Ayy inşallah pozitif çıkar idrar testi yapmış mıydınn sen çok düzenliydin dimi canımHadi inşallah güzel sonuç çıkar tatlım yarın bende kan vercem sağlık ocağına yine negatifi gorcez ama bakalım neden gecikmiş
Yarın haber ver bana da canımŞaşırdım bende valla
İnşallah pozitif görürsün aşkım
Inşaallah ama ben yok diye düşünüyorum kaldı benim aşılama yineŞaşırdım bende valla
İnşallah pozitif görürsün aşkım
Yok tatlım aramızda en düzensiz benim ellemeseniz 6 ay olmamAyy inşallah pozitif çıkar idrar testi yapmış mıydınn sen çok düzenliydin dimi canım
Yarın haber ver bana da canım
Yakında yapmadım canım geçen hafta yapmıştım enson ayın 1 indeAyy inşallah pozitif çıkar idrar testi yapmış mıydınn sen çok düzenliydin dimi canım
Yarın haber ver bana da canım
Aa hadi yaYok tatlım aramızda en düzensiz benim ellemeseniz 6 ay olmampko nun alası var bende
Sonuçların normal aralıklarda görünüyor canim. Benim prolaktin seninkinden yüksekti. Iyi görünüyor sonuçların
Aslında alttan bakılması daha iyiymiş kuzum bende sen gibi iyi bir doktora gelemedim hepsi yaptığı işten çıkmış gibi davranıyorYa kadınlar adet felan dinlemiyo direk yat diyo canım ya artık sıkıldım
BıkmışAslında alttan bakılması daha iyiymiş kuzum bende sen gibi iyi bir doktora gelemedim hepsi yaptığı işten çıkmış gibi davranıyor
Rahim filmi çekilmiştin dimi kuzucum bu ay. Nasipse önümüzdeki hafta bende çektiricem. Anestezi nasıl veriyolar bi anlatır mısın aşamalarını ayrıntılıAslında alttan bakılması daha iyiymiş kuzum bende sen gibi iyi bir doktora gelemedim hepsi yaptığı işten çıkmış gibi davranıyor
Canım sonuçların gayet güzel bence endişe yapma ama hekimin mutlaka değerlendrsin
Ben hiç anlamıyorum ama referans aralıklarına göre normal gözüküyor herşey canım. Naptın başlıyormusun
Bugün gidicem aşkısı sonuçları göstergem nasıl bir yol çizilecek bakalım sen naptın nasıl gidiyor hamilelikBen hiç anlamıyorum ama referans aralıklarına göre normal gözüküyor herşey canım. Naptın başlıyormusun
Herşey güzel olsun inşallah haber et bize de canım.Bugün gidicem aşkısı sonuçları göstergem nasıl bir yol çizilecek bakalım sen naptın nasıl gidiyor hamilelik