Çarşamba canım. Hesabıma göre sağlıklı artışlar olursa o zaman 3000 civarları oluyor ondan gözükür diye düşündüm Allahın izniyle inşallah sağlıklıysa. Aslında eşim cumartesine al bende gelcem falan dedi ama. Ben cumartesine kadar bekleyemem bir gideyim içimiz rahatlasın inşallah nasip olursa kalp için beraber gideriz.Ne zaman randevun? Cumartesi mi? Akışına bırak canım. Bende kanama görünce kesin düşecek yada kalp atışı falan olmucak diye düşündüm ama öyle olmadi şükürler olsun. Iyi düşün. Aylardır beklediğin o güzel haberi aldın. Tadını çıkar.
Tatlım bu kadar stres e sokma kendini herşey yolunda gidecek inşallahHiç emin değilim canım yaa görmeden de olamıcam sanki çarşamba bir sorunla karşılaşıcam gibi geliyor
Oluyo tatlım benim ilk hamileligimdede böyle test de hiç bisey çıkmıyordu yani iki çizgide yoktu testi yaptım hiç bi çizgi çıkmadı iki gün sonra kan testi verdim hamileydimBiliyorum kuzum ama inşallah vardır
Allah Allah bak bunu ilk defa duydum canım
Amin tatlım inşallahTeşekkür ederim canım. Darısı başınaay o gaz sancısı çok oluyor. Benim başından beri var. Neden oluyor bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Hatta belirti sayanda var. Kızımda da öyleydim ben. Normal yani
Sağol canım. Darısı başına
Ayağından çorabı çıkarmayın canlarım biliyorum çok sıcak ama yazlık ince çoraplar bulunÇarşamba canım. Hesabıma göre sağlıklı artışlar olursa o zaman 3000 civarları oluyor ondan gözükür diye düşündüm Allahın izniyle inşallah sağlıklıysa. Aslında eşim cumartesine al bende gelcem falan dedi ama. Ben cumartesine kadar bekleyemem bir gideyim içimiz rahatlasın inşallah nasip olursa kalp için beraber gideriz.
Çok şükür canım çıkarmaya çalışıyorum inşallah sorunsuz geçiririm bu dönemi
İnşallah bitanem olumlu düşünmeye çalışıyorumTatlım bu kadar stres e sokma kendini herşey yolunda gidecek inşallah
Ay giyiyorum işimi yaparken oturunca o çorapla duramıyoeum neden se illa çıkarıyoeumAyağından çorabı çıkarmayın canlarım biliyorum çok sıcak ama yazlık ince çoraplar bulun
Amin canım InsaAllah ❤Çarşamba canım. Hesabıma göre sağlıklı artışlar olursa o zaman 3000 civarları oluyor ondan gözükür diye düşündüm Allahın izniyle inşallah sağlıklıysa. Aslında eşim cumartesine al bende gelcem falan dedi ama. Ben cumartesine kadar bekleyemem bir gideyim içimiz rahatlasın inşallah nasip olursa kalp için beraber gideriz.
Çok şükür canım çıkarmaya çalışıyorum inşallah sorunsuz geçiririm bu dönemi
Belirtilerin başladı minnoşumAy hadi gözün aydın inşallah canım
2 sabahtır çok hafif bişey hissediyorum ama böyle öğürecek kadar bişey yok bir tuhaflık vvar miğdemde canım
Birde böyle gaz sancısı giriyor karnıma bugün 1 2 kere normalmi ya acaba
140/90 üstüne çıkmasın kuzumm tuz un şeker alımına dikkat etBirde tansiyon takibi yapıyorum kızlar doktorda yüksek çıkmıştı 1 hafta takip istedi ama normal çıkıyor. O an biraz streslendim galiba ondan oldu Eki Görüntüle 2877809
O test baya bozukmuş kuzum ben de hep bozuk test alıyodum bi araOluyo tatlım benim ilk hamileligimdede böyle test de hiç bisey çıkmıyordu yani iki çizgide yoktu testi yaptım hiç bi çizgi çıkmadı iki gün sonra kan testi verdim hamileydim
Bilirim ama faz ondan oluyo beyaz giymeye çalış fark olacak göreceksinİnşallah bitanem olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ay giyiyorum işimi yaparken oturunca o çorapla duramıyoeum neden se illa çıkarıyoeum
Yaa inşallah belirtidirlerBelirtilerin başladı minnoşum
Doktorda 15 10 çıktı canım o zaman çok bunalmıştım sıcaktan beklemekten faşan ondan heralde 1 hafta takip edicez bakalım ama sonrasında hep normal çıktı140/90 üstüne çıkmasın kuzumm tuz un şeker alımına dikkat et
Aa beyaz etkilermi dur öyle deniyim canım bakalımBilirim ama faz ondan oluyo beyaz giymeye çalış fark olacak göreceksin
Evet tatlım nedense bana da hep bozuğu denk geliyo simdi de hep pozitif ckiyodu ama kan danegatif oluyo bakalım bu sefer ne olcakO test baya bozukmuş kuzum ben de hep bozuk test alıyodum bi ara
Beyaz serin tutuyo ayağını kuzumAa beyaz etkilermi dur öyle deniyim canım bakalım
O muhtemel ondan kaynaklı kuzumm endişe edilecek hiç birşey yok çiçeğimm ama sen gene takibini yaptırYaa inşallah belirtidirlersen nasılsın canımm
Doktorda 15 10 çıktı canım o zaman çok bunalmıştım sıcaktan beklemekten faşan ondan heralde 1 hafta takip edicez bakalım ama sonrasında hep normal çıktı
Bu sefer pozitif çıksın inşallahEvet tatlım nedense bana da hep bozuğu denk geliyo simdi de hep pozitif ckiyodu ama kan danegatif oluyo bakalım bu sefer ne olcak
instgramda görmüştüm canımBiliyorum kuzum ama inşallah vardır
Allah Allah bak bunu ilk defa duydum canım
Benim kanda da negatif idrarda daBende
instgramda görmüştüm canım