Pko yok ama prolaktin yüksekliği varİyi akşamlar kızlar. Aranızda pko olan ve prolaktin hormonu çok yüksek çıkan var mı ?
Benimde öylePko değilim ama prolaktin hormonum sürekli değişiyor bazen yüksek bazen normal çıkıyor strese bağlı olarak
Ben anastesisiz çekildim canımAnestezili hsg çekilen var mı aranızda ne kadar sürüyor işlem
O halde tamam canım yarın tam anlamıyla başlarsa inşallah pazwryesi tam olur sen ona göre randevunu al istersenBen bugünü saymıyorum aslında doktordan doktorada bu fikir değişiyor kuzum ben şuan adet gibi değilim çünkü sadece silince geliyor
Pko var ama prolaktinim yüksek değildi canımİyi akşamlar kızlar. Aranızda pko olan ve prolaktin hormonu çok yüksek çıkan var mı ?
Anrstezisiz çekildim 5 dk bile sürmedi anlık bir işlem oldu canımAnestezili hsg çekilen var mı aranızda ne kadar sürüyor işlem
Ben çekineceğin anestesisiz çok kastığım için işlemi yapamadı doktorBen anastesisiz çekildim canım
Ben de mi bir sorun var acaba ya kendimi serbest bırakamadım bir türlüO halde tamam canım yarın tam anlamıyla başlarsa inşallah pazwryesi tam olur sen ona göre randevunu al istersen
Pko var ama prolaktinim yüksek değildi canım
Anrstezisiz çekildim 5 dk bile sürmedi anlık bir işlem oldu canım
Ben anestezili çekindim canım. Kaç dk sürdü hiç bilmiyorum. Anestezinin etkisiyle aklıma gelmedi saate bakmak. Eşime sordum ne kadar içerde kaldım diye. Çok uzun surmedi 10 15 dk falan anca dedi. Oda anestezi verme ayiltma giydirme falan anca sürmüştür. Hâlâ beni kimin giydirdigini düşünüyorum. Eşimde çıkarken gözlerin yarı acıktı diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorumAnestezili hsg çekilen var mı aranızda ne kadar sürüyor işlem
Ben anestezili çekindim canım. Kaç dk sürdü hiç bilmiyorum. Anestezinin etkisiyle aklıma gelmedi saate bakmak. Eşime sordum ne kadar içerde kaldım diye. Çok uzun surmedi 10 15 dk falan anca dedi. Oda anestezi verme ayiltma giydirme falan anca sürmüştür. Hâlâ beni kimin giydirdigini düşünüyorum. Eşimde çıkarken gözlerin yarı acıktı diyor ama ben hiç birşey hatırlamıyorumrahat geçti ama. Girmeden önce stresliydim ama anestezi verince güzel güzel uyuyorsun. Zaten çok az verdikleri için de ayılmak zor olmuyor. Ben ağlamıştım niye beni kaldırdınız diye soyleniyordum kadina bitince bu kadarmiymis diceksin rahat ol. Hayırlı güzel sonuçlar al InsaAllah canimmm
Başladı kuzum bugün akşam hiç bişey gelmedi sabah kalktım başlamıştıO halde tamam canım yarın tam anlamıyla başlarsa inşallah pazwryesi tam olur sen ona göre randevunu al istersen
Pko var ama prolaktinim yüksek değildi canım
Anrstezisiz çekildim 5 dk bile sürmedi anlık bir işlem oldu canım
hiç öyle düşünme canım kimi yerlerün makinelerinden kaynaklı çok ağrı oluyormuş. Ondan büyük olasılık olabilir. Anesteziliyle hiçbir şey hissetmeden atlatıcaksınBen de mi bir sorun var acaba ya kendimi serbest bırakamadım bir türlü
Hadi gözün aydın canım pazartesi çok güzel bir başlangıc olucakBaşladı kuzum bugün akşam hiç bişey gelmedi sabah kalktım başlamıştı
İnşallah kuzum bu arada bahçeci diye bi tüp bebek yeri varya ona baktım lekelenme adet sayılmıyormuş o yüzden tam 4. Gün gitmiş olcamhiç öyle düşünme canım kimi yerlerün makinelerinden kaynaklı çok ağrı oluyormuş. Ondan büyük olasılık olabilir. Anesteziliyle hiçbir şey hissetmeden atlatıcaksın
Hadi gözün aydın canım pazartesi çok güzel bir başlangıc olucak
İnşallah bakalım kuzum sen yakın zamanda mı çekinmiştin hsg yi ?hiç öyle düşünme canım kimi yerlerün makinelerinden kaynaklı çok ağrı oluyormuş. Ondan büyük olasılık olabilir. Anesteziliyle hiçbir şey hissetmeden atlatıcaksın
Hadi gözün aydın canım pazartesi çok güzel bir başlangıc olucak
Adım adım yaklaşıyorsun bebişeİnşallah kuzum bu arada bahçeci diye bi tüp bebek yeri varya ona baktım lekelenme adet sayılmıyormuş o yüzden tam 4. Gün gitmiş olcam
Aa o zaman çok iyi canım 4. Günde de işlemler olurİnşallah kuzum bu arada bahçeci diye bi tüp bebek yeri varya ona baktım lekelenme adet sayılmıyormuş o yüzden tam 4. Gün gitmiş olcam
Yok kuzum ben geçen yıl mayıs ayında çektirdim 1 yılı geçtiİnşallah bakalım kuzum sen yakın zamanda mı çekinmiştin hsg yi ?
Sanmam kuzum umutsuzum çalışıyorum kovulacam korkusuda var sürekli izin alcam çünkü strese girdim vallaAdım adım yaklaşıyorsun bebişe
Benim 6 ay oldu çekileli hiç ağrım olmadı çok korkarak gitmiştim ama sorun yaşamadımİnşallah bakalım kuzum sen yakın zamanda mı çekinmiştin hsg yi ?
Beni çekimden sonra yatağa almışlardı. Yarim saat falan yattım. Iyice ayılınca da çıktım. O sırada sonucunda çıkıyor. Doktor bilgilendiriyor. Sonrasında gidiyorsunSağol canım umarım rahat geçer ve temiz çıkar.İşlem bitikten sonra çıkabiliyor muyuz hemen peki yoksa bekliyor muyuz hastanede biraz