Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2788125
bu sitedenmi alıyosun kuzum. Bende araştırıp alıcam.

bu ilaçların etkileri sonraki aylardada devam ediyomu acaba benim aynı ilaçları kullanırken olan kasık ağrıları gibi ağrılar oluyo canım. Acaba başladılarmı büyümeye

Afiyet olsun kuzum canımı cektirdin bende ortalığı bi toplayımda içeyim🤤Eki Görüntüle 2788126
Evet canım instegramdan takip et orda whatsapp numarası var ordan iritibata geç nasıl kullanılacağı hakkında bilgilendşrme yapıyorlar. Bu arada inşllah güzel yumurtaların büyür bu ay ☺️

Igneden sonra 17 gün bugün adet olalı bir ayı geçti
Normalde kaç günde bir regl oluyorsun ben de adet olmadım ama ben iğneden 14 gün sonra regl olmuyorum zaten normal her zamanki adet tarihimde oluyorum benim iğnem hep erken vuruluyor 11. Günde vuruldu bu ay mesela. Oyüzden regl tarihim ile iğnenin 14. Günü çakışmıyor. Ve geçen ay tam iğnenin 20. Gününde adet tarihimde regl oldum oyüzden acaba regl tarihine kada r pozitif olma ihtimali var mı diye sordum canım regl tarihini

Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu doktor insülinimi düzeltip kilo vermemi söyledi. Ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. Şimdi bişey elde edemeyiz olsa bile sağlıklı gebelik ihtimali çok düşük boşuna paranı harcama vücudunuda yıpratma dedi.
Bende birkaç dinlenmeye çekiliyorum. 10 15 kilo civarı vermem gerekiyo. 2 3 aya inşallah olur. Ki verirsen doğal bile olur tedavi gerekmez dedi
Kesinlikle pikolular böyle olmalı. Bak ben ne yaptım biliyormusun kilo verirken. Birincisi kesinlikle korun çünki detokslar falan yapıyorsuz ya hamileysem ya etkilerse diyip detoks suları bitki çayları içemiyoruz. İkincisi yürüme falan yapamıyoruz ya ozaman olabildigince az ye açlığa alıştır kendini spor yapmazsan. Bu arada protein agırlıklı ızgara falan yavaş kilo verdiriyo bana ben ne zamanki porsiyon küçülttüm ve yağı kestim resmen bir haftada kilo vermeye başladım. Ben hala rejimdeyim . 2020 nin 4. Ayında ameliyatım vardı bitti benim iştahım kesildi dr onu yiyemezsin bunu yiyemezsin derken bi baktım 15 kilo vermişim. Ama saglıgım için hep saglıklı beslendim. Halen evden yemek taşıyorum iş yerime. Hiç canını sıkma kilo verince sen bile degişiceksin. Kendine geliceksin ben hemen saçlarımı kestirdim esmerdim sarışın olsum :) çok güzel bişy ama en önemlisi korunmaya başlamalısın. Sakın öyle kürler falan filan yapma böbreklere zarar.

Canım ben 1 yıl önce 69 72 arAsında geziyodum sonra evlendim 75le ilk hamile kaldım sonrasında olumsuzluklar olunca saldım tartı yüzü görmedim. 1 yıl evde bide gece yemeleri falan ohooo. Birgün bi baktım 96yı gördüm o gün hayatımın şokunu yaşadım :KK14: Sonra dikkat ede ede şuan 89a indim. İşte doktor 75 ol öyle başlayalım dedi 14 kilom varo_O
Çok fark yokmuş. 86 kiloydum bende 70 e düştüm yine kilo almışım diyetteyim oturarak çalışıyorum ya hareket yok bende

Konuştum canım varikosel teşhisi koymuş ultrasonla durumuna bakıcakmş öğleden sonra ultrasona girecek. Ama ameliyatlık gibi gözüküyo şuan bizim durum
O nasıl bi hastalık bilmiyorum ama umarım hafif ilaç ve destekleyici ile toparlarsınız canm.
Kızlar test yaptık yapar yapmaz ikinci çizgi cıktı ama çok koyu değil 17. Gün bugün hamileyim saniriiiiiim 😁😁😁😁
Hayırlı olsun anniş 😋

