Inşallah bebeğimBu sefer pozitif çıksın inşallah
Tatlım belli mi olur belki var daha günün gelmedi kırmızıları görmeden umut kesilmezBenim kanda da negatif idrarda daiki gün önce yaptığımda varla yok arası ışıkta görülen bişey çıktı normalde de dikkatli bakınca gördüm. Eşim sordu negatif dedim direk göstermedim bile çünkü çok erken varsa bile öyle çıkmaz yanlış olduğu belli biraz sonra olsaydı acaba derdim belki ama
Aynen bebeğim varsa bile idrarda imkanı yok çıkmaz takip ettim hamişleri en erken adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkıyoTatlım belli mi olur belki var daha günün gelmedi kırmızıları görmeden umut kesilmez
Aynen tatlımAynen bebeğim varsa bile idrarda imkanı yok çıkmaz takip ettim hamişleri en erken adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkıyo
Denicem canımmBeyaz serin tutuyo ayağını kuzum
En stresli zaman yumurtlama ve adet arası zaten canım gecmek bilmiyor. İyi yapmışın kız sizin oranın denizleride bizim kiler gibiO muhtemel ondan kaynaklı kuzumm endişe edilecek hiç birşey yok çiçeğimm ama sen gene takibini yaptır
Ben de biraz iyi biraz kötü ben de bilmiyorum çiçeğim şu Stres gebelik öncesi durumdan sıkıldım şimdi dışarı çıkıyorum deniz havası almaya
Bekliyoruz kuzum ama boş hayırlısı olsun büyük büyük çiçeğim okyanusDenicem canımm
En stresli zaman yumurtlama ve adet arası zaten canım gecmek bilmiyor. İyi yapmışın kız sizin oranın denizleride bizim kiler gibi)(cahillikte son nokta ) bende düğüne gittim geldim hiç özlememişim ya resmen insanlardan soğumuşum şu pandemide kimseyi göresim konuşasım gelmiyor
Öyle deme inşallah güzel haber alıcaz ben inanıyoeummBekliyoruz kuzum ama boş hayırlısı olsun büyük büyük çiçeğim okyanusaman hepsi aynı pandemi sebebiyle uzaklaştık bir nevi iyi oldu kuzum
İnşallah vardır kuzum inşallahBenim kanda da negatif idrarda daiki gün önce yaptığımda varla yok arası ışıkta görülen bişey çıktı normalde de dikkatli bakınca gördüm. Eşim sordu negatif dedim direk göstermedim bile çünkü çok erken varsa bile öyle çıkmaz yanlış olduğu belli biraz sonra olsaydı acaba derdim belki ama
Ay yanlış anlatmiyim insanlara . Kesinlikle polikistik olup da hemen doğum kontrol hapları alınmamalı. Kesinlikle.ben 30 yaşımdayım hiç kullanmadım . Bir sefer doktor verdi akciğerime kan pıhtısı attı . Malesef kimse kafasına görede almamalı. Ben ilaçlı tedavi derken işte bizim kullandığımız , klomen vs . Hamile kalmak için olanlarBen polikistik için doğum kontrol ilacı kullanmayı Doğru bulmuyorum canım yaa bir çok doktorda aynı şeyi söylüyor. Polikistik malesef bir hastalık değil sendrom. Kesinlikle hayatımızdan çıkıp gitmeyecek doğuşumuzdan ölümümüze kadar bu bizimle. Biz onunla yaşamayı onu kontrol altına almayı öğrenicez. Bunun en başı beslenme ve spor. Sağlıklı beslenme, paketli gıdalardan uzak durmak, spor, b ve d vitaminlerini kontrol altında tutma, insülini be hatta bazen tiroidleri düzenli tutmaya çalışmaktan başka çözüm yok. İlaçlar sadece yumurtlamayı düzenliyor olabilir ama polikistikle bağlantılı Ona sebep veren bir çok başka rahatsızlk var onlarında tedavisi şart. Bunların da hepsi sağlıklı beslenmeye ve spora bakıyor@motherofcatss
