Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumla konuştuk. Regl olursam. Değerler aşılama için uygun olduğunu söyledi tüp bebeğe şu aşamada gerek olmadığını söyledi regl de gidicem kızlar bu ay bir de aşılama deneyeceğiz bakalım ilk olacak. Ve inşllah güzel haberler alırız☺️☺️
İnsallah güzel haberler alırsın canım rabbim nasip etsin inşallah🙏🏻🌸

Hayırlısı olsun tedavin canım. İnşallah güzel haberinide alırız.☺️🙏🏼 Bilgisayardan açtığımda ekleyeceğim listeye☺️
Tatlımm benide ekle kullandığım ilaçlar Coraspin matofin femara folicus estrofem , kür kullanmadım bu ay , sağlık sorunu yumurta tembelliği 😒😔 13 aydır çocuk düşünüyoruz 14 marttada beklenen regl , inşallah bu ay hamile olurum 🤲🏻

İnşallaah canm nasip bakalım ne kadar takmamaya çalışmak mümkünse deniyorum 😄
Bende 2 dış gecirdim canım. Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bide heryerde rahim filminden sonra şans daha yüksek diye okudum. Eh dedim şimdi nasip olur. Sonrada adetlerim bıcsk gibi kesildi. 1 yıl olcak tık yok. Hep bişeyle sınanıyoruz valla takma diyorum biliyorummdemekle olmuyo ama bi şekilde bişeylerden tutunmamız lazım. 😃
Valla nerden keske toplansak ya dimi
İstanbuldan canım ben sen nerdensin. Keşke yaa 😕
Tatlımm benide ekle kullandığım ilaçlar Coraspin matofin femara folicus estrofem , kür kullanmadım bu ay , sağlık sorunu yumurta tembelliği 😒😔 13 aydır çocuk düşünüyoruz 14 marttada beklenen regl , inşallah bu ay hamile olurum 🤲🏻
Tamam canım eklicem. Bu ay senden umutluyum😍

Facebook grubunda bir arkadas ikinci kimyasalından sonra sağlıklı bı gebeliği var bugün ogrendi:KK9:Allahim lütfen banada:cry:

Bende 2 dış gecirdim canım. Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bide heryerde rahim filminden sonra şans daha yüksek diye okudum. Eh dedim şimdi nasip olur. Sonrada adetlerim bıcsk gibi kesildi. 1 yıl olcak tık yok. Hep bişeyle sınanıyoruz valla takma diyorum biliyorummdemekle olmuyo ama bi şekilde bişeylerden tutunmamız lazım. 😃

İstanbuldan canım ben sen nerdensin. Keşke yaa 😕

Tamam canım eklicem. Bu ay senden umutluyum😍
Ben diyarbakirdayim belki bir bati tayinine oralarda oluruz

Ben diyarbakirdayim belki bir bati tayinine oralarda oluruz
İnşallah canım mesleğin neydi görev içinmi ordasın ☺️ K karavil

Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu doktor insülinimi düzeltip kilo vermemi söyledi. Ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. Şimdi bişey elde edemeyiz olsa bile sağlıklı gebelik ihtimali çok düşük boşuna paranı harcama vücudunuda yıpratma dedi.
Bende birkaç dinlenmeye çekiliyorum. 10 15 kilo civarı vermem gerekiyo. 2 3 aya inşallah olur. Ki verirsen doğal bile olur tedavi gerekmez dedi
Ay kuzum yeni okudum mesajını.
Ara mı vermeye karar verdin ?
Allah hayırlısını versin inşallah gönlünce olsun herşey sağlıkla 🤲🏻🥰❤️

Ay kuzum yeni okudum mesajını.
Ara mı vermeye karar verdin ?
Allah hayırlısını versin inşallah gönlünce olsun herşey sağlıkla 🤲🏻🥰❤️
Evet kuzumm ara verdim. Doktorda kilo ver önce sonra başlayalım dedi. Bende çok diretmedim bakalım hayırlısı ☺️

X