Ben su an erkek dr ye gidiyorum aşılamayı falan hep o yaptı benimki hep altan bakıyo ama karından tapan da var tatlım degisiyo dr den dr ye iyi birine denk gelmen lazımTeşekkür ederim bebeğim
İnşallah aşkım bişey sorcam erkek doktora gittin mi hiç yumurta takibini karından yapabiliyolar mı acaba
Ya kadınlar adet felan dinlemiyo direk yat diyo canım ya artık sıkıldımBen gittim erkek doktora sıkışık gidiyorsun ultrasonla karından bakıyor
Evet canım ya ben pek denk gelemedim iyisineBen su an erkek dr ye gidiyorum aşılamayı falan hep o yaptı benimki hep altan bakıyo ama karından tapan da var tatlım degisiyo dr den dr ye iyi birine denk gelmen lazım
Yarın mi gitcen canımEvet canım ya ben pek denk gelemedim iyisine
Gidemiycem muhtemelen canım ayağım kötü en fazla evimin karşısına gidebilirim o da erkek doktor var hiç yorum da bulamadım hakkındaYarın mi gitcen canım
Polikistik över yok dediler ama bilmiyorumkiAşkım polikistik var sende galba lh yüksek fsh güzel prolaktin güzel
Anladım tatlım ağagin iyi olsunda onur ay gidersin olmazsa eski kafalı demezsen ben sana vi akıl vereyim sargıyı çıkarabiliyorsan fırında bir soğan közle ve yakmayacak sıcaklığa gelince ayağına sar yarına bir şeyin kalmaz bebeğimGidemiycem muhtemelen canım ayağım kötü en fazla evimin karşısına gidebilirim o da erkek doktor var hiç yorum da bulamadım hakkında
Tatlım herşey normal gözüküyo refarans aralığın okursan zaten ustunde yada altında değil hepsi normal için rahat olsun tatlım
Sağol kuzum yaTatlım herşey normal gözüküyo refarans aralığın okursan zaten ustunde yada altında değil hepsi normal için rahat olsun tatlım
Yok kız eski kafalı der miyim hiç teşekkür ederim canım benimAnladım tatlım ağagin iyi olsunda onur ay gidersin olmazsa eski kafalı demezsen ben sana vi akıl vereyim sargıyı çıkarabiliyorsan fırında bir soğan közle ve yakmayacak sıcaklığa gelince ayağına sar yarına bir şeyin kalmaz bebeğim
Lh normal değerlerde gözüküyo ama fshla aynı yerlerde olması gerekiyomuş benim 6.7 olmasına rağmen polikistiksin dedi kuzucum bana doktor. Ama adet oluyosan düzenli şekilde hiç farketmiyoNormal değerler arasında oda ama bilmiyorum yarın kopcak dananın kuyruğu
Düzensizim yarım ne dicek bakalım bu zamana kadar hiç polikistik demediler ama yarım öğrenceYok kız eski kafalı der miyim hiç teşekkür ederim canım benimAğrısı geçti şükür şimdi bi terslik çıkmazsa rahim filmi istiyorum adet bitince. Bu hafta içinde doktora gidip konuşcam bakalım inşallah
Lh normal değerlerde gözüküyo ama fshla aynı yerlerde olması gerekiyomuş benim 6.7 olmasına rağmen polikistiksin dedi kuzucum bana doktor. Ama adet oluyosan düzenli şekilde hiç farketmiyo
Düzensizsen polikistik olma ihtimali var ama o nerdeyse hepimizde var. Şükür ben düzensiz değilim ama bende de varmış can sıkılcak bişey değil bebeğim. Benim doktorum çok pinpirikli hani abartı tanı koymuş olabilir internetten baktığımda lh'ın fsh'tan 3-4 kat yüksek olmasıyla tanı konulur diyo. Güzel bi yumurta takibi yapılsa inşallah rahat kalırsın bu ayDüzensizim yarım ne dicek bakalım bu zamana kadar hiç polikistik demediler ama yarım öğrence
İnşallah kuzum ben prolaktin kesin çok yüksek diye düşünmüştümDüzensizsen polikistik olma ihtimali var ama o nerdeyse hepimizde var. Şükür ben düzensiz değilim ama bende de varmış can sıkılcak bişey değil bebeğim. Benim doktorum çok pinpirikli hani abartı tanı koymuş olabilir internetten baktığımda lh'ın fsh'tan 3-4 kat yüksek olmasıyla tanı konulur diyo. Güzel bi yumurta takibi yapılsa inşallah rahat kalırsın bu ay
Yok kız iyi baksana benim çok daha yüksek sendenİnşallah kuzum ben prolaktin kesin çok yüksek diye düşünmüştüm
Hadi inşallah güzel sonuç çıkar tatlım yarın bende kan vercem sağlık ocağına yine negatifi gorcez ama bakalım neden gecikmişYok kız eski kafalı der miyim hiç teşekkür ederim canım benimAğrısı geçti şükür şimdi bi terslik çıkmazsa rahim filmi istiyorum adet bitince. Bu hafta içinde doktora gidip konuşcam bakalım inşallah
Lh normal değerlerde gözüküyo ama fshla aynı yerlerde olması gerekiyomuş benim 6.7 olmasına rağmen polikistiksin dedi kuzucum bana doktor. Ama adet oluyosan düzenli şekilde hiç farketmiyo
Şaşırdım bende vallaYok kız iyi baksana benim çok daha yüksek senden
İnşallah pozitif görürsün aşkımHadi inşallah güzel sonuç çıkar tatlım yarın bende kan vercem sağlık ocağına yine negatifi gorcez ama bakalım neden gecikmiş