Canım adetin ne kadar süre sonra düzene girdi senin ?Ay yanlış anlatmiyim insanlara . Kesinlikle polikistik olup da hemen doğum kontrol hapları alınmamalı. Kesinlikle.ben 30 yaşımdayım hiç kullanmadım . Bir sefer doktor verdi akciğerime kan pıhtısı attı . Malesef kimse kafasına görede almamalı. Ben ilaçlı tedavi derken işte bizim kullandığımız , klomen vs . Hamile kalmak için olanlaronlardan sonra da benım reglim düzene girdi. Sende baya bilgilisin maşşlah benım gibi . D Ve özellikle B grubu vitaminleri hayatımdan eksik edemem
Yani tedavi derken çocuk için olan haplardan
Heee anladımm canım ben doğum kontrol hapı sandım çoğu doktor onu veriyor ya kusura bakmaa. Aynen dediğin gibi kuzum valla napalım yaşaya yaşaya öğrendikAy yanlış anlatmiyim insanlara . Kesinlikle polikistik olup da hemen doğum kontrol hapları alınmamalı. Kesinlikle.ben 30 yaşımdayım hiç kullanmadım . Bir sefer doktor verdi akciğerime kan pıhtısı attı . Malesef kimse kafasına görede almamalı. Ben ilaçlı tedavi derken işte bizim kullandığımız , klomen vs . Hamile kalmak için olanlaronlardan sonra da benım reglim düzene girdi. Sende baya bilgilisin maşşlah benım gibi . D Ve özellikle B grubu vitaminleri hayatımdan eksik edemem
Yani tedavi derken çocuk için olan haplardan
Takvimime göre regle 2 gün var, baya ağrım var ama her an geldi gelcek gibi hissediyorum umarım gelmesdeKızlarrr günaydınn herkeseeeee
İğne gününü saymassak 12. Günüm bugün
Sanki bana silik çizgi vsr gibi geldi ama bi bakar mısınız, filtreleyince daha belli sanki
Ne dersiniz
Evet canım var gibi bir çizgi hemenmi çıktıKızlarrr günaydınn herkeseeeee
Sanki bana silik çizgi vsr gibi geldi ama bi bakar mısınız, filtreleyince daha belli sanki
Ne dersiniz
Evet kuzuu, hatta ilk hemen çıktığında telefonda çekemedim görünmedi pek bi bes dk bekledim biraz daha belirginleşti sankiEvet canım var gibi bir çizgi hemenmi çıktı
Ay valla canım yRın tekrar yap bakalım ama çizgi gördüm benEvet kuzuu, hatta ilk hemen çıktığında telefonda çekemedim görünmedi pek bi bes dk bekledim biraz daha belirginleşti sanki
Aslında 12. Günde de erken biliyorum ama dün ondan önceki gün hiç çıkmayınca çizgi artık iğne etkisi gitmiş kesin dedim bugünde böyle görünce acaba diyorum şimdi
İnsallah kuzucum yaaAy Nım
Ay valla canım yRın tekrar yap bakalım ama çizgi gördüm ben
Ben görüyorum canım inşallah koyulaşır devam yapmaya yarın tekrarlaKızlarrr günaydınn herkeseeeee
Ne dersiniz
Aynen kuzu yarın bi daha denicemBen görüyorum canım inşallah koyulaşır devam yapmaya yarın tekrarla
Ay canım ayrı ağrılar olur regli ağrılarıylaİnsallah kuzucum yaa
İnsallah seninki gibi koyulasır gün gün yanıltmas beni =)
Zaten nasip olurda pazartesiye kadar olmassam regl, pazartesi hemen sabahtan kan vericem
Şimdi gidemiyorum benimki benden telaşlı yoksa boş yere ümitlenmesin dedim =)
Kaç gündür ağrılarım basladı regl geliyo diye hazırladım zaten adamı olmassa çok üzülmesin diye
Olursa süpris olur insallah=)