Demekki 14. Günden sonra da pozitif alınabiliyormuş neyse bata 3 gün kaldı belki benimki de döner umut fakirin ekmeği🙈😂
Canım ben iğnenin 10. Gününden reglime birgün kalaya kadar yaptım hepsimi pozitif olur. Şaka gibi. Kanda çıkmadı. Reglimden bi gün önce yaptım oda kuruma çizgisi falan çıktı

Konuştum canım varikosel teşhisi koymuş ultrasonla durumuna bakıcakmş öğleden sonra ultrasona girecek. Ama ameliyatlık gibi gözüküyo şuan bizim durum
Canım benim eşimde varikoselden oldu hiç stres yapma bende çok stres yapmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı bayaa

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
pnaarozeer pnaarozeer Klomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
S Siyahhhinci Klomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@cerenay000Folbiol--
1 Ay​
26 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
@LeyLA84dbProwomenAslanpençesi çayı, çaksır suyuAmh düşüklüğü
7 Ay​
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
ugurluyolum ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çörekotu-
8 Ay​
8 MART​
@sutlaaccKlomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
@zuzu kobayKlomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
@mgc0404femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
@142536Folidocetestere dişli aslan pençesiFsh yüksekliği
7 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
@SlntcrFolik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
14 MART​
@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
yengec4 yengec4 Klomen-Amh düşük
7 Ay​
16 MART​
sev9 sev9 gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
@BaedeGliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
@NilcetFemara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
Cookiie Cookiie Matofin-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
20 MART​
@gunesss48-soğan kürü-
5 Ay​
20​
MART
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
Kullandığınız ilaç ? - Klomen, dostinex, glukofen, ovitrelle (1 aydır)
Kullandığınız kür? - yok :KK43:
Varsa sağlık sorununuz? - Pko , eşimde sperm ileri hız0 diğer değerler çook iyi.
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? - 1 yıldır
Beklenen Regli tarihiniz? - Pko olduğum için bilmiyorum ama martın 20lerinde muhtemelen.

Kızlar çıldırıcağım mutluluktan kafayı yicem eşimin değerleri çok düşüktü sebepsiz sebebi bulunamamıştı. Sonra 5 ay önce test verdiğinde iyiyi giden değerler. Pandemide ilacı bıraktığından beri düşmüştü 23milyp. Sperm sayısı 2 milyon ileri hareketliydi bu sabah. Tekrar test yaptırdı. Benim kendi doktorum istemişti tüp bebek mi aşılama mı diye çünkü ben de de hafif pco var. Sonra değerlere şok olduk 5 ay boyunca sadece macun ve havuç suyu içirdim ve değer 60 milyon olmuş ileri hareket 22 m ve morfoloji yüzde 2 den yüzde 3 e çıkmış ☺️☺️ Mutluluktan çığlık atmak istiyorum eşimde gördüğümüz en yüksek değerler bunlar biz bu sürece 7 milyon sperm 500bin ileri hareket ile 2 sene önce başlamıştık

Canım gecikme olmadi ki hiç bende geçen ay adet oldum sonrada femarya başladım sonra iğne vuruldum normalde 14 gün sonra adet olmazsan hamile dediler bugün 17 gün hala olmamıştım
Canım adına çok sevindim benimde yarın 12.gün doktor yap çıkarsa çıkar demişti ama çıkmasa bile umut oldun şuan 🤩

selam kızlar....klomen kullanıyorum ilave olarak bal-çörekotu-tarçın kürünü uygulasam mı diye düşünüyorum sizce faydası olur mu kullananlar var mı?birde ölçülerini yazabilir misiniz?

Canım benim eşimde varikoselden oldu hiç stres yapma bende çok stres yapmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı bayaa
Ameliyat mı oldu canım tedavi nasıl işliyo anlatır mısın
O nasıl bi hastalık bilmiyorum ama umarım hafif ilaç ve destekleyici ile toparlarsınız canm.

Hayırlı olsun anniş 😋
Çok saol canım benim ❤️

X