Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugünü saymıyorum aslında doktordan doktorada bu fikir değişiyor kuzum ben şuan adet gibi değilim çünkü sadece silince geliyor
O halde tamam canım yarın tam anlamıyla başlarsa inşallah pazwryesi tam olur sen ona göre randevunu al istersen 🤗
İyi akşamlar kızlar. Aranızda pko olan ve prolaktin hormonu çok yüksek çıkan var mı ?
Pko var ama prolaktinim yüksek değildi canım
Anestezili hsg çekilen var mı aranızda ne kadar sürüyor işlem
Anrstezisiz çekildim 5 dk bile sürmedi anlık bir işlem oldu canım

O halde tamam canım yarın tam anlamıyla başlarsa inşallah pazwryesi tam olur sen ona göre randevunu al istersen 🤗

Ben de mi bir sorun var acaba ya kendimi serbest bırakamadım bir türlü

Anestezili hsg çekilen var mı aranızda ne kadar sürüyor işlem
Ben anestezili çekindim canım. Kaç dk sürdü hiç bilmiyorum. Anestezinin etkisiyle aklıma gelmedi saate bakmak. Eşime sordum ne kadar içerde kaldım diye. Çok uzun surmedi 10 15 dk falan anca dedi. Oda anestezi verme ayiltma giydirme falan anca sürmüştür. Hâlâ beni kimin giydirdigini düşünüyorum. Eşimde çıkarken gözlerin yarı acıktı diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum 😂 rahat geçti ama. Girmeden önce stresliydim ama anestezi verince güzel güzel uyuyorsun. Zaten çok az verdikleri için de ayılmak zor olmuyor. Ben ağlamıştım niye beni kaldırdınız diye soyleniyordum kadina🤣🤣 bitince bu kadarmiymis diceksin rahat ol. Hayırlı güzel sonuçlar al InsaAllah canimmm😍

Ben anestezili çekindim canım. Kaç dk sürdü hiç bilmiyorum. Anestezinin etkisiyle aklıma gelmedi saate bakmak. Eşime sordum ne kadar içerde kaldım diye. Çok uzun surmedi 10 15 dk falan anca dedi. Oda anestezi verme ayiltma giydirme falan anca sürmüştür. Hâlâ beni kimin giydirdigini düşünüyorum. Eşimde çıkarken gözlerin yarı acıktı diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorum 😂 rahat geçti ama. Girmeden önce stresliydim ama anestezi verince güzel güzel uyuyorsun. Zaten çok az verdikleri için de ayılmak zor olmuyor. Ben ağlamıştım niye beni kaldırdınız diye soyleniyordum kadina🤣🤣 bitince bu kadarmiymis diceksin rahat ol. Hayırlı güzel sonuçlar al InsaAllah canimmm😍

Sağol canım umarım rahat geçer ve temiz çıkar.İşlem bitikten sonra çıkabiliyor muyuz hemen peki yoksa bekliyor muyuz hastanede biraz

Başladı kuzum bugün akşam hiç bişey gelmedi sabah kalktım başlamıştı

Ben de mi bir sorun var acaba ya kendimi serbest bırakamadım bir türlü
hiç öyle düşünme canım kimi yerlerün makinelerinden kaynaklı çok ağrı oluyormuş. Ondan büyük olasılık olabilir. Anesteziliyle hiçbir şey hissetmeden atlatıcaksın 🤗

Başladı kuzum bugün akşam hiç bişey gelmedi sabah kalktım başlamıştı
Hadi gözün aydın canım pazartesi çok güzel bir başlangıc olucak 🤗💙💙

hiç öyle düşünme canım kimi yerlerün makinelerinden kaynaklı çok ağrı oluyormuş. Ondan büyük olasılık olabilir. Anesteziliyle hiçbir şey hissetmeden atlatıcaksın 🤗

İnşallah kuzum bu arada bahçeci diye bi tüp bebek yeri varya ona baktım lekelenme adet sayılmıyormuş o yüzden tam 4. Gün gitmiş olcam 😂

İnşallah bakalım kuzum sen yakın zamanda mı çekinmiştin hsg yi ?

İnşallah kuzum bu arada bahçeci diye bi tüp bebek yeri varya ona baktım lekelenme adet sayılmıyormuş o yüzden tam 4. Gün gitmiş olcam 😂
Aa o zaman çok iyi canım 4. Günde de işlemler olur 😍😍
İnşallah bakalım kuzum sen yakın zamanda mı çekinmiştin hsg yi ?
Yok kuzum ben geçen yıl mayıs ayında çektirdim 1 yılı geçti

Sağol canım umarım rahat geçer ve temiz çıkar.İşlem bitikten sonra çıkabiliyor muyuz hemen peki yoksa bekliyor muyuz hastanede biraz
Beni çekimden sonra yatağa almışlardı. Yarim saat falan yattım. Iyice ayılınca da çıktım. O sırada sonucunda çıkıyor. Doktor bilgilendiriyor. Sonrasında gidiyorsun😊

X