Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün daha adetimin 9. Günü 2 gün sonra çağırdı o zaman 11. Günü iğneye adetin 5. Günü başlamıştım pazar günü bitti 5 taneydi. İnşallah hayırlısı olur bu ay memlekete gidicem güzel haberler vermek istiyorum bizimkiler e🙏🏽
Çok güzel büyümüşler kuzum. İnşallah içleri dolu doludurda 2ler gelir 😍😍

Canım valla bilmiyorum ya dinlendirmek iyimi gelir acaba vücudu. Hem bıraktıktan sonraki ay ilaçların etkiside devam ediyomuş galiba diye okudum bikaç yerde. Bakalım ben şimdi diyete odaklanıcam bebeği çıkarıcam aklımdan ☺️
Evet hiç ummadığın bir an oluverir 🥰
Kilolu hamile kalanlarda oluyor sağlıklı beslendikten sonra problem olmaz🥰🙏🏻 Ama tabiki sen de akışına bırak bakalım canım ☺️
Dediğin macun ne işe yarıyormuş?

Evet hiç ummadığın bir an oluverir 🥰
Kilolu hamile kalanlarda oluyor sağlıklı beslendikten sonra problem olmaz🥰🙏🏻 Ama tabiki sen de akışına bırak bakalım canım ☺️
Dediğin macun ne işe yarıyormuş?
Canım ben duyuyodum baya buralarda görüyodum bugün S Siyahhhinci ile konuştuk oda kullanıyomuş çok memnun kalmış. Pkolara prolaktin hormonu amh düşüklüğü vs çoğu şey var instagramdan girip baktım. Baya hamile kalan olmuş onunla ilgili. Eşime dedim alalım diye de bi araştırıcam dedi. Ne araştırcak bakalım ondan haber bekliyorum😂😂
Canım evet ben şimdi karatay diyetini araştırdım bu 2 veya 3 öğün beslenerek leptin hormonunu devreye sokup insülini kırmaktan falan bahsediyo. Yarın itibariyle ona başlıyım diyorum

Canım ben duyuyodum baya buralarda görüyodum bugün S Siyahhhinci ile konuştuk oda kullanıyomuş çok memnun kalmış. Pkolara prolaktin hormonu amh düşüklüğü vs çoğu şey var instagramdan girip baktım. Baya hamile kalan olmuş onunla ilgili. Eşime dedim alalım diye de bi araştırıcam dedi. Ne araştırcak bakalım ondan haber bekliyorum😂😂
Canım evet ben şimdi karatay diyetini araştırdım bu 2 veya 3 öğün beslenerek leptin hormonunu devreye sokup insülini kırmaktan falan bahsediyo. Yarın itibariyle ona başlıyım diyorum
Çok iyi olur canım inşallah tazelenip kafan daha rahat başlayacaksın ❤️❤️
o macun da hep karışma çıkıyordu burada aslında araştırın bakalım ☺️☺️

Çok iyi olur canım inşallah tazelenip kafan daha rahat başlayacaksın ❤️❤️
o macun da hep karışma çıkıyordu burada aslında araştırın bakalım ☺️☺️
İnşallah kuzum valla. Artık biz elimizden ne gelirse yapıyoruz takdir Allahın🙏🏼☺️

Günaydın maalesef 11.günüm doktor yap dediği için yaptım kaset tipi vardı elimde tertemiz tek çizgi :/ olsun adet tarihime doğru tekrarlarım 6 gün kaldı

Eklentiler

• C10EB14F-382F-431C-A9E0-3F4CE445DE84.jpeg
    C10EB14F-382F-431C-A9E0-3F4CE445DE84.jpeg
    202 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın maalesef 11.günüm doktor yap dediği için yaptım kaset tipi vardı elimde tertemiz tek çizgi :/ olsun adet tarihime doğru tekrarlarım 6 gün kaldı
iyi de kaset testler erken gebelik testi değil ki.... boşuna üzülmüşsün. bat gününde veya birkaç gün geçince yap tekrar.

Artık her ne negatifte gözüm otomatik ikinci çizgi görüyor. Yeminle psikolojimiz bozuldu sanki senin yaptığında da 2. Çizgi bar gibi geliyor 🙈😂😂😂

Bende 2 dış gecirdim canım. Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bide heryerde rahim filminden sonra şans daha yüksek diye okudum. Eh dedim şimdi nasip olur. Sonrada adetlerim bıcsk gibi kesildi. 1 yıl olcak tık yok. Hep bişeyle sınanıyoruz valla takma diyorum biliyorummdemekle olmuyo ama bi şekilde bişeylerden tutunmamız lazım. 😃

İstanbuldan canım ben sen nerdensin. Keşke yaa 😕

Tamam canım eklicem. Bu ay senden umutluyum😍
aaa geçmiş olsun 1 yıldır adet göremiyor musun dr ne dedi amh fsh kaç ki

aaa geçmiş olsun 1 yıldır adet göremiyor musun dr ne dedi amh fsh kaç ki
Yok canım şöyle haziran ayından sonra düzensizliklerim başladı. 2 3 kere tarlusalla oldum. Sonra aralık ayında kendiliğimden oldum 1 bucuk ayda. Sonrada tedaviye başladım. Pko var kuzum bende önceleri saati saatine düzenliydi. Kilo alınca kesildi öyle ☺️

Yok canım şöyle haziran ayından sonra düzensizliklerim başladı. 2 3 kere tarlusalla oldum. Sonra aralık ayında kendiliğimden oldum 1 bucuk ayda. Sonrada tedaviye başladım. Pko var kuzum bende önceleri saati saatine düzenliydi. Kilo alınca kesildi öyle ☺️
Kuzum dahiliyeye de gittinmi ilaçlarını ayarladımı? Tiroit hapını ve gliforunu da ihmal etme kilo vermene yardımcı olacaklar

Kuzum dahiliyeye de gittinmi ilaçlarını ayarladımı? Tiroit hapını ve gliforunu da ihmal etme kilo vermene yardımcı olacaklar
Bugün 3te gidicem canım. Bugün çağırmıştı. Ben matofini kullanıyorum ama doktora sorucam bu miğdeme dokunuyo diye değiştirsin olmadı. Tiroidimide kullanıyorum 25 mg. Yükseltir büyük ihtimal

Bugün 3te gidicem canım. Bugün çağırmıştı. Ben matofini kullanıyorum ama doktora sorucam bu miğdeme dokunuyo diye değiştirsin olmadı. Tiroidimide kullanıyorum 25 mg. Yükseltir büyük ihtimal
Gliforun etkisi olmadı bana canım annemde kullanıyor onu sor bi istersen ☺️

X