Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım belli mi olur belki var daha günün gelmedi kırmızıları görmeden umut kesilmez

Tatlım belli mi olur belki var daha günün gelmedi kırmızıları görmeden umut kesilmez
Aynen bebeğim varsa bile idrarda imkanı yok çıkmaz takip ettim hamişleri en erken adete 6 gün kala erken gebelik testinde çıkıyo

Beyaz serin tutuyo ayağını kuzum
Denicem canımm
En stresli zaman yumurtlama ve adet arası zaten canım gecmek bilmiyor. İyi yapmışın kız sizin oranın denizleride bizim kiler gibi )(cahillikte son nokta) bende düğüne gittim geldim hiç özlememişim ya resmen insanlardan soğumuşum şu pandemide kimseyi göresim konuşasım gelmiyor

Bekliyoruz kuzum ama boş hayırlısı olsun büyük büyük çiçeğim okyanus aman hepsi aynı pandemi sebebiyle uzaklaştık bir nevi iyi oldu kuzum

Bekliyoruz kuzum ama boş hayırlısı olsun büyük büyük çiçeğim okyanus aman hepsi aynı pandemi sebebiyle uzaklaştık bir nevi iyi oldu kuzum
Öyle deme inşallah güzel haber alıcaz ben inanıyoeumm sorma canım valla insanların boş muhabbetleri yapmacık gülümsemek zorunda kalmalar çok sıkıcı şu yasakların kalkışına o yüzden sevinemiyoeum

İnşallah vardır kuzum inşallah

Ay yanlış anlatmiyim insanlara . Kesinlikle polikistik olup da hemen doğum kontrol hapları alınmamalı. Kesinlikle.ben 30 yaşımdayım hiç kullanmadım . Bir sefer doktor verdi akciğerime kan pıhtısı attı . Malesef kimse kafasına görede almamalı. Ben ilaçlı tedavi derken işte bizim kullandığımız , klomen vs . Hamile kalmak için olanlar onlardan sonra da benım reglim düzene girdi. Sende baya bilgilisin maşşlah benım gibi . D Ve özellikle B grubu vitaminleri hayatımdan eksik edemem
Yani tedavi derken çocuk için olan haplardan

Canım adetin ne kadar süre sonra düzene girdi senin ?
Benim adette asla düzene girecek gibi değil

Heee anladımm canım ben doğum kontrol hapı sandım çoğu doktor onu veriyor ya kusura bakmaa. Aynen dediğin gibi kuzum valla napalım yaşaya yaşaya öğrendik keşke öğrenmek zorunda kalmasaydık ama napalım hayat öğretiyor sen nabıyosum nasılsın canım

Kızlarrr günaydınn herkeseeeee
İğne gününü saymassak 12. Günüm bugün
Sanki bana silik çizgi vsr gibi geldi ama bi bakar mısınız, filtreleyince daha belli sanki
Ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20210626_095716.jpg
    195,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210626_095620.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 34
Sanki bana silik çizgi vsr gibi geldi ama bi bakar mısınız, filtreleyince daha belli sanki
Ne dersiniz
Takvimime göre regle 2 gün var, baya ağrım var ama her an geldi gelcek gibi hissediyorum umarım gelmesde

Ne dersiniz
Evet canım var gibi bir çizgi hemenmi çıktı

Evet canım var gibi bir çizgi hemenmi çıktı
Evet kuzuu, hatta ilk hemen çıktığında telefonda çekemedim görünmedi pek bi bes dk bekledim biraz daha belirginleşti sanki
Aslında 12. Günde de erken biliyorum ama dün ondan önceki gün hiç çıkmayınca çizgi artık iğne etkisi gitmiş kesin dedim bugünde böyle görünce acaba diyorum şimdi =)

Ay Nım
Ay valla canım yRın tekrar yap bakalım ama çizgi gördüm ben

Ay Nım

Ay valla canım yRın tekrar yap bakalım ama çizgi gördüm ben
İnsallah kuzucum yaa
İnsallah seninki gibi koyulasır gün gün yanıltmas beni =)
Zaten nasip olurda pazartesiye kadar olmassam regl, pazartesi hemen sabahtan kan vericem
Şimdi gidemiyorum benimki benden telaşlı yoksa boş yere ümitlenmesin dedim =)
Kaç gündür ağrılarım basladı regl geliyo diye hazırladım zaten adamı olmassa çok üzülmesin diye
Olursa süpris olur insallah=)

Ne dersiniz
Ben görüyorum canım inşallah koyulaşır devam yapmaya yarın tekrarla

Ay canım ayrı ağrılar olur regli ağrılarıyla hadi inşallah çıksın birdaaha idrar yapmayacakmısınn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…