Çok güzel büyümüşler kuzum. İnşallah içleri dolu doludurda 2ler gelirBugün daha adetimin 9. Günü 2 gün sonra çağırdı o zaman 11. Günü iğneye adetin 5. Günü başlamıştım pazar günü bitti 5 taneydi. İnşallah hayırlısı olur bu ay memlekete gidicem güzel haberler vermek istiyorum bizimkiler e
Evet hiç ummadığın bir an oluverirCanım valla bilmiyorum ya dinlendirmek iyimi gelir acaba vücudu. Hem bıraktıktan sonraki ay ilaçların etkiside devam ediyomuş galiba diye okudum bikaç yerde. Bakalım ben şimdi diyete odaklanıcam bebeği çıkarıcam aklımdan
Canım ben duyuyodum baya buralarda görüyodum bugün S Siyahhhinci ile konuştuk oda kullanıyomuş çok memnun kalmış. Pkolara prolaktin hormonu amh düşüklüğü vs çoğu şey var instagramdan girip baktım. Baya hamile kalan olmuş onunla ilgili. Eşime dedim alalım diye de bi araştırıcam dedi. Ne araştırcak bakalım ondan haber bekliyorumEvet hiç ummadığın bir an oluverir
Kilolu hamile kalanlarda oluyor sağlıklı beslendikten sonra problem olmazAma tabiki sen de akışına bırak bakalım canım
Dediğin macun ne işe yarıyormuş?
Çok iyi olur canım inşallah tazelenip kafan daha rahat başlayacaksınCanım ben duyuyodum baya buralarda görüyodum bugün S Siyahhhinci ile konuştuk oda kullanıyomuş çok memnun kalmış. Pkolara prolaktin hormonu amh düşüklüğü vs çoğu şey var instagramdan girip baktım. Baya hamile kalan olmuş onunla ilgili. Eşime dedim alalım diye de bi araştırıcam dedi. Ne araştırcak bakalım ondan haber bekliyorum
Canım evet ben şimdi karatay diyetini araştırdım bu 2 veya 3 öğün beslenerek leptin hormonunu devreye sokup insülini kırmaktan falan bahsediyo. Yarın itibariyle ona başlıyım diyorum
İnşallah kuzum valla. Artık biz elimizden ne gelirse yapıyoruz takdir AllahınÇok iyi olur canım inşallah tazelenip kafan daha rahat başlayacaksın
o macun da hep karışma çıkıyordu burada aslında araştırın bakalım
Gelsin de iki bir farketmezÇok güzel büyümüşler kuzum. İnşallah içleri dolu doludurda 2ler gelir
Sonuçlarını bekliupruz ona göre doktor ilaç yazaccak yani takviye doktor tek tek tüm testleri yaptı da çok şükr çoğu temiz bi kaç tane kaldıCanım bu doktorların verdiği takviyelerden falan kullandınızmı eşin için
Teşekkür canım. 131.9 cıktı daha çok yeni sanırımsüper yaa... tebrik ediyorum değeriniz kaç çıktı :))
iyi de kaset testler erken gebelik testi değil ki.... boşuna üzülmüşsün. bat gününde veya birkaç gün geçince yap tekrar.Günaydın maalesef 11.günüm doktor yap dediği için yaptım kaset tipi vardı elimde tertemiz tek çizgi :/ olsun adet tarihime doğru tekrarlarım 6 gün kaldı
Artık her ne negatifte gözüm otomatik ikinci çizgi görüyor. Yeminle psikolojimiz bozuldu sanki senin yaptığında da 2. Çizgi bar gibi geliyorGünaydın maalesef 11.günüm doktor yap dediği için yaptım kaset tipi vardı elimde tertemiz tek çizgi :/ olsun adet tarihime doğru tekrarlarım 6 gün kaldı
aaa geçmiş olsun 1 yıldır adet göremiyor musun dr ne dedi amh fsh kaç kiBende 2 dış gecirdim canım. Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bide heryerde rahim filminden sonra şans daha yüksek diye okudum. Eh dedim şimdi nasip olur. Sonrada adetlerim bıcsk gibi kesildi. 1 yıl olcak tık yok. Hep bişeyle sınanıyoruz valla takma diyorum biliyorummdemekle olmuyo ama bi şekilde bişeylerden tutunmamız lazım.
İstanbuldan canım ben sen nerdensin. Keşke yaa
Tamam canım eklicem. Bu ay senden umutluyum
Bende eşimi kaldırdım baksana bi dedim yok bişey bunda be dedi ve tekrar uyuduArtık her ne negatifte gözüm otomatik ikinci çizgi görüyor. Yeminle psikolojimiz bozuldu sanki senin yaptığında da 2. Çizgi bar gibi geliyor
Onlar asla görmüyorlar boşverBende eşimi kaldırdım baksana bi dedim yok bişey bunda be dedi ve tekrar uyudu
Yok canım şöyle haziran ayından sonra düzensizliklerim başladı. 2 3 kere tarlusalla oldum. Sonra aralık ayında kendiliğimden oldum 1 bucuk ayda. Sonrada tedaviye başladım. Pko var kuzum bende önceleri saati saatine düzenliydi. Kilo alınca kesildi öyleaaa geçmiş olsun 1 yıldır adet göremiyor musun dr ne dedi amh fsh kaç ki
Kuzum dahiliyeye de gittinmi ilaçlarını ayarladımı? Tiroit hapını ve gliforunu da ihmal etme kilo vermene yardımcı olacaklarYok canım şöyle haziran ayından sonra düzensizliklerim başladı. 2 3 kere tarlusalla oldum. Sonra aralık ayında kendiliğimden oldum 1 bucuk ayda. Sonrada tedaviye başladım. Pko var kuzum bende önceleri saati saatine düzenliydi. Kilo alınca kesildi öyle
Bugün 3te gidicem canım. Bugün çağırmıştı. Ben matofini kullanıyorum ama doktora sorucam bu miğdeme dokunuyo diye değiştirsin olmadı. Tiroidimide kullanıyorum 25 mg. Yükseltir büyük ihtimalKuzum dahiliyeye de gittinmi ilaçlarını ayarladımı? Tiroit hapını ve gliforunu da ihmal etme kilo vermene yardımcı olacaklar
Gliforun etkisi olmadı bana canım annemde kullanıyor onu sor bi istersenBugün 3te gidicem canım. Bugün çağırmıştı. Ben matofini kullanıyorum ama doktora sorucam bu miğdeme dokunuyo diye değiştirsin olmadı. Tiroidimide kullanıyorum 25 mg. Yükseltir büyük ihtimal
Sorayım bi onu canım evet sağolasınGliforun etkisi olmadı bana canım annemde kullanıyor onu sor bi istersen