Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah senin önden giden yumurta çatladıysa bence de diğerlerine iğne gerekli olabilirdi yetersiz kalmış olabilir 1 iğne hepsine.. Bende 1 tane yumurta vardı garibim o da çatlamamış. İğneye rağmen neden çatlatmaz neden neden ya 😔
Bundan sonra ders olsun bize doktor demese bile biz çatlamış mı diye iki üç gün sonra kontrol isteyelim. Böyle zahmeti de ağrısı da çok. Ben bu arada rahim filmi çektirme kararı aldım.

Doktor 2,7 mm asla adetle gitmez dedi bu reglin ikinci günü benim. Az önce tam olarak bu cümleyi kurdu. Adetle gitmez büyük yumurta dedi.
O ne demek aa,a 🤦‍♀️ senin doktorda biraz benimki gibi galiba. Benim 4 cm canım bana vermediğine göre doğum kontrol seninki daha küçük bence patlayabilir şuan adet gününün bitmesine daha varsa başka bir doktora daha git. Adet olduğun sürece oda erir bence maydanoz dene istersen veya diğer bitki çaylarından. 1 ayı boşa geçirme. Bende başka doktora gidicem zaten bundan sonra

Ciddi misinnn 😍😍😍 çok ama çok sevindim canım benim yaa. Havucu katı meyve sıkacağı ile mi hazırladın. Kaynatmak işe yarar mı acaba ya 🤔 ben de o yok ve hemen başlamak istiyorum bişeylere
Canım evet katı meyve sıkacağı ile yaptım. Keçi boynuzu kaynatıp içir çok fayda ediyor oda

ben kullandım canım, geçen ay kullanmamıştım 2 yumurta sağ ve solda 18,15mm rahim kalınlık 8,5 ti. Bu ay kullandım tek yumurta 21 mm kalınlık da 9,9 oldu.. tavsiye ederim. yarın tatlı kaşığı çörekotunu eziciyle ezdim içine yarım talı kaşığı tarcın ve 1 tatlı kaşığı bal ekledim yedim. regl 2. gününden çatlama gününe kdr kullandım.
maşallah canım ne güzel sonuçlar almışsın. benim ilacımın 3.günü cmt günü kontrole çağırdı doktor o güne kadar kullanayım mı ? günde 1 defa mı kullandın?

O ne demek aa,a 🤦‍♀️ senin doktorda biraz benimki gibi galiba. Benim 4 cm canım bana vermediğine göre doğum kontrol seninki daha küçük bence patlayabilir şuan adet gününün bitmesine daha varsa başka bir doktora daha git. Adet olduğun sürece oda erir bence maydanoz dene istersen veya diğer bitki çaylarından. 1 ayı boşa geçirme. Bende başka doktora gidicem zaten bundan sonra
Of biri 27mm diğeri 20 mm ve adeti bekleyelim gider belki dedim mümkün değil diyor kafayı yicem belki senin daha adet sökülmediği için bu ilacı vermiştir benim ikinci günü ya bu saatten sonra gitmez ikisi de dedi. Biraz daha denicem yoksa değiştiricem doktoru valla

kızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
canım tebrik ederim biraz belirtilerinden bahseder misin? Kaçıncı femara kullanışın. Bende bu ay 2.ye kullanıyorum ve yumurtam sağ tarafta gelişmişti iğneyi perşembe günü oldum şuanda hafif kasık ağrım var sağda.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin kaç çıktı?

