Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman randevun? Cumartesi mi? Akışına bırak canım. Bende kanama görünce kesin düşecek yada kalp atışı falan olmucak diye düşündüm ama öyle olmadi şükürler olsun. Iyi düşün. Aylardır beklediğin o güzel haberi aldın. Tadını çıkar. 😍
Çarşamba canım. Hesabıma göre sağlıklı artışlar olursa o zaman 3000 civarları oluyor ondan gözükür diye düşündüm Allahın izniyle inşallah sağlıklıysa. Aslında eşim cumartesine al bende gelcem falan dedi ama. Ben cumartesine kadar bekleyemem bir gideyim içimiz rahatlasın inşallah nasip olursa kalp için beraber gideriz.
Çok şükür canım çıkarmaya çalışıyorum inşallah sorunsuz geçiririm bu dönemi 🤗

Biliyorum kuzum ama inşallah vardır ❤️

Allah Allah bak bunu ilk defa duydum canım
Oluyo tatlım benim ilk hamileligimdede böyle test de hiç bisey çıkmıyordu yani iki çizgide yoktu testi yaptım hiç bi çizgi çıkmadı iki gün sonra kan testi verdim hamileydim

Teşekkür ederim canım. Darısı başına 😍 ay o gaz sancısı çok oluyor. Benim başından beri var. Neden oluyor bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Hatta belirti sayanda var. Kızımda da öyleydim ben. Normal yani 😁

Sağol canım. Darısı başına 😍🌸
Amin tatlım inşallah

Çarşamba canım. Hesabıma göre sağlıklı artışlar olursa o zaman 3000 civarları oluyor ondan gözükür diye düşündüm Allahın izniyle inşallah sağlıklıysa. Aslında eşim cumartesine al bende gelcem falan dedi ama. Ben cumartesine kadar bekleyemem bir gideyim içimiz rahatlasın inşallah nasip olursa kalp için beraber gideriz.
Ayağından çorabı çıkarmayın canlarım biliyorum çok sıcak ama yazlık ince çoraplar bulun

Tatlım bu kadar stres e sokma kendini herşey yolunda gidecek inşallah
İnşallah bitanem olumlu düşünmeye çalışıyorum
Ayağından çorabı çıkarmayın canlarım biliyorum çok sıcak ama yazlık ince çoraplar bulun
Ay giyiyorum işimi yaparken oturunca o çorapla duramıyoeum neden se illa çıkarıyoeum😂

Amin canım InsaAllah ❤

Birde tansiyon takibi yapıyorum kızlar doktorda yüksek çıkmıştı 1 hafta takip istedi ama normal çıkıyor. O an biraz streslendim galiba ondan oldu BBF46EBD-6100-4C7E-B173-D017F58FFF3D.jpeg

Oluyo tatlım benim ilk hamileligimdede böyle test de hiç bisey çıkmıyordu yani iki çizgide yoktu testi yaptım hiç bi çizgi çıkmadı iki gün sonra kan testi verdim hamileydim
O test baya bozukmuş kuzum ben de hep bozuk test alıyodum bi ara 😂

Yaa inşallah belirtidirler 😍 sen nasılsın canımm🤗🤗

Doktorda 15 10 çıktı canım o zaman çok bunalmıştım sıcaktan beklemekten faşan ondan heralde 1 hafta takip edicez bakalım ama sonrasında hep normal çıktı
O muhtemel ondan kaynaklı kuzumm endişe edilecek hiç birşey yok çiçeğimm ama sen gene takibini yaptır😻
Ben de biraz iyi biraz kötü ben de bilmiyorum çiçeğim şu Stres gebelik öncesi durumdan sıkıldım şimdi dışarı çıkıyorum deniz havası almaya💓

Bende

instgramda görmüştüm canım
Benim kanda da negatif idrarda da 😂😂 iki gün önce yaptığımda varla yok arası ışıkta görülen bişey çıktı normalde de dikkatli bakınca gördüm. Eşim sordu negatif dedim direk göstermedim bile çünkü çok erken varsa bile öyle çıkmaz yanlış olduğu belli 😂😂 biraz sonra olsaydı acaba derdim belki ama

X