Bundan sonra ders olsun bize doktor demese bile biz çatlamış mı diye iki üç gün sonra kontrol isteyelim. Böyle zahmeti de ağrısı da çok. Ben bu arada rahim filmi çektirme kararı aldım.Maşallah senin önden giden yumurta çatladıysa bence de diğerlerine iğne gerekli olabilirdi yetersiz kalmış olabilir 1 iğne hepsine.. Bende 1 tane yumurta vardı garibim o da çatlamamış. İğneye rağmen neden çatlatmaz neden neden ya
O ne demek aa,aDoktor 2,7 mm asla adetle gitmez dedi bu reglin ikinci günü benim. Az önce tam olarak bu cümleyi kurdu. Adetle gitmez büyük yumurta dedi.
Canım evet katı meyve sıkacağı ile yaptım. Keçi boynuzu kaynatıp içir çok fayda ediyor odaCiddi misinnnçok ama çok sevindim canım benim yaa. Havucu katı meyve sıkacağı ile mi hazırladın. Kaynatmak işe yarar mı acaba ya ben de o yok ve hemen başlamak istiyorum bişeylere
maşallah canım ne güzel sonuçlar almışsın. benim ilacımın 3.günü cmt günü kontrole çağırdı doktor o güne kadar kullanayım mı ? günde 1 defa mı kullandın?ben kullandım canım, geçen ay kullanmamıştım 2 yumurta sağ ve solda 18,15mm rahim kalınlık 8,5 ti. Bu ay kullandım tek yumurta 21 mm kalınlık da 9,9 oldu.. tavsiye ederim. yarın tatlı kaşığı çörekotunu eziciyle ezdim içine yarım talı kaşığı tarcın ve 1 tatlı kaşığı bal ekledim yedim. regl 2. gününden çatlama gününe kdr kullandım.
Of biri 27mm diğeri 20 mm ve adeti bekleyelim gider belki dedim mümkün değil diyor kafayı yicem belki senin daha adet sökülmediği için bu ilacı vermiştir benim ikinci günü ya bu saatten sonra gitmez ikisi de dedi. Biraz daha denicem yoksa değiştiricem doktoru vallaO ne demek aa,asenin doktorda biraz benimki gibi galiba. Benim 4 cm canım bana vermediğine göre doğum kontrol seninki daha küçük bence patlayabilir şuan adet gününün bitmesine daha varsa başka bir doktora daha git. Adet olduğun sürece oda erir bence maydanoz dene istersen veya diğer bitki çaylarından. 1 ayı boşa geçirme. Bende başka doktora gidicem zaten bundan sonra
canım tebrik ederim biraz belirtilerinden bahseder misin? Kaçıncı femara kullanışın. Bende bu ay 2.ye kullanıyorum ve yumurtam sağ tarafta gelişmişti iğneyi perşembe günü oldum şuanda hafif kasık ağrım var sağda.kızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Benimde 2.günü canım 2 gün sonra 3 gün sonra başka doktora baktırsan baktır bence gider ya adet bittikten sonra kesin konuşması lazımdıOf biri 27mm diğeri 20 mm ve adeti bekleyelim gider belki dedim mümkün değil diyor kafayı yicem belki senin daha adet sökülmediği için bu ilacı vermiştir benim ikinci günü ya bu saatten sonra gitmez ikisi de dedi. Biraz daha denicem yoksa değiştiricem doktoru valla
Yaaaa çok sevindim canım.kızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Canım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun. Hangi yöntem olduğu hiç önemli değil biz hep beraber yeni dönemlere hamile girmek için bir aradayız yöntemin hiç önemi yok keza bu ay bende tüp bebek düşünüyordum fakat karar değişti adeti bekliyorum aşılama yapacağı büyük ihtimallemerhaba herkese biz de yeni bir tüp bebek denemesinden çıktık, bol ilaçlı bol beklemeli bir tedavi sonrası pozitifi gördük ama kimyasal gebelik oldu. biz 2 senedir bekliyoruz şimdi vitamin kullanıyor eşim promotil ve impryl. o arada mucize olup doğal yolla olmazsa mayıs ayında 2. ve son tüp bebek denememize başlayacağız.
