakinde hafif bir kanama alanı görünce şey yaptı doktor baya zor elde ettik kaybetmeyim nolur nolmaz dikkat et yine de dedi. O yüzden ben korktum
Tatlım iste adet olsaydım zamanında aşılama olacaktim her şeyi ayarlamıştım ama iste yine akdarı bakalım ne zaman olcam herşey aksadı vi diyorum her şeyi bırakıp gidip asi mi olsamİnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.
rabbim hayırlı zamanda inşallah annesini babasını çok bekletmeden nasip etsin
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRına
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuşşimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Canım benimminsanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorum
Pazartesi gittim canım tekrar cumartesi gidicem yatmaya çalışıyorum sürekli bugün iğnemi oldum 2ye bakalım hakkımızda hayırlısı canımAllah korusun ne zaman gittin aşkım sen kontrole ben kaçırdım orayı bi daha ne zaman gideceksin
Olsun canım bende pek giremiyorum bakamıyorum zaten. Pazar biraz yordum sanırım kendimi gecesi akıntım arttı çok birde içinde kırmızı noktalar vardı akıntımın pazartesi sabah yine baktım aynı lavaboda peçeteye geliyordu. Doktora gittim hemen kesede bebekte problem yok ama çok az bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi canım işte hiç iş yapmucaksın yatıcaksın dedi. Progestanın dozunu yükseltti birde proluton diye bir iğne verdi 3 günde 1 vurulcam. O nasıl bir iğneyse popişimin üstüne oturamıyorum pazartesiden beriKuzum ben de çok takip etmiyorum taşınma eşya durumum olduğundan bir sorun yok inşallah gebeliğin de değil mi
İşte hep düzensizlik yüzünden canım bunlar da yaa. Gelsin de biran evvel başka tedavineTatlım iste adet olsaydım zamanında aşılama olacaktim her şeyi ayarlamıştım ama iste yine akdarı bakalım ne zaman olcam herşey aksadı vi diyorum her şeyi bırakıp gidip asi mi olsam
Artık bayramdan sonraya kaldı canım bu ay olmaz tedavi arada bayram tatili varPazartesi gittim canım tekrar cumartesi gidicem yatmaya çalışıyorum sürekli bugün iğnemi oldum 2ye bakalım hakkımızda hayırlısı canım
Olsun canım bende pek giremiyorum bakamıyorum zaten. Pazar biraz yordum sanırım kendimi gecesi akıntım arttı çok birde içinde kırmızı noktalar vardı akıntımın pazartesi sabah yine baktım aynı lavaboda peçeteye geliyordu. Doktora gittim hemen kesede bebekte problem yok ama çok az bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi canım işte hiç iş yapmucaksın yatıcaksın dedi. Progestanın dozunu yükseltti birde proluton diye bir iğne verdi 3 günde 1 vurulcam. O nasıl bir iğneyse popişimin üstüne oturamıyorum pazartesiden beri
Sen naptın canım buldunuzmu ev
İşte hep düzensizlik yüzünden canım bunlar da yaa. Gelsin de biran evvel başka tedavine
Kanama alanı kesenin içinde mi acaba dışındaysa ikiz olabilir bi video izlemiştim ikimizmiş kanaması var diye üzülüyomuş kanama alanı diğer bebek çıkmış inşallah güzel geçer hamileliğin kuzumm yat dinlen bol bollPazartesi gittim canım tekrar cumartesi gidicem yatmaya çalışıyorum sürekli bugün iğnemi oldum 2ye bakalım hakkımızda hayırlısı canım
Olsun canım bende pek giremiyorum bakamıyorum zaten. Pazar biraz yordum sanırım kendimi gecesi akıntım arttı çok birde içinde kırmızı noktalar vardı akıntımın pazartesi sabah yine baktım aynı lavaboda peçeteye geliyordu. Doktora gittim hemen kesede bebekte problem yok ama çok az bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi canım işte hiç iş yapmucaksın yatıcaksın dedi. Progestanın dozunu yükseltti birde proluton diye bir iğne verdi 3 günde 1 vurulcam. O nasıl bir iğneyse popişimin üstüne oturamıyorum pazartesiden beri
