Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama seninki ne güzel ne belli iki çizgiydi dimi
Dur bakalım regli olmassam pazartesi kan verim gerçi dayanamam haftasonuda yaparımda test
Tüh ya bayada ümitliydim halbuki
Canım herkesin farklı olabiliyor ki. Dur daha üzülmek için erken. Biraz bekle. Olmazsada önümüzdeki aya bakarız canım moralini bozma sakın

Canım herkesin farklı olabiliyor ki. Dur daha üzülmek için erken. Biraz bekle. Olmazsada önümüzdeki aya bakarız canım moralini bozma sakın
İnsallah kuzu bakalım =)
Hala ümitliyimde bugün çizgi bekliyodum ondan düştüm
Hayırlısı bakalm bugün güzel bi gün dua edelim

Günaydın canımm
Nasılsın kuzucum Annemlerin evinde internet sadece bu sitede sorun yaşatıyo Bazen girsem de burada gözüksem de yazılana cevap vermiyorum sanmayın Giriyorum kalıyorum öyle sitede çok yavaş ilerliyor yazıyorum gitmiyo felan

Merhaba . Burda bir çok kişi polikistık sorunumuz var . Doktora gitmelisin düzeli ilaçlar kullanmalısın öncelikle reglin 30 günde bir gelmesi gerekiyor . Bende senın gibiydim 2 sene tedavi ile artık düzenli regli oluyorum . Reglinin düzensiz olması yumurtalarının iyi gelişip çatalamadığı anlama gelir. Hamilelik varmıdır bilinmez ama bu seni yıpratır. Test yap sonra doktora görünmeye başla derim.

Ben polikistik için doğum kontrol ilacı kullanmayı Doğru bulmuyorum canım yaa bir çok doktorda aynı şeyi söylüyor. Polikistik malesef bir hastalık değil sendrom. Kesinlikle hayatımızdan çıkıp gitmeyecek doğuşumuzdan ölümümüze kadar bu bizimle. Biz onunla yaşamayı onu kontrol altına almayı öğrenicez. Bunun en başı beslenme ve spor. Sağlıklı beslenme, paketli gıdalardan uzak durmak, spor, b ve d vitaminlerini kontrol altında tutma, insülini be hatta bazen tiroidleri düzenli tutmaya çalışmaktan başka çözüm yok. İlaçlar sadece yumurtlamayı düzenliyor olabilir ama polikistikle bağlantılı Ona sebep veren bir çok başka rahatsızlk var onlarında tedavisi şart. Bunların da hepsi sağlıklı beslenmeye ve spora bakıyor motherofcatss

İyiyim canım sen nasılsın olsun canım annenlerdemisin

İyiyim canım sen nasılsın olsun canım annenlerdemisin
Evet kuzucum eşim gece vardiyasında akşamları annemde kalıyorum İyiyim çok şükür enfeksiyon korkum geçti akıntı beyaza döndü bi nefes aldım çok korkmuştum

Evet kuzucum eşim gece vardiyasında akşamları annemde kalıyorum İyiyim çok şükür enfeksiyon korkum geçti akıntı beyaza döndü bi nefes aldım çok korkmuştum
Oh ne güzel bekar günlerdeki gibi
Çok şükür canım yumurtlama falan olabilirmiydi acaba

Senin bebek yerleşti desene kuzu
Hadi hayırlısı =)

Oh ne güzel bekar günlerdeki gibi
Çok şükür canım yumurtlama falan olabilirmiydi acaba
Olamazdı aşkım çünkü vücut ısım yükselmişti. İkinci olduysa bilemem ama
Senin bebek yerleşti desene kuzu
Hadi hayırlısı =)
Yokk kızz nerdee şimdi yerleştiyse adet günü 3000 lerde çıkması lazım çok erken olur yerleşme için Olmadı bebeğim bu ay da adet olcağımı söyledi vücudum bana akıntıyla heveslenme dedi

Dur bakalım yaşayıp görücez canım

Sen bendende betersin valla bu ne ümitsizlik
Olur olurr dur bakalım öyle deme =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…