- 10 Şubat 2021
- 125
- 108
- 27
Amin canım inşallahOlurr valla senden iyi dünürmğ bulcamama bi şartla çocuğumu oralara yollamam seninki gelsin ben bakarım ona burda
Aaa canımmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn sağlıkla ilerlesinn kan verde kesinleştir
Canım yüklesene gözümüz biraz pozitif görsünYaptım daha önce ama hep negatifti bugün pozitif cikti
Bende kuzuuum yerimde duramiyorum suanAyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmm ya çok mutlu oldum
Canım yukleyemiyorum ki dosya ekle diyo oraya basıyorum ama acilmiyoCanım yüklesene gözümüz biraz pozitif görsünhatırlıyorsun bu arada benimde 17. Gün ama negatif
Peki adetinizin uzerinden kacinci gun gecti benim de adet gunum dundu bu sabah yaptim kocaman bir neagtif ama daha adet olmadimYaptım daha önce ama hep negatifti bugün pozitif cikti
Demekki 14. Günden sonra da pozitif alınabiliyormuş neyse bata 3 gün kaldı belki benimki de döner umut fakirin ekmeğiCanım yukleyemiyorum ki dosya ekle diyo oraya basıyorum ama acilmiyo
Afiyet olsunFotograf oluyo mu diye bakayim dedim
Canım daha önceki negatiflerinde. Kuruma çizgisi falan çıkıyormuydu ve dün yaptın mı birden bire mi belirdi bu kırmızı ikinci çizgi. Ay ben heyecan yaptım senin adınaCanım yukleyemiyorum ki dosya ekle diyo oraya basıyorum ama acilmiyo
Tesekkur ederimAfiyet olsun
Eki Görüntüle 2788125Canım pco amh düşüklüğü bir çok kişi kullanıyor detaylı bileğisin var sen bence onlara sor onlar Bilgi verir ben yanlış bilgilendirme yapmayayım şimdi
Afiyet olsun kuzum canımı cektirdin bende ortalığı bi toplayımda içeyimFotograf oluyo mu diye bakayim dedim
Aynen öyle 11 12 günde yaptım ama negatiftiDemekki 14. Günden sonra da pozitif alınabiliyormuş neyse bata 3 gün kaldı belki benimki de döner umut fakirin ekmeği
Tesekkurler gelin birlikte afiyet olsunEki Görüntüle 2788125
bu sitedenmi alıyosun kuzum. Bende araştırıp alıcam.
bu ilaçların etkileri sonraki aylardada devam ediyomu acaba benim aynı ilaçları kullanırken olan kasık ağrıları gibi ağrılar oluyo canım. Acaba başladılarmı büyümeye
Afiyet olsun kuzum canımı cektirdin bende ortalığı bi toplayımda içeyimEki Görüntüle 2788126
Yok canım hiç çizgi yoktu daha incelerde ama bunu yapar yapmaz çizgi belirdi hemenCanım daha önceki negatiflerinde. Kuruma çizgisi falan çıkıyormuydu ve dün yaptın mı birden bire mi belirdi bu kırmızı ikinci çizgi. Ay ben heyecan yaptım senin adına
Adetten sonraki kacinci gununuzAynen öyle 11 12 günde yaptım ama negatifti
Igneden sonra 17 gün bugün adet olalı bir ayı geçtiAdetten sonraki kacinci gununuz
Pinar bizi aydinlar mesela en son ne zaman negatifti sonra poztif oldu adetinin kacinci gunu bugunYok canım hiç çizgi yoktu daha incelerde ama bunu yapar yapmaz çizgi belirdi hemen
Yanlis sormusum yani gecikmenin kacinci gunuIgneden sonra 17 gün bugün adet olalı bir ayı geçti
Igneden sonra 17 gün bugün adet olalı bir ayı geçti
Canım ıgneden sonra 10 11 gün yaptım negatifti ufacık bi çizgi bile yoktu sonra hiç yapmadım bekledim adeti bugün 17 gün olmayınca yapayim dedim erken gebelik testi idrarı yapar yapmaz ikinci çizgi cıktıPinar bizi aydinlar mesela en son ne zaman negatifti sonra poztif oldu adetinin kacinci gunu bugun
Canım gecikme olmadi ki hiç bende geçen ay adet oldum sonrada femarya başladım sonra iğne vuruldum normalde 14 gün sonra adet olmazsan hamile dediler bugün 17 gün hala olmamıştımYanlis sormusum yani gecikmenin kacinci gunu