- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 27
Aynen kuzum kötü değil tadı zararlı bi tatlı değil doğal pekmezden eski usulGüzeldir bence tadı yenilir. Hadi şifa olsun kuzu bende kaydeteyim belki yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum kötü değil tadı zararlı bi tatlı değil doğal pekmezden eski usulGüzeldir bence tadı yenilir. Hadi şifa olsun kuzu bende kaydeteyim belki yaparım
Bence de canım hepimiz kullanabiliriz aslında canımız tatlı istediği zamanlarda falanAynen kuzum kötü değil tadı zararlı bi tatlı değil doğal pekmezden eski usul
Tabi şeker koymazsan tam bir diyet puding dehşet enerji veriyo yalnızBence de canım hepimiz kullanabiliriz aslında canımız tatlı istediği zamanlarda falan
Çok güzel ellerine sağlık kuzumTabi şeker koymazsan tam bir diyet puding dehşet enerji veriyo yalnız
Saol canım benim napalım çare arıyoruz artık kendimde olsa macunmuş oymuş ne varsa yerdim ki yedim de. İftarı soğan suyuyla açtım geçen sene konu benden çıkınca daha zor oldu hem hazırla hem ye diye peşinde koş hem yesin diye yiyebilceği şekilde yapmaya çalışÇok güzel ellerine sağlık kuzum
Sorma ya erkekler çocuk gibi devamlı bir itelenmek istiyorlar mızmızlıklar yapıyorlar ve kesinlikle bizim kadar fedakar değillerSaol canım benim napalım çare arıyoruz artık kendimde olsa macunmuş oymuş ne varsa yerdim ki yedim de. İftarı soğan suyuyla açtım geçen sene konu benden çıkınca daha zor oldu hem hazırla hem ye diye peşinde koş hem yesin diye yiyebilceği şekilde yapmaya çalış
Amiiin inşallah canım çok teşekkür ederim Diyorum bi çocuk olsun da sonra bakarız ne yapcaksak eşim de diyo senin olay şey gibi oluyo bi benim işim görülsğn de sen napıyosan yapSorma ya erkekler çocuk gibi devamlı bir itelenmek istiyorlar mızmızlıklar yapıyorlar ve kesinlikle bizim kadar fedakar değiller
Canım Allah sana sabır versin şu süreçte kırmadan kırılmadan tedaviyi hemen şakkadanak bitirin atlatın
Hahahahaaa aman az ver adami duz duvara tirmandirir valla ama guzeldir de ya ellerine saglikKız bildiğin puding zaten pekmezli pelte mi ne deniyomş. İçine kuruyemiş koydum sadece
Keçiboynuzu pekmezli kakaolu kuruyemişli puding canım pelte deniyomuş
Bi benim kocam ne versem yiyo bogazi acik sagolsun.Sorma ya erkekler çocuk gibi devamlı bir itelenmek istiyorlar mızmızlıklar yapıyorlar ve kesinlikle bizim kadar fedakar değiller
Canım Allah sana sabır versin şu süreçte kırmadan kırılmadan tedaviyi hemen şakkadanak bitirin atlatın
Saol canım yok zaten sanmam çok yiceğiniHahahahaaa aman az ver adami duz duvara tirmandirir valla ama guzeldir de ya ellerine saglik
Normalde benimki illallah ettirir boğazından. Sürekli acıkır deli olurum ama inadı mı var ne oluyo bilmiyom böyle şeyleri zorla yediriyom ya bi de onla uğraşıyomBi benim kocam ne versem yiyo bogazi acik sagolsun.
Sende ye bence o zaman en azından dengelensinTabi şeker koymazsan tam bir diyet puding dehşet enerji veriyo yalnız
Yok yok benimkide öyle kendi gidiyo kendine pekmezler fındık fıstık ezmeleri alıyo her gece yatmadan ballı süt Muz Ceviz bilmemne yer haftasonları evdeyken bana illallah geliyo artık sürekli bişeyler istiyoBi benim kocam ne versem yiyo bogazi acik sagolsun.
yok canım saol ben almıyımSende ye bence o zaman en azından dengelensin
O zaman sana kolaylıklar versin Allah kuzumyok canım saol ben almıyım
Şöyle bişey var mecburen beklicek kuzum çünkü sık ilişki kalite düşürüyo yedirip içirip işkence yapıcamO zaman sana kolaylıklar versin Allah kuzum
Aboo çok fenasın kızzz yazık adamaŞöyle bişey var mecburen beklicek kuzum çünkü sık ilişki kalite düşürüyo yedirip içirip işkence yapıcam
Valla napıyım hayat beni acımasız yaptı lökosit yikseliyomuş sık ilişkide ama yemesi lazım bunları ovilasyon a kadar bu ay hamile kalırsam her şeyi anlatıcam size de tarifleri yedirip içirdiğim şeyleriAboo çok fenasın kızzz yazık adama
Ama canım yinede gün aşırı düzenli olaun bence bekleyen spermde bayatladığından etkisi gider. Beklemeyen sürekli yenilenen taze sperm daha iyi diyorlar. Ovulasyona yakın 3 gün boşluk bırakırsınız hemen öncesi olmadı. Ovülasyonda yine gün aşırı.Valla napıyım hayat beni acımasız yaptı lökosit yikseliyomuş sık ilişkide ama yemesi lazım bunları ovilasyon a kadar bu ay hamile kalırsam her şeyi anlatıcam size de tarifleri yedirip içirdiğim şeyleri