Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sev9 canım nabıyosun naptınız
Defneninannisi canım nasılsın
Aynı bebeğim. Dün ultrasonda randevu bulamadık cumartesiye kaldı. Ben de internetten pekmezli cevizli sucuk tariflerine baktım efsane bi şey yapıcam. Tarifi size de veririm güzel olursa macun değil tatlı yapıcam. Keçiboynuzu pekmeziyle. Fındık badem fıstık havuç incir kuru üzüm ve son olarak çakşır tozu koyucam. Pelte diye geçiyo tatlı normalde ben bu hale getiricem. Cevizli sucuk gibi ama atom bombası

Tehlikeli sularda yüzüyosun sanki kuzu bu işin sonu sana patlar söyliyim

Hahaha Ayy bi de adet dönemim bitmedi daha aman bi çocuk olsun da ben razıyım kuzu

Baya uzun sürmüş kız senin normalde böyle uzun sürüyomu. Benim dün 3. Günüm çok azdı leke şeklinde bugün artık tamamen biter heralde.

Way way way... tarifini isteriz canım, resim de atar mısın :)

Kızlar bir bakarmısınız

Eklentiler

• C11BA014-D8DB-4BF9-A4C0-B7108D22A5D3.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 44
doktor ne önerdi peki, şuan ne yapacaksın? çok ilginç ya...
Canım sorma ya doğum kontrol hapıyla sökecekmişiz madem bu ay boş dedik yarın da rahim filmi çektireceğim yarı narkozla çok korkuyorum. Doktor bence çatlatma iğnesinden sonra geriden gelenler nolmuş diye beni çağırmalıydı öyle düşünüyorum

Yalnış alıntı yapmışım xanım yukardaki yazdığımı sana yazmıştım N Nilcet
Birde 20 mm yumurtaya nasıl kist derki ya benim doktorum 20 mm olmadan çatlatma vurmuyodu geçen ay 21 mmde vurduk
Bu regl olduğumda çatlamayan yumurtalar büyük olduğu için kist diyor. Valla bana onun yerine doğum kontrol verdi bir ay boşa yani keşke bu dedğinden verseydi o zaman bana da. Biz bir şey bilmiyoruz ki ne derlerse yapıyoruz

Eklentiler

• IMG20210223131505.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20210223133307.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20210223133323.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 33
tarifini verir misin kuzum?
Tabi kuzucum 2 bardak pekmez, 3 kaşık kakao, 3 bardak su,1 bardak şeker(koymasanız da olur baymış çok şeker) 4 kaşık nişasta, biraz tereyağı (ben çakşır kökü tozu da koydum)
İncir,fındık,badem,kuru üzüm,fıstık

Yapılışı: şeker nişasta kakao yu bir bardak su ile açın. Sonra suyun kalanını+pekmezi ekleyin kaynatın. Kıvam alınca bi kaşık margarin koyun. İsterseniz biraz çakşır tozu koyun piştikten sonra. İstediğiniz kuruyemişi koyun ben yararlı olanları araştırıp koydum.

Kakao ve şeker oranını kendinize göre ayarlayabilirsnz. Benimki biraz bayıyo kızlar. Diyet pudinglere benzemiş tadı. Günde yarım tabak yedirebilsem yeter artar bile. Bozulcsk bişey değil dolapta durur. 5 tabak çıktı küçük. Birden yiyemezse kaşık kaşık ye dicem git gel ye ama yeee Araştırarak bu konuda faydalı olan şeyleri karıştırarak yaptım. Efsane bi tat beklemeyin ama macunları yedirmekte zorluk çekiyorum ben yememek için kırk takla atıyo. Bu şekilde çözüm buldum

Cnm slm iyiyim memlekette yüz bu ay hiç ümidim kalmadı çok değerlendirme yapamadık ama hayırlısı bakalım sen ne yapıyorsun
Hiç belli olmaz canım olcak olduktan sonra tek bir ilişki yetiyor, Allah nasip ettiyse olur
ben iyi canım tedaviye ara verdim. Kilo verip tekrar başlıcam 2 3 ay sonra

Güzeldir bence tadı yenilir. Hadi şifa olsun kuzu bende kaydeteyim belki yaparım

Güveniyoruz canım doktorlara. Ama sen adetken öyle görmüş yumurtaları. Ben adet olmamıştım gecikti diye gittim öyle gördü. Sonra adet söktürücü vermişti o zaman bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…