Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda kızlar bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza birgün bu sorulara cevap verebileceğim benimde aklıma gelmezdi Rabbim nasip etti şükür

isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda kızlar bizlerde sağlıkla alalım kucağımıza birgün bu sorulara cevap verebileceğim benimde aklıma gelmezdi Rabbim nasip etti şükür
Sen de zorlu süreçlerden geçmişsin kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bazı insanlar çok kolay elde edebiliyo biz çok mücadele veriyoruz bu da bizim sınavımız. Ama Cookiie Baede Drdr17 ve ben bu ay artık sağlıkla güzel haberi alalım istiyorum kaç aydır bu topikte paralandık Etiket yapmadıklarım da gücenmesin inşallah onlar da güzel haber alsın biz baya demirbaş olduk çıktık topikte yerimizde sayıyoz

evet kuzum tam 3,5 yıldır uğraşıyoruz sayısız kontroller iğneler hormon ilaçları ameliyatlar o kadar çok yıprandımki çok şükür Rabbim daha fazla bekletmedi sağlıklada doğar inşAllah minik mercimeğim :) evlat hasreti çeken herkes sürekli duamda Rabbim kimseyi evlatla sınamasın

Amin canım benim belli bi sorun var mıydı

herşey vaktini saatini bekliyor başka hiçbir açıklaması olamaz heralde. Rabbim nasip edince ediyo kuzum. Bize düşen sabretmek. Elimizden gelenleri yapıp tevekkül etmek. Cünkü çocuk istiyorum çocuk yapıcam demekle yapılmıyo bunu çok iyi anladık
Şimdi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edicek inşallah geriye dönüp by günlere baktığında hüzünle değilde farklı duygularla bakıcaksın bence

Evet canım inşallah hepimize nasip olsun valla isteyen emek veren çaba gösteