- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Öyle tabi canım Allah büyük umudum hep var
Daha yeni yaptım bi 10 dk geçsin bi daha atarım resmini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi canım Allah büyük umudum hep var
Daha yeni yaptım bi 10 dk geçsin bi daha atarım resmini
Eveet çook silik varrrEki Görüntüle 2877686
Kız çizgiyi gorebiliyon mu bak bakayım bi daha çok erken ama ben çok hayali goruyom sanki
Yaaniii tatlımmmYani Allah büyük belli olmaz Umutsuzluk topiğe aykırı
Selam canımm nasılsınnSlm kızlar
Bende gördümmEki Görüntüle 2877686
Kız çizgiyi gorebiliyon mu bak bakayım bi daha çok erken ama ben çok hayali goruyom sanki
Bakalım koyulaşma olcak mi çıplak gözle çok net goruyom silik çizgiyi ama fotoda çıkmıyoYaaniii tatlımmm
Slm kızlar
Selam canımm nasılsınn
Bende gördümm
Tatlım çıplak gözle gördüm ama fotoda belli olmuyoEveet çook silik varrr
Ayyy hadii inşallaaahhBakalım koyulaşma olcak mi çıplak gözle çok net goruyom silik çizgiyi ama fotoda çıkmıyo
Pazartesi tekrar yaparım 5 gün var bat eAyyy hadii inşallaaahh
Atsana bizede beklemiş halini canımPazartesi tekrar yaparım 5 gün var bat e
Var gibi kuzucum İnşallah vardır yaa
Inşallah tatlım yenisini yarın mi yapsam pazartesimi karar veremedimV
Var gibi kuzucum İnşallah vardır yaa
Tatlım ben bu ay hiç bisey yapmadım normal 30 günlük periyoda göre 5 gün var yani ayın 1 i günüm herkes fikrin söylesin lütfen inşallah vardırBaede canımmm kaçıncı günün
Daha doğrusu iğne olmuş muydun atladım hemen ama
Banada sanki var gibi geldi
Öyle mi o zaman iğne şüphesi falanda yok sende desene =)Tatlım ben bu ay hiç bisey yapmadım normal 30 günlük periyoda göre 5 gün var yani ayın 1 i günüm herkes fikrin söylesin lütfen inşallah vardır
Evet tatlım bu ayda olmazsa aşılama olcak tekrar inşallah gerek kalmaz doktorum adet olunca gel demiştiÖyle mi o zaman iğne şüphesi falanda yok sende desene =)
Banada sanki var gibi geldi kuzu, zaten gün gün koyulasır bakalım
İnsallahh kuzucum insallah gerek kalmazda alırızzz güzel haberleriniiEvet tatlım bu ayda olmazsa aşılama olcak tekrar inşallah gerek kalmaz doktorum adet olunca gel demişti
Canım valla hayalet birşey var gibi yarın öbür gün tekrar yap bakalım
Inşallah canımİnsallahh kuzucum insallah gerek kalmazda alırızzz güzel haberlerinii
Yapınca aticam canım burayaCanım valla hayalet birşey var gibi yarın öbür gün tekrar yap bakalım