Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ameliyat mı oldu canım tedavi nasıl işliyo anlatır mısın

Çok saol canım benim
Ecet canım ameliyat oldu çift taraflı hemde. 1 gece hastanede kaldı ağrısı oldu biraz birkaç gün düzgün yürüyemedi. Ameliyattan sonra 1 gece hastanede kalıyo sonra pansumana gidiyon okadar bide 3 ay ssonra test veriyosun tekrar

ınsallah hamılesındır bıtanem

Kızlar ovülasyon testi bu, yumurtalarım çatlayalı 1 haftayı geçti sizce hamile miyim anlamadım?

Eklentiler

• image.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 56
Canım Ovulasyon testi t çizgisi hep silik çıkar t nin C den daha koyu olması lazım ayrıca iğne olduysan 10 günden önce test yapma. İğnede beta hcg hormonu var
İğne olmadım 2 hafta önce bir yumurtam 1 haftadan fazla oluyor 2. Yumurtam çatlamıştı meraktan deneyeyim dedim arkadaşım gaza getirdi az daha kan vermeye gidiyordum

Doktorumla konuştuk. Regl olursam. Değerler aşılama için uygun olduğunu söyledi tüp bebeğe şu aşamada gerek olmadığını söyledi regl de gidicem kızlar bu ay bir de aşılama deneyeceğiz bakalım ilk olacak. Ve inşllah güzel haberler alırız

İğne olmadım 2 hafta önce bir yumurtam 1 haftadan fazla oluyor 2. Yumurtam çatlamıştı meraktan deneyeyim dedim arkadaşım gaza getirdi az daha kan vermeye gidiyordum
canım olur öyle şeyler demin test yapmıştım teste ikinci çizgi çıktı sandım kıp kırmızı belirdi gibi oldu. Meğer koyuluk yan tarafa doğru geçerken öyle görünmüş. Sevinçten zıpladım resmen meğer. Kalbim gibi tertemiz bir negatifmiş biraz görmek istediğimizi görüyoruz sanırım sende reglden önce kan verme canım. Regl gününde olmazsan ver reglden 2 -3 gün önce Ovulasyon testinde t çizgisi C den daha koyu çıkarsa hamileliği gösteriyormuş

Tamam tamam öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim
Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

merhabaynnn kuzular Cookiie beni de ekler misin? 3 kürtaj düşüğü az düzeyde kan pıhtılaşması amh düşüklüğü kürtajlardan sonra oluşan adet düzensizliği, bir başarısız tüp denemesi vs vs daha sayabilirim ama içiniz kararmasın

İnşallah canım benim
Teşekkür ederim kuzucum bizim tek taraf daha da kolay olur herhalde

Oooo senin pastada harika benim kahveyle yanyana getirsek cok iyi olur
Koy kız kahveleri kaptım pastayı geliyorum o noktayı bırakırım benim herife
Yaa pasta harika ama ben diyetteyim sizlere afiyet olsun nice senelere
Bende diyetteyim
Ben bi yapıyım da çocumu tek gönderemem bana da bakcaksan olur ama
Olur olur gel bakarız birbriimize
Hoşgeldin canım. Şimdi geçmişe bir çizgi çekip herşeyi geride bırakıp yepyeni bir sayfa acıyoruz. Bundan sonra herşey güzel olucak tedavi görüyormusun şuan canım bat ne zaman

Geçen ay femara kullandım yumurtam oluşssaydı tedaviye karar verecektik ancak tabikisi yumurtam olmadıbu ayda adetim gecikti çokcana.iki hafta önce karın ağrısıyla dr gittim biri 12 ml diğeri daha küçük 2 yumim çıktı Bekliyoz bakam ben saraçoğlu erken menepoz kürü yapıyorum canım

Canım hiç kafana takıp olumsuz düşünme. 3 kere gebe kalmışsın yine kalırsın inşallah Rabbim bu günlerimizi çabucak geçirmeyi nasip etsin

Getir yaadet olcam zaten tatli tatli yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…