Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah güzel sonuç çıkar tatlım yarın bende kan vercem sağlık ocağına yine negatifi gorcez ama bakalım neden gecikmiş
Ayy inşallah pozitif çıkar idrar testi yapmış mıydınn sen çok düzenliydin dimi canım
Şaşırdım bende valla

İnşallah pozitif görürsün aşkım
Yarın haber ver bana da canım

Ayy inşallah pozitif çıkar idrar testi yapmış mıydınn sen çok düzenliydin dimi canım

Yarın haber ver bana da canım
Yok tatlım aramızda en düzensiz benim ellemeseniz 6 ay olmam pko nun alası var bende

Yok tatlım aramızda en düzensiz benim ellemeseniz 6 ay olmam pko nun alası var bende
Aa hadi ya Benim tedaviden sonra biraz bozulmuştu çok zor oluyo cidden düzensizlik. Ama inşallah hamilelikten gecikmiştir bu sefer

Kızlar adet sırasında bildiğiniz parça geliyo bu ay. Çok yoğun çok ağrılı bildiğiniz parça düşürdüm biraz önce. Bu ay dehşet göğüs ağrım felan vardı çok mu hazırlandım acaba vücut olarak hamileliğe? Bu sadece bu aya özgü bişey ve şükür bi sorun yok muayene oldum kaç kere

Aslında alttan bakılması daha iyiymiş kuzum bende sen gibi iyi bir doktora gelemedim hepsi yaptığı işten çıkmış gibi davranıyor
Rahim filmi çekilmiştin dimi kuzucum bu ay. Nasipse önümüzdeki hafta bende çektiricem. Anestezi nasıl veriyolar bi anlatır mısın aşamalarını ayrıntılı

teşekkür ederim kızlar bakalım bugün öğleden sonra gidicem neler olcak

Bugün gidicem aşkısı sonuçları göstergem nasıl bir yol çizilecek bakalım sen naptın nasıl gidiyor hamilelik
Herşey güzel olsun inşallah haber et bize de canım.
Bu ara biraz zor canım kanama alanı varmış doktor istirahat verdi çok iş yapma dedi iğne falan başlattı progestanın dozunu yükseltti. İşte bilmiyorum yatıyorum sanki ağrılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…