O şüphe içini kemirecekse git tatlım bi bakılsınNapsam şimdi gitsemmi yaa canım bilemedim devam ederse öoğalırsamı gitsem
aynen böyle bekleyerek yapar iğneyi kuzum doğru Birkaç gün sonra böyle parmak uçlarına o bölgeye hafif masajlar uygulayabilirsin
Canım uaa çok hafif kahverengi lekelenmem oldu gitsemmi sence doktoraaa.
Allah allah çol entredanlar
Hadi çok az kalmıçş
Kuzum imkanın varsa git bekleme yatış önerebilirler
Mesaj attım kızlar doktor normal bu kanama dedi. Artarsa gidicemO şüphe içini kemirecekse git tatlım bi bakılsın
Anladım canım insaalah geçerMesaj attım kızlar doktor normal bu kanama dedi. Artarsa gidicem
İnşallah canımAnladım canım insaalah geçer
Ben ilk defa duyuyorum canımmYaaa kızlar bisey sorcam sperm alerjisi nasıl bisey ben bu ay ilişkiye girdikten sonra sürekli kaşınma yanma gibi şeyler yaşıyorum aramızda böyle şeyler yaşayan var mı dr ye danismalimiyim
Ben de hiç duymadım canım doktora danış bakalım ben de huylanıyorum ama geçiyorYaaa kızlar bisey sorcam sperm alerjisi nasıl bisey ben bu ay ilişkiye girdikten sonra sürekli kaşınma yanma gibi şeyler yaşıyorum aramızda böyle şeyler yaşayan var mı dr ye danismalimiyim
Tatlım affedersin boşalma olduktan bikac dk sonra kasinmaya basliyo yaniyo falan sabaha geciyo iliski olmadigi zaman bisey yokBen de hiç duymadım canım doktora danış bakalım ben de huylanıyorum ama geçiyor
Eşinde enfeksiyon olmasın canım. Yada ilişki aşamasına sen tam hazır olmadan erkenmi geçiyorsunuz acaba senin tahriş oluyorTatlım affedersin boşalma olduktan bikac dk sonra kasinmaya basliyo yaniyo falan sabaha geciyo iliski olmadigi zaman bisey yok
Merhaba kuzuuum evet sana haber vermeyi unuttum kusura bakma
Yok kuzum tahriş olsa devam etmezmi kaşıntı yanma boşalma içeri olmadığı zaman olmuyorkiEşinde enfeksiyon olmasın canım. Yada ilişki aşamasına sen tam hazır olmadan erkenmi geçiyorsunuz acaba senin tahriş oluyor
Anaaaa ikizmiymişlerrr maşallah canımmmMerhaba kuzuuum evet sana haber vermeyi unuttum kusura bakmabugün iyiyim çok şükür benim durum biraz riskli çıktı ama bir yandan da güzel salı günü gittim beta yüksekti ya gerçekten ikiz olduğu içinmiş çift yumurta ikizi gibi görünüyor 5hafta 3 günlüktü o gün bende çift rahim var ve bebişlerin ikisi de sağda o yüzden riskli biraz malesef dar bi alana sığmaları gerekicek erken doğum riski var Bir de ben o gün öğrendim o güne kadar bir şeyim yoktu birden kanama başladı nazar mı değdi artık ne oldu anlamadım 2 gün devam etti şimdi azaldı progestan kullanıyorum baya da uzun bir süre kullanıcakmışım sağlıklı olsunlar başka hiçbir şey istemiyorum sen nasılsın neler yaptın
Ayy hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebislerini tatlımMerhaba kuzuuum evet sana haber vermeyi unuttum kusura bakmabugün iyiyim çok şükür benim durum biraz riskli çıktı ama bir yandan da güzel salı günü gittim beta yüksekti ya gerçekten ikiz olduğu içinmiş çift yumurta ikizi gibi görünüyor 5hafta 3 günlüktü o gün bende çift rahim var ve bebişlerin ikisi de sağda o yüzden riskli biraz malesef dar bi alana sığmaları gerekicek erken doğum riski var Bir de ben o gün öğrendim o güne kadar bir şeyim yoktu birden kanama başladı nazar mı değdi artık ne oldu anlamadım 2 gün devam etti şimdi azaldı progestan kullanıyorum baya da uzun bir süre kullanıcakmışım sağlıklı olsunlar başka hiçbir şey istemiyorum sen nasılsın neler yaptın
Hmm o zaman eşimde enfeksiton olabilirmi canım. Yada senin dediğin şey ney tam olarak bilmiyorum bir doktoruna danış istersenYok kuzum tahriş olsa devam etmezmi kaşıntı yanma boşalma içeri olmadığı zaman olmuyorki
Bi adet olayım da gidicem bakalım ne diyecekHmm o zaman eşimde enfeksiton olabilirmi canım. Yada senin dediğin şey ney tam olarak bilmiyorum bir doktoruna danış istersen
Ayyy duyarsın inşallah kuzum büyümüş bile minnoşAnaaaa ikizmiymişlerrr maşallah canımmm2 tane bebi geliyor desenee
Hiç strese girme canım onları oraya koyan rabbim büyütmesinide bilirkanama çok kişide olabiliyor canım dinlen iş yapma hiç bırak herşeyi kendine odaklan. Geçer progestanla
benimde canım iyiydi en son kese ve bebek gördük sonra akıntım arttı tekrar gittim kesede problem yok dedi çok hafif bir kanama alanı var dedi. İstirahat verdi bana da progesTanın dozunu yükselttti iğne verdi 3 tane işte cumartesi birdaha gidicez inşallah bir aksilik yoktur. Bugün az az kahverengi lekelenmem var ama doktor normal dedi. Bakalım cumartesi inşallah herşey yolundaysa 6+3 olucam kalp atışını duyabilcekmiyiz bakalım
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkes bebişine sağlıkla kavuşsun inşallahAyy hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebislerini tatlım
İnşallah canımm hepimiz güzelce duyalım o en güzel sesiAyyy duyarsın inşallah kuzum büyümüş bile minnoşsen de dinlen bolca balım işte bebiş olacak mı stresi bitiyor bu stresler başlıyor sağlıklı olsunlar inşallah ben de eşim de yıllık izindeyiz zaten hiçbir şey yaptırmıyorlar sağ olsunlar eşim de ailem de tam destek çok şükür ama işte problemler olabiliyor yine de
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkes bebişine sağlıkla kavuşsun inşallah
Amin canım inşallah baya erken öğrenmişsin sanslisin canim allah gonlune gore vermisAyyy duyarsın inşallah kuzum büyümüş bile minnoşsen de dinlen bolca balım işte bebiş olacak mı stresi bitiyor bu stresler başlıyor sağlıklı olsunlar inşallah ben de eşim de yıllık izindeyiz zaten hiçbir şey yaptırmıyorlar sağ olsunlar eşim de ailem de tam destek çok şükür ama işte problemler olabiliyor yine de
Çok teşekkür ederim canım isteyen herkes bebişine sağlıkla kavuşsun inşallah