Of biri 27mm diğeri 20 mm ve adeti bekleyelim gider belki dedim mümkün değil diyor kafayı yicem belki senin daha adet sökülmediği için bu ilacı vermiştir benim ikinci günü ya bu saatten sonra gitmez ikisi de dedi. Biraz daha denicem yoksa değiştiricem doktoru valla
Benimde 2.günü canım 2 gün sonra 3 gün sonra başka doktora baktırsan baktır bence gider ya adet bittikten sonra kesin konuşması lazımdı

merhaba herkese biz de yeni bir tüp bebek denemesinden çıktık, bol ilaçlı bol beklemeli bir tedavi sonrası pozitifi gördük ama kimyasal gebelik oldu. biz 2 senedir bekliyoruz şimdi vitamin kullanıyor eşim promotil ve impryl. o arada mucize olup doğal yolla olmazsa mayıs ayında 2. ve son tüp bebek denememize başlayacağız.

sizler gibi ilaç kullanmıyorum ama umarım yanlış konuya dalmamışımdır :110:

merhaba herkese biz de yeni bir tüp bebek denemesinden çıktık, bol ilaçlı bol beklemeli bir tedavi sonrası pozitifi gördük ama kimyasal gebelik oldu. biz 2 senedir bekliyoruz şimdi vitamin kullanıyor eşim promotil ve impryl. o arada mucize olup doğal yolla olmazsa mayıs ayında 2. ve son tüp bebek denememize başlayacağız.

Canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun. Hangi yöntem olduğu hiç önemli değil biz hep beraber yeni dönemlere hamile girmek için bir aradayız yöntemin hiç önemi yok keza bu ay bende tüp bebek düşünüyordum fakat karar değişti adeti bekliyorum aşılama yapacağı büyük ihtimalle 😇

Canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun. Hangi yöntem olduğu hiç önemli değil biz hep beraber yeni dönemlere hamile girmek için bir aradayız yöntemin hiç önemi yok keza bu ay bende tüp bebek düşünüyordum fakat karar değişti adeti bekliyorum aşılama yapacağı büyük ihtimalle 😇
Çok teşekkürler canım hoşbuldum. Okadar istiyorum ki artık 2021 hepimize güzellikler getirsin :dua: Benim yaşım 37 eşim de 48 olduğu için ve eşimde problem olduğu için biz direkt tüp bebeğe geçtik. Ama ilk denemede tutunamadı maalesef geldi gitti öyle...bundan sonraki denemeyi yaparsak ben bir daha bu konuyu kapatacağım kararım bu yönde çünkü bu konuyu tamamen vazgeçmeden aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli hiç anne olamayacağım düşüncesi ile yaşanmıyor.
iç karartmadan konu değiştireyim :)) sizin aşılama denemeye karar verildiyse durumlar olumlu sanırım, inşallah güzel haberi alırsın hemen :dua::KK200:

Tesekkurler gelin birlikte afiyet olsun 🥰🥰
Dedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptım😂 biraz orantısız olsa da :KK70: Eki Görüntüle 2788212 DE4A2062-8B1F-45B5-B826-E0B7E70C4797.jpeg
Evet canım instegramdan takip et orda whatsapp numarası var ordan iritibata geç nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendşrme yapıyorlar. Bu arada inşllah güzel yumurtaların büyür bu ay ☺️
Tamam kuzum bakcam bu akşamm ona. Büyüsede işe yaramazki canım. Doktor çok zor dedi olsa bile sağlıklı ilerlemesi çok zor dedi☺️
Kesinlikle pikolular böyle olmalı. Bak ben ne yaptım biliyormusun kilo verirken. Birincisi kesinlikle korun çünki detokslar falan yapıyorsuz ya hamileysem ya etkilerse diyip detoks suları bitki çayları içemiyoruz. İkincisi yürüme falan yapamıyoruz ya ozaman olabildigince az ye açlığa alıştır kendini spor yapmazsan. Bu arada protein agırlıklı ızgara falan yavaş kilo verdiriyo bana ben ne zamanki porsiyon küçülttüm ve yağı kestim resmen bir haftada kilo vermeye başladım. Ben hala rejimdeyim . 2020 nin 4. Ayında ameliyatım vardı bitti benim iştahım kesildi dr onu yiyemezsin bunu yiyemezsin derken bi baktım 15 kilo vermişim. Ama saglıgım için hep saglıklı beslendim. Halen evden yemek taşıyorum iş yerime. Hiç canını sıkma kilo verince sen bile degişiceksin. Kendine geliceksin ben hemen saçlarımı kestirdim esmerdim sarışın olsum :) çok güzel bişy ama en önemlisi korunmaya başlamalısın. Sakın öyle kürler falan filan yapma böbreklere zarar.

