Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah tatlım yenisini yarın mi yapsam pazartesimi karar veremedim
Aşkım dürüst olayım Cookiie de bi ay önce böyle görmüştü ama negatif çıkmıştı o yüzden şimdi hiç bişey söyleyemiyorum o zaman ona var kesin demiştim çok pişman oldum sonra umutlandırdım diye. 5 gün önce en azından bişey çıkması çıkmamasından iyi Ama beklicez biraz

Tatlım ben hala umutlu değildim cunki daha öncede yaşadım ben Aynı şeyle ri gördüm bende o yüzden kan testini görmeden inanmam

Bende bunu dicektim güvenemiyorum ben testlere biri adetin 48 günü test yapmış negatifmiş kan vermiş hamileymiş 6 aylıkken tekrar test yapmış yine negatif nedense böyle şeylerde olabiliyor

Sen nasılsın canım nasıl oldunn
Iyiyim şükür. Bugün kalp atışını duyduk. Bebegimizide gördük şükürler olsun❤ progestani kesebilirsin dedi. Bulantılar aynen devam sen napıyorsun? Başladı mi bulantılar? Gerçi erkendir daha tam anlamıyla bu zamanlarda başlıyor galiba

Bende bunu dicektim güvenemiyorum ben testlere biri adetin 48 günü test yapmış negatifmiş kan vermiş hamileymiş 6 aylıkken tekrar test yapmış yine negatif nedense böyle şeylerde olabiliyor
Tatlım ben bu belirtilere göre bisey varmı diye yaptım yani bu duruma göre ilişki falan olmasın diye

Ay hadi gözün aydın inşallah canım
2 sabahtır çok hafif bişey hissediyorum ama böyle öğürecek kadar bişey yok bir tuhaflık vvar miğdemde canım
Birde böyle gaz sancısı giriyor karnıma bugün 1 2 kere normalmi ya acaba

Çok sevindim tatlım

Belli etmeye başladı yaramaz kendini

Tatlım ben hala umutlu değildim cunki daha öncede yaşadım ben Aynı şeyle ri gördüm bende o yüzden kan testini görmeden inanmam
Biliyorum kuzum ama inşallah vardır
Allah Allah bak bunu ilk defa duydum canım

Teşekkür ederim canım. Darısı başına ay o gaz sancısı çok oluyor. Benim başından beri var. Neden oluyor bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Hatta belirti sayanda var. Kızımda da öyleydim ben. Normal yani
Çok sevindim tatlım
Sağol canım. Darısı başına

İnşallah canım dua et bana da lütfen çok korkularım var gün sayıyorum inşallah kötü birşeyle karşılaşmam o gün böyle akışına bıraktım ama
Ay normalse olsun o zaman ben belirti aradığımdan kendimde

Ne zaman randevun? Cumartesi mi? Akışına bırak canım. Bende kanama görünce kesin düşecek yada kalp atışı falan olmucak diye düşündüm ama öyle olmadi şükürler olsun. Iyi düşün. Aylardır beklediğin o güzel haberi aldın. Tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…