Selam canım, ben cuma iğnemi vuruldum ama geçen aydaki gibi kasıklarımda ağrı sızı olmadı, sadece biraz belim ağrıyor. Sen bu tarz belirtiler yaşadın mı iğneden sonra?Yok canım ya onu da kullanmıyorum ben iğneden 14 gün sonra olmuyorum benim yumurtalarım erken gelişiyor 11. Gün falan çatlatma iğnesi oluyorum ama iğneden sonra 14. Gün hiç regl olmadım hep adet günüme denk geliyor yine reglim acaba diyorum iğne olsamda yumurtalarım geç mi çatlıyor
Şuan bende tam tersi canım geçen ay ağrıdan kıvrandım bu ay ise sanki hiç vurulmamışım gibi... anlamadım..Kizlar catlamadan sonra sağ kasigima ara ara bi sanci giriyor perşembe günü catlatma iğnesi oldum.. gecen ayda olmuştum ama hiç böyle olmamisti. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı?
Evet canım geçen ay iğneden sonra don atamıyordum ağrıdan bu ay benim de hafif geçtiSelam canım, ben cuma iğnemi vuruldum ama geçen aydaki gibi kasıklarımda ağrı sızı olmadı, sadece biraz belim ağrıyor. Sen bu tarz belirtiler yaşadın mı iğneden sonra?
Gözünüz aydın canım, hadi hayırlısı olsun :)Kızlar çıldırıcağım mutluluktan kafayı yicem eşimin değerleri çok düşüktü sebepsiz sebebi bulunamamıştı. Sonra 5 ay önce test verdiğinde iyiyi giden değerler. Pandemide ilacı bıraktığından beri düşmüştü 23milyp. Sperm sayısı 2 milyon ileri hareketliydi bu sabah. Tekrar test yaptırdı. Benim kendi doktorum istemişti tüp bebek mi aşılama mı diye çünkü ben de de hafif pco var. Sonra değerlere şok olduk 5 ay boyunca sadece macun ve havuç suyu içirdim ve değer 60 milyon olmuş ileri hareket 22 m ve morfoloji yüzde 2 den yüzde 3 e çıkmışMutluluktan çığlık atmak istiyorum eşimde gördüğümüz en yüksek değerler bunlar biz bu sürece 7 milyon sperm 500bin ileri hareket ile 2 sene önce başlamıştık
ben kullandım canım, geçen ay kullanmamıştım 2 yumurta sağ ve solda 18,15mm rahim kalınlık 8,5 ti. Bu ay kullandım tek yumurta 21 mm kalınlık da 9,9 oldu.. tavsiye ederim. yarın tatlı kaşığı çörekotunu eziciyle ezdim içine yarım talı kaşığı tarcın ve 1 tatlı kaşığı bal ekledim yedim. regl 2. gününden çatlama gününe kdr kullandım.selam kızlar....klomen kullanıyorum ilave olarak bal-çörekotu-tarçın kürünü uygulaam mı diye düşünüyorum sizce faydası olur mu kullananlar var mı?birde ölçülerini yazabilir misiniz? mm
Demek ki normal.. hiç ağrım sızım yok herşey normal seyrinde sanki vurulan ben değilim :) Pozitifleri görürüz inşallah cnm :)Evet canım geçen ay iğneden sonra don atamıyordum ağrıdan bu ay benim de hafif geçti
Ciddi misinnnKızlar çıldırıcağım mutluluktan kafayı yicem eşimin değerleri çok düşüktü sebepsiz sebebi bulunamamıştı. Sonra 5 ay önce test verdiğinde iyiyi giden değerler. Pandemide ilacı bıraktığından beri düşmüştü 23milyp. Sperm sayısı 2 milyon ileri hareketliydi bu sabah. Tekrar test yaptırdı. Benim kendi doktorum istemişti tüp bebek mi aşılama mı diye çünkü ben de de hafif pco var. Sonra değerlere şok olduk 5 ay boyunca sadece macun ve havuç suyu içirdim ve değer 60 milyon olmuş ileri hareket 22 m ve morfoloji yüzde 2 den yüzde 3 e çıkmışMutluluktan çığlık atmak istiyorum eşimde gördüğümüz en yüksek değerler bunlar biz bu sürece 7 milyon sperm 500bin ileri hareket ile 2 sene önce başlamıştık
