- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Aynen ben de ağladım tekrar aynı şeyler olacak gibi geldiİnşallah canımm hepimiz güzelce duyalım o en güzel sesisorma valla bugün lekelenmeyi görünce bir ağlama tuttu beni dedim yine olmadı diye. Bitmiyormuş gerçekten stresi bende ful yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum canım. Ona kalktıkca da hafifce ihtiyacımı görcek kdar iş yapıyorum. Sağolsun annem geldi temizledi evi 1 hafta idare ederim onunla dağınıklığı toplasak yeter biz
Ne güzel denk gelmiş ikinizinde iznine canım bol bol dinlen
Neden acaba eşinle alakalı bişey o zaman ben yaşamadım hiçYok kuzum tahriş olsa devam etmezmi kaşıntı yanma boşalma içeri olmadığı zaman olmuyorki
Valla bilmiyorum tatlım adet olunca gitcem bakalim her seyi de telden sorunca olmuyo boyle gidince sorcam bakalım bende de yeni olmaya başladı son bir aydır falanNeden acaba eşinle alakalı bişey o zaman ben yaşamadım hiç
Evet canımm Allaha emanet artıkAynen ben de ağladım tekrar aynı şeyler olacak gibi geldiAllaha emanet artık bebişlerimiz biz elimizden geleni yapıyoruz çok iyi olmuş annenin gelmesi bir süre yardım ederler bebiş doğsun da sağlıkla sonra yaparız biz de
Aaa evet olabilir benim iki genimde heterozigot var ona rağmen kan sulandırıcı vermedi kanamayı arttırıyor diye canım 3.aydan sonra başlayalım ona dedi en düşük dozdan vericek o zaman daEvet canımm Allaha emanet artık
Bugün birdaha lekelenmem geldi doktora gittim bu sefer leke için kan sulandırıcı kullanıyorum ya o yapabilir dedi azalt dedi. Kese büyümüş baya güzel dedi ama kalp atışını net olarak göremedi bence var ama haftaya bakalım biraz daha büyüsün dedi. 6+2 normalmi gözükmemesi
Benim ki sadece sağlıksız gebeliklerim olduğundan dolayı önlem amaclı canım kullanıyorum pıhtılaşmaya hiç bakmamıştık.Aaa evet olabilir benim iki genimde heterozigot var ona rağmen kan sulandırıcı vermedi kanamayı arttırıyor diye canım 3.aydan sonra başlayalım ona dedi en düşük dozdan vericek o zaman daSen neden kullanıyorsun testler yapılmış mıydı pıhtılaşma mı var? 7 haftaya kadar duyulabiliyor sanırım doktorun bildiği vardır sonuçta kuzum merak etme benim de hala lekelenme oluyor bide tansiyonum çok düşüyor bu ara ya ölçüyorum hep 9.5 5.5 gibi 9 5 bile oluyor bazen inşallah bebişler sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum
Tatlım bu kadar kafanı kurcaliyosa başka bir dr ye git ikinci bir görüş almak her zaman iyidir normalde ben 5.hafta dolduktan sonra duyulabiliyo diye biliyorumEvet canımm Allaha emanet artık
Bugün birdaha lekelenmem geldi doktora gittim bu sefer leke için kan sulandırıcı kullanıyorum ya o yapabilir dedi azalt dedi. Kese büyümüş baya güzel dedi ama kalp atışını net olarak göremedi bence var ama haftaya bakalım biraz daha büyüsün dedi. 6+2 normalmi gözükmemesi
Bakıcam canım yarın gidebilirim. Baktımda internetten konumumdan dolayı 10 12. Haftaya kadar duyulabilir yazıyorTatlım bu kadar kafanı kurcaliyosa başka bir dr ye git ikinci bir görüş almak her zaman iyidir normalde ben 5.hafta dolduktan sonra duyulabiliyo diye biliyorum
Anladım canım haber ver bizedeBakıcam canım yarın gidebilirim. Baktımda internetten konumumdan dolayı 10 12. Haftaya kadar duyulabilir yazıyor
Doktora sordum zaten tansiyon düşüklüğü sık olan bir şeymiş gebelikte aslında bayılanlar falan ondan oluyor uyku da yapıyor ya zaten belki progestan da etkiliyordur. Yüksek olması daha kötü ama doğumda falan da düşük olması daha iyi derler bence senin doktora gidince stresten yükseliyordur hava da sıcak benim de kalp atışım artıyor beklerken mesela saatimden kontrol ediyorum ama evde hep düşükBenim ki sadece sağlıksız gebeliklerim olduğundan dolayı önlem amaclı canım kullanıyorum pıhtılaşmaya hiç bakmamıştık.
haftaya inşallah duyArız canım yaa belkide yarın başka bir doktora da gidebilirim eşim gelsin konuşucam. İlklerde benimde doktordan yüksek cıkmıştı tanaiyonum evde takip önerdi evde takip ettim 1 gafta hep normal çıktı doktora gittim yine yüksek cıktı. Şimdi 10 gündür yine takip ediyorum normal çıkıypr.
