Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım olmazsa bende tedaviye ara vermeyi akışa bırakmayı planlıyorum bakalım nasip
Canım valla bilmiyorum ya dinlendirmek iyimi gelir acaba vücudu. Hem bıraktıktan sonraki ay ilaçların etkiside devam ediyomuş galiba diye okudum bikaç yerde. Bakalım ben şimdi diyete odaklanıcam bebeği çıkarıcam aklımdan

İnşallah bebeeek

Kızlar bende buğün kontrole gittim merional 150 iğne kullanmıştım 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalar 14. 12 11 ml miş

Kızlar bende buğün kontrole gittim merional 150 iğne kullanmıştım 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalar 14. 12 11 ml miş
2 gün sonra iğne boyutuna gelirler kuzum inşallah, döngünün kaçıncı günğ
Maalesef ben erken adet oldum bat 22 Mart artık dileyen herkesin kucağı bebiş dolar inşallah
Geçmiş olsun kuzum. Gelecek ay inşallah

doktor ne önerdi peki, şuan ne yapacaksın? çok ilginç ya...

doktor ne önerdi peki, şuan ne yapacaksın? çok ilginç ya...
Canım ya. Ben 2. Gebeliğimde adetim gecikti diye doktora gitmiştim. Doktor bana yumurtan büyümüş çatlayamamış kist olmuş dedi. Tam emin değilim ama 25 27 mm civarlarında söyledi. Tarlusal verdi bana. Tabi biz o zamann nasıl olsa ihtimal yok ilaç kullanıyorum adet olcam diye rahat davrandık ilişki konusunda. İlaç bitince 10 gün içinde regli olmak gerekiyormuş. Ben 10 gün geçti olmadım 11. Gün testim pozitif çıkmıştı. Tabi sağlıksızda olsa. Böyle bir şey yaşadım yani. Tabi geriden gelen varsa belki o olmuştur ama, Ben hep o kist olmuş dediği yumurta döllendi diye düşünüyorum. O yüzden sen değerlendir bu ara. Doktor ne öneriyo sana bunun için

Yanlış kişiye yazdım sanırım tatlım :)))

Yalnış alıntı yapmışım xanım yukardaki yazdığımı sana yazmıştım N Nilcet
Birde 20 mm yumurtaya nasıl kist derki ya benim doktorum 20 mm olmadan çatlatma vurmuyodu geçen ay 21 mmde vurduk

Bat 15 mart
Ilaç kullanmıyorum
Soğan kürü ne başladım
Sorun erkek infertilitesi
Eşim keçi boynuzu incir kürü kullanıyor
Bide arı sütü bal polen propolis karısımi
17 aydır deniyoruz

Bat 15 mart
Ilaç kullanmıyorum
Soğan kürü ne başladım
Sorun erkek infertilitesi
Eşim keçi boynuzu incir kürü kullanıyor
Bide arı sütü bal polen propolis karısımi
17 aydır deniyoruz
Hoşgeldin canım Hayırlısıyla çok fazla bekletmeden gelsin bebişin inşallah

2 gün sonra iğne boyutuna gelirler kuzum inşallah, döngünün kaçıncı günğ

Geçmiş olsun kuzum. Gelecek ay inşallah
Bugün daha adetimin 9. Günü 2 gün sonra çağırdı o zaman 11. Günü iğneye adetin 5. Günü başlamıştım pazar günü bitti 5 taneydi. İnşallah hayırlısı olur bu ay memlekete gidicem güzel haberler vermek istiyorum bizimkiler e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…