İnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.
rabbim hayırlı zamanda inşallah annesini babasını çok bekletmeden nasip etsin
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRına
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuş
şimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Canım benimm
insanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorum