Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik olsada bu adet sancıları oluyormudur ki yaaa adet olacakmışım gibi sancı giriyor belim zaten ağrıyordu bugün daha çok ağrıyo

Çok güzel ellerine sağlık kuzum
Saol canım benim napalım çare arıyoruz artık kendimde olsa macunmuş oymuş ne varsa yerdim ki yedim de. İftarı soğan suyuyla açtım geçen sene konu benden çıkınca daha zor oldu hem hazırla hem ye diye peşinde koş hem yesin diye yiyebilceği şekilde yapmaya çalış

Sorma ya erkekler çocuk gibi devamlı bir itelenmek istiyorlar mızmızlıklar yapıyorlar ve kesinlikle bizim kadar fedakar değiller
Canım Allah sana sabır versin şu süreçte kırmadan kırılmadan tedaviyi hemen şakkadanak bitirin atlatın

Amiiin inşallah canım çok teşekkür ederim Diyorum bi çocuk olsun da sonra bakarız ne yapcaksak eşim de diyo senin olay şey gibi oluyo bi benim işim görülsğn de sen napıyosan yap

Kız bildiğin puding zaten pekmezli pelte mi ne deniyomş. İçine kuruyemiş koydum sadece

Keçiboynuzu pekmezli kakaolu kuruyemişli puding canım pelte deniyomuş
Hahahahaaa aman az ver adami duz duvara tirmandirir valla ama guzeldir de ya ellerine saglik

Bi benim kocam ne versem yiyo bogazi acik sagolsun.

Hahahahaaa aman az ver adami duz duvara tirmandirir valla ama guzeldir de ya ellerine saglik
Saol canım yok zaten sanmam çok yiceğini
Normalde benimki illallah ettirir boğazından. Sürekli acıkır deli olurum ama inadı mı var ne oluyo bilmiyom böyle şeyleri zorla yediriyom ya bi de onla uğraşıyom

sutlaacc canım ben şimdi geldim doktordan. Çok yüksek değil insülin matofine devam et rahatsız ederse günde 1 kullan dedi. Hamile kalınca kullanamazsın dedi.
tiroid ilacımı 50ye yükseltti. Bide d vitamini verdi.

Yok yok benimkide öyle kendi gidiyo kendine pekmezler fındık fıstık ezmeleri alıyo her gece yatmadan ballı süt Muz Ceviz bilmemne yer haftasonları evdeyken bana illallah geliyo artık sürekli bişeyler istiyo

Ama canım yinede gün aşırı düzenli olaun bence bekleyen spermde bayatladığından etkisi gider. Beklemeyen sürekli yenilenen taze sperm daha iyi diyorlar. Ovulasyona yakın 3 gün boşluk bırakırsınız hemen öncesi olmadı. Ovülasyonda yine gün aşırı.
Bu ay sendeyiz. Fazla bekletme bizi cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…