Çok fark yokmuş. 86 kiloydum bende 70 e düştüm yine kilo almışım diyetteyim oturarak çalışıyorum ya hareket yok bende
Canım bende 1 senede oldum böyle yaa hep 70 civarıydım. İşten çıktım eve kapandım e pandemi üsyüne. Eşim yiyip yiyip kilo almayanlardan bende ona uydum gece onla yedim. Bu hale geldim. Şimdi 7 kilo sadece basit dikkatlerle gitti. Bundan sonra daha sıkı girersem inşallah güZelce düşerim☺️
Kullandığınız ilaç ? - Klomen, dostinex, glukofen, ovitrelle (1 aydır)
Kullandığınız kür? - yok :KK43:
Varsa sağlık sorununuz? - Pko , eşimde sperm ileri hız0 diğer değerler çook iyi.
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? - 1 yıldır
Beklenen Regli tarihiniz? - Pko olduğum için bilmiyorum ama martın 20lerinde muhtemelen.
Hoşgeldin canım ekleyeceğim hayırlısı olsun tedavin☺️❤️
Cookiie Cookiie beni bu ay listeden çıkartabilirsin canım kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacağım
Canım istersen normal dursun öyle bende tedaviye ara verdim kendimi çıkarmadım ama😂
kızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
canımm tebrik ederimmn sağlıkla ilerlesinn😍😍

Hoşgeldin kuzum hiç önemi yok, burda amacımız birbirimiz yardımcı olmak destek olmak, geri kalanda normal sohbet ☺️

Dedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptım😂 biraz orantısız olsa da :KK70: Eki Görüntüle 2788212 Eki Görüntüle 2788213

Tamam kuzum bakcam bu akşamm ona. Büyüsede işe yaramazki canım. Doktor çok zor dedi olsa bile sağlıklı ilerlemesi çok zor dedi☺️

Canım bende 1 senede oldum böyle yaa hep 70 civarıydım. İşten çıktım eve kapandım e pandemi üsyüne. Eşim yiyip yiyip kilo almayanlardan bende ona uydum gece onla yedim. Bu hale geldim. Şimdi 7 kilo sadece basit dikkatlerle gitti. Bundan sonra daha sıkı girersem inşallah güZelce düşerim☺️

Canım istersen normal dursun öyle bende tedaviye ara verdim kendimi çıkarmadım ama😂

Hoşgeldin kuzum hiç önemi yok, burda amacımız birbirimiz yardımcı olmak destek olmak, geri kalanda normal sohbet ☺️
Oooo senin pastada harika benim kahveyle yanyana getirsek cok iyi olur 😂😂

Dedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptım😂 biraz orantısız olsa da :KK70: Eki Görüntüle 2788212 Eki Görüntüle 2788213

Yaa pasta harika ama ben diyetteyim :bicak: sizlere afiyet olsun nice senelere :KK50:

Olurr valla senden iyi dünürmğ bulcam🤣 ama bi şartla çocuğumu oralara yollamam seninki gelsin ben bakarım ona burda 😂😂😂

Aaa canımmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn sağlıkla ilerlesinn kan verde kesinleştir 😍😍
Ben bi yapıyım da çocumu tek gönderemem bana da bakcaksan olur ama 😂😂

kızlar tebrık eden herkese oncelıkle tesekkur ederım allah hepınıze nasıp etsın. ılk ay tedavımdı 10 gun femara kullandım yumurtalarım buyudu catlatma ıgnesı oldum bugun ıgneden sonra 17. gunumdu aynı adet olacakmısım gıbıydı tum belırtıler bugun olmayınca test yaptı ve pozıtıf :)

X