Benim de aynı durum olmuş. Bana doğum kontrol hapı verdi. Bu ilacı bilmiyorum canım. Bu ay çöp oldu ve ağrılarım çok fena.Kızlar merhaha, klomenle oluşan tek yumurtam iğneye rağmen çatlamamış bugun 4 cm olduğunu öğrendim. Adetim bir türlü sökülmüyor az az geliyor. Duphaston yazmış doktor kullanan oldumu bu ilacı acaba
Benim de çok fena iğnenin 10.günü adet sancısı bir girdi bugun 20.gün mahvoldum. Civan perçemi içtim bugun. İçmeye devam etcem ama bu ilaçta kafamı karıştırdı hem söktürücü hep düşük önleyici diye okudum. Olan kanamamı da durdurmasın diye içesim gelmiyor napcam bilmiyorum yaBenim de aynı durum olmuş. Bana doğum kontrol hapı verdi. Bu ilacı bilmiyorum canım. Bu ay çöp oldu ve ağrılarım çok fena.
İğneye rağmen çatlamaması neden olur acaba? ne engelliyor? Hangi hormon? Üf. adam akıllı doktora denk gelmedik ki.Cookiie beni bu ay listeden çıkartabilirsin canım kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacağım
Ayyy keşke Yardımcı olabilsem sanaBenim de çok fena iğnenin 10.günü adet sancısı bir girdi bugun 20.gün mahvoldum. Civan perçemi içtim bugun. İçmeye devam etcem ama bu ilaçta kafamı karıştırdı hem söktürücü hep düşük önleyici diye okudum. Olan kanamamı da durdurmasın diye içesim gelmiyor napcam bilmiyorum ya
Ya çok moralim bozuk benim dominant yumurta çatlamış geriden gelen iki tane büyümüş ve çatlamamışİğneye rağmen çatlamaması neden olur acaba? ne engelliyor? Hangi hormon? Üf. adam akıllı doktora denk gelmedik ki.
Belki adetinle akar gider canım 2 3 gün sonra bida baktırsanAyyy keşke Yardımcı olabilsem sanabenim regl geldi ancak ağrılıydı doktor da iki tane kist oluşmuş dedi doğum kontrol hapı kullanman gerek bunların gitmesi için dedi. Senin ilaç inşallah kistleri yok eder de doğum kontrol hapı yüzünden bir ayın boşa gitmez
Doktor 2,7 mm asla adetle gitmez dedi bu reglin ikinci günü benim. Az önce tam olarak bu cümleyi kurdu. Adetle gitmez büyük yumurta dedi.Belki adetinle akar gider canım 2 3 gün sonra bida baktırsandoğum kontrole gerek kalmazdı belki.. Ben maydanoz suyu da içicem bakim
27mm pardonDoktor 2,7 mm asla adetle gitmez dedi bu reglin ikinci günü benim. Az önce tam olarak bu cümleyi kurdu. Adetle gitmez büyük yumurta dedi.
Maşallah senin önden giden yumurta çatladıysa bence de diğerlerine iğne gerekli olabilirdi yetersiz kalmış olabilir 1 iğne hepsine.. Bende 1 tane yumurta vardı garibim o da çatlamamış. İğneye rağmen neden çatlatmaz neden neden yaYa çok moralim bozuk benim dominant yumurta çatlamış geriden gelen iki tane büyümüş ve çatlamamışyani sonradan beni muayene etmeliydi bence rahmim ne alemde diye belki diğerleri için de sonradan çatlatma iğnesi yapılabilirdi ne bilim böyle bi ay çöp ve ağrılar kaldı bana