İşte hep düzensizlik yüzünden canım bunlar da yaa. Gelsin de biran evvel başka tedavine
Oda var doğru canım belki gelmez bayram dan sonraya kadar durdu durdu o kadar daha duraun hadi inşallahArtık bayramdan sonraya kaldı canım bu ay olmaz tedavi arada bayram tatili var
Kese güzel onda sıkıntı yok dedi canım başka bir yerde sanırım. Bilmiyorumki ya hiç sanmam ikiz nasıl olcak kız sonradanmı belli olcak. Yatıyorum canım valla napayım cumartesi belli olur herşeyKanama alanı kesenin içinde mi acaba dışındaysa ikiz olabilir bi video izlemiştim ikimizmiş kanaması var diye üzülüyomuş kanama alanı diğer bebek çıkmış inşallah güzel geçer hamileliğin kuzumm yat dinlen bol boll
Bak aynı durumu yaşayan var işteOda var doğru canım belki gelmez bayram dan sonraya kadar durdu durdu o kadar daha duraun hadi inşallah
Kese güzel onda sıkıntı yok dedi canım başka bir yerde sanırım. Bilmiyorumki ya hiç sanmam ikiz nasıl olcak kız sonradanmı belli olcak. Yatıyorum canım valla napayım cumartesi belli olur herşey
Tamam canım sağol bilgi verdiğin için üzüldüm senin için de. Doktorum duphaston yazdı. Yumurta gayet güzel gelişmiş ama çatlamamısDevlete kesinlikle gitme aşılama için dosya gerekiyor ve uzun sürüyor yardımcıda olmuyorlar ben bugün Zeynep kamile gittim ağlaya ağlaya döndüm gıcık oldum
Kuzum ikiz 8 haftadan sonra belli oluyo benim ablamınki 16. Haftada belli olmuştu ikiz olduğuOda var doğru canım belki gelmez bayram dan sonraya kadar durdu durdu o kadar daha duraun hadi inşallah
Kese güzel onda sıkıntı yok dedi canım başka bir yerde sanırım. Bilmiyorumki ya hiç sanmam ikiz nasıl olcak kız sonradanmı belli olcak. Yatıyorum canım valla napayım cumartesi belli olur herşey
Anladım canım benim bugün doktor kontrolünde doktorum dedi ki bi dahaki ay nasipse yüzde 90 dedi gebeliği oluşur dedi bakalım. Duphaston yazdı ilaçAslıma zor değil aslında ama özel de yaptirdigimbicin biraz tuzlu ssk karşılamayı hicbir şeyi birde bünyeden bünyeye değir Tabi de benim çok ağrılı geçmişti
Evet öyle canım benim inşallah hepimizin kuzucuklari çok bekletmeden gelsin sağ salim.İnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.
rabbim hayırlı zamanda inşallah annesini babasını çok bekletmeden nasip etsin
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRına
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuşşimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Canım benimminsanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorum
Oy kuzum çok geçmiş olsun verdiin iğne de tablette çok iyi inşallah şifa olsun ama birazcık ağrı yapar kalçada kuzum yağlı ilaçç oluncaOlsun canım bende pek giremiyorum bakamıyorum zaten. Pazar biraz yordum sanırım kendimi gecesi akıntım arttı çok birde içinde kırmızı noktalar vardı akıntımın pazartesi sabah yine baktım aynı lavaboda peçeteye geliyordu. Doktora gittim hemen kesede bebekte problem yok ama çok az bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi canım işte hiç iş yapmucaksın yatıcaksın dedi. Progestanın dozunu yükseltti birde proluton diye bir iğne verdi 3 günde 1 vurulcam. O nasıl bir iğneyse popişimin üstüne oturamıyorum pazartesiden beri