düşüklüğü neden olabilir acaba doktoruna bir danış canıö progestan kullanıyormusunAy tenli anne demişti yalnış hatırlamıyorsam progestan onda tansiyon düşüklüğü yapmıştı
Merabalar ben progestan kullanırken tansiyon sorunu yaşadım bal perisinin dediği gibi ama gebelikte düşük pek sorun olmuyor yüksek sıkıntı demişti doktor takip ederseniz zaten ilacı aldıktan 1 veya 2 saat içinde oluyo o baş dönmesi tansiyon sorunuDoktora sordum zaten tansiyon düşüklüğü sık olan bir şeymiş gebelikte aslında bayılanlar falan ondan oluyor uyku da yapıyor ya zaten belki progestan da etkiliyordur. Yüksek olması daha kötü ama doğumda falan da düşük olması daha iyi derler bence senin doktora gidince stresten yükseliyordur hava da sıcak benim de kalp atışım artıyor beklerken mesela saatimden kontrol ediyorum ama evde hep düşükİnşallah kalp atışını duyarsın canım merak etme benim de bir kaybım var 8 haftalık kalbi durmuştu ondan yaptırmıştım testleri senin kimyasal mı oldu?
Merhaba teşekkür ederim ben yatmadan gece alıyorum sadece 1 tane o yüzden fark edemiyorum ama ertesi gün de düşük oluyor kullanmadan önce de düşüktü aslında salı başladım ben çünkü gebelik de yapabiliyormuş sadece uykum geliyor sürekli pek enerjim yok… Neyse sağlıklı olsun bebişler de çok önemli değilMerabalar ben progestan kullanırken tansiyon sorunu yaşadım bal perisinin dediği gibi ama gebelikte düşük pek sorun olmuyor yüksek sıkıntı demişti doktor takip ederseniz zaten ilacı aldıktan 1 veya 2 saat içinde oluyo o baş dönmesi tansiyon sorunu
Bende öyle düşünüyorum benimkini doktora gidince yüksek çıkmasını canım. Cünkü normal ölçtüğünde hep normal hatta bir iki gündür benim de 10 6 falan çıkıyor.Doktora sordum zaten tansiyon düşüklüğü sık olan bir şeymiş gebelikte aslında bayılanlar falan ondan oluyor uyku da yapıyor ya zaten belki progestan da etkiliyordur. Yüksek olması daha kötü ama doğumda falan da düşük olması daha iyi derler bence senin doktora gidince stresten yükseliyordur hava da sıcak benim de kalp atışım artıyor beklerken mesela saatimden kontrol ediyorum ama evde hep düşükİnşallah kalp atışını duyarsın canım merak etme benim de bir kaybım var 8 haftalık kalbi durmuştu ondan yaptırmıştım testleri senin kimyasal mı oldu?
Doktora gidince strese girmemiz çok normal bizim gibi sağlıksız gebelikler de olunca stres yapıyor insan. Çok geçmiş olsun kuzum bu sefer inşallah sağlıkla doğacak bebişinBende öyle düşünüyorum benimkini doktora gidince yüksek çıkmasını canım. Cünkü normal ölçtüğünde hep normal hatta bir iki gündür benim de 10 6 falan çıkıyor.
İnşallah canım inşallah hepimiz duyarız. Yok benim düzensiz beta artışı vardı daha kese görmeden dış gebelik teşhisiyle iğne ile sonlandırdık canım 2 kere oldu
İnşallah canım hayırlısıyla inşallah atlatalım şu süreci hepimizDoktora gidince strese girmemiz çok normal bizim gibi sağlıksız gebelikler de olunca stres yapıyor insan. Çok geçmiş olsun kuzum bu sefer inşallah sağlıkla doğacak bebişin
Bunlarla cok hamile kalan var canim inşallah ise yarar sendedeMerhaba kızlarrrr, nasılsınız
Dün doktora gittim, kendi doktorumun yönlendirdiği farklı bi doktora
Eşimin ve benim tüm testlerine baktı ve ben muayene oldum
Yine bi sıkıntı yok, sebepsiz infertilite
Doktor kararı bize bıraktı, isterseniz deneyebilirsiniz bi süre daha, isterseniz aşılama, istersenizde tüp bebek dedi
Bu süreçte benim yönlendirme yapmam doğru olmaz nihayetinde bi sıkıntı yok bu karar sizin ne kadar daha beklemek için sabrınız var ona bağlı dedi
Bende bişey yaptım ama doğru mu yanlıs mı bilmiyorum
Eşime çakşır suyu kendimede hayıt suyu aldım
Aslında çok taraftar değilim hormonlarımda falan bi sıkıntı olur mu diye ama, bikaç ayda böyle deneyelim diyoruz
Ne dersiniz, sizin bilginiz var mı bunlarla alakalı
İnsallah kuzucumBunlarla cok hamile kalan var canim inşallah ise yarar sendede
Bi yan etkisi olmaz canım benim derde derken için her şeyi deniyoruz allah sabrımızın sonunu getirmeden nasip etsin inşallah aşılamaya falan gerek kalmazİnsallah kuzucum
Valla biraz korka korka içiyorum
Suan hormonlar normaldı
İçtikten sonra bi yan etki olur mu falan diye tedirginim
İki senede hiç denememiştim böyle bişey
Ama başka çare kalmadı
Olmassa zaten bikaç ay sonra aşılama vs bişeyler deneris
Merak ettim ne oldu acaba benimde kaşıntı var cilt hastalığımı diye düşünüyorum korktum.Kız göbeği benimle kesilmiş@sev9
Göğüs ucumda aşşırı kaşıntı var iğne batması gibi sen bilirsinneye yorulur bu alametler