sizler gibi ilaç kullanmıyorum ama umarım yanlış konuya dalmamışımdır
Çok teşekkürler canım hoşbuldum. Okadar istiyorum ki artık 2021 hepimize güzellikler getirsinCanım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun. Hangi yöntem olduğu hiç önemli değil biz hep beraber yeni dönemlere hamile girmek için bir aradayız yöntemin hiç önemi yok keza bu ay bende tüp bebek düşünüyordum fakat karar değişti adeti bekliyorum aşılama yapacağı büyük ihtimalle
Dedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptımTesekkurler gelin birlikte afiyet olsun
Tamam kuzum bakcam bu akşamm ona. Büyüsede işe yaramazki canım. Doktor çok zor dedi olsa bile sağlıklı ilerlemesi çok zor dediEvet canım instegramdan takip et orda whatsapp numarası var ordan iritibata geç nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendşrme yapıyorlar. Bu arada inşllah güzel yumurtaların büyür bu ay
Kesinlikle pikolular böyle olmalı. Bak ben ne yaptım biliyormusun kilo verirken. Birincisi kesinlikle korun çünki detokslar falan yapıyorsuz ya hamileysem ya etkilerse diyip detoks suları bitki çayları içemiyoruz. İkincisi yürüme falan yapamıyoruz ya ozaman olabildigince az ye açlığa alıştır kendini spor yapmazsan. Bu arada protein agırlıklı ızgara falan yavaş kilo verdiriyo bana ben ne zamanki porsiyon küçülttüm ve yağı kestim resmen bir haftada kilo vermeye başladım. Ben hala rejimdeyim . 2020 nin 4. Ayında ameliyatım vardı bitti benim iştahım kesildi dr onu yiyemezsin bunu yiyemezsin derken bi baktım 15 kilo vermişim. Ama saglıgım için hep saglıklı beslendim. Halen evden yemek taşıyorum iş yerime. Hiç canını sıkma kilo verince sen bile degişiceksin. Kendine geliceksin ben hemen saçlarımı kestirdim esmerdim sarışın olsum :) çok güzel bişy ama en önemlisi korunmaya başlamalısın. Sakın öyle kürler falan filan yapma böbreklere zarar.
Canım bende 1 senede oldum böyle yaa hep 70 civarıydım. İşten çıktım eve kapandım e pandemi üsyüne. Eşim yiyip yiyip kilo almayanlardan bende ona uydum gece onla yedim. Bu hale geldim. Şimdi 7 kilo sadece basit dikkatlerle gitti. Bundan sonra daha sıkı girersem inşallah güZelce düşerimÇok fark yokmuş. 86 kiloydum bende 70 e düştüm yine kilo almışım diyetteyim oturarak çalışıyorum ya hareket yok bende
Hoşgeldin canım ekleyeceğim hayırlısı olsun tedavinKullandığınız ilaç ? - Klomen, dostinex, glukofen, ovitrelle (1 aydır)
Kullandığınız kür? - yok
Varsa sağlık sorununuz? - Pko , eşimde sperm ileri hız0 diğer değerler çook iyi.
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? - 1 yıldır
Beklenen Regli tarihiniz? - Pko olduğum için bilmiyorum ama martın 20lerinde muhtemelen.
Canım istersen normal dursun öyle bende tedaviye ara verdim kendimi çıkarmadım amaCookiie beni bu ay listeden çıkartabilirsin canım kist oluşmuş doğum kontrol hapı kullanacağım
canımm tebrik ederimmn sağlıkla ilerlesinnkızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Hoşgeldin kuzum hiç önemi yok, burda amacımız birbirimiz yardımcı olmak destek olmak, geri kalanda normal sohbetsizler gibi ilaç kullanmıyorum ama umarım yanlış konuya dalmamışımdır
Hyirli olsun peki kac cikti degerinkızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Oooo senin pastada harika benim kahveyle yanyana getirsek cok iyi olurDedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptımbiraz orantısız olsa da Eki Görüntüle 2788212 Eki Görüntüle 2788213
Tamam kuzum bakcam bu akşamm ona. Büyüsede işe yaramazki canım. Doktor çok zor dedi olsa bile sağlıklı ilerlemesi çok zor dedi
Canım bende 1 senede oldum böyle yaa hep 70 civarıydım. İşten çıktım eve kapandım e pandemi üsyüne. Eşim yiyip yiyip kilo almayanlardan bende ona uydum gece onla yedim. Bu hale geldim. Şimdi 7 kilo sadece basit dikkatlerle gitti. Bundan sonra daha sıkı girersem inşallah güZelce düşerim
Hoşgeldin canım ekleyeceğim hayırlısı olsun tedavin
Canım istersen normal dursun öyle bende tedaviye ara verdim kendimi çıkarmadım ama
canımm tebrik ederimmn sağlıkla ilerlesinn
merhaba herkese biz de yeni bir tüp bebek denemesinden çıktık, bol ilaçlı bol beklemeli bir tedavi sonrası pozitifi gördük ama kimyasal gebelik oldu. biz 2 senedir bekliyoruz şimdi vitamin kullanıyor eşim promotil ve impryl. o arada mucize olup doğal yolla olmazsa mayıs ayında 2. ve son tüp bebek denememize başlayacağız.
Hoşgeldin kuzum hiç önemi yok, burda amacımız birbirimiz yardımcı olmak destek olmak, geri kalanda normal sohbet
Sonunda aramızdan birisi hamile çok sevindim canım hayırlı olsunkızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Yaa pasta harika ama ben diyetteyimDedi ve daha içemedi. Bugün eşimin doğum günü. Ona elceğizlerimle pasta yaptımbiraz orantısız olsa da Eki Görüntüle 2788212 Eki Görüntüle 2788213
Tamam kuzum bakcam bu akşamm ona. Büyüsede işe yaramazki canım. Doktor çok zor dedi olsa bile sağlıklı ilerlemesi çok zor dedi
Canım bende 1 senede oldum böyle yaa hep 70 civarıydım. İşten çıktım eve kapandım e pandemi üsyüne. Eşim yiyip yiyip kilo almayanlardan bende ona uydum gece onla yedim. Bu hale geldim. Şimdi 7 kilo sadece basit dikkatlerle gitti. Bundan sonra daha sıkı girersem inşallah güZelce düşerim
Hoşgeldin canım ekleyeceğim hayırlısı olsun tedavin
Canım istersen normal dursun öyle bende tedaviye ara verdim kendimi çıkarmadım ama
canımm tebrik ederimmn sağlıkla ilerlesinn
merhaba herkese biz de yeni bir tüp bebek denemesinden çıktık, bol ilaçlı bol beklemeli bir tedavi sonrası pozitifi gördük ama kimyasal gebelik oldu. biz 2 senedir bekliyoruz şimdi vitamin kullanıyor eşim promotil ve impryl. o arada mucize olup doğal yolla olmazsa mayıs ayında 2. ve son tüp bebek denememize başlayacağız.
Hoşgeldin kuzum hiç önemi yok, burda amacımız birbirimiz yardımcı olmak destek olmak, geri kalanda normal sohbet
Öğretmenim derse girmeden önce sonuç çıkar 1 saate yazdığını gördüm sonra dedim ki hissediyorum arkadaş hamile ise bende hamileyim öyle içimden geçti totemim tutarsa haber ederimkızlar sonuclar cıktı hamıleyıııım :)
Ben bi yapıyım da çocumu tek gönderemem bana da bakcaksan olur amaOlurr valla senden iyi dünürmğ bulcamama bi şartla çocuğumu oralara yollamam seninki gelsin ben bakarım ona burda
Aaa canımmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn sağlıkla ilerlesinn kan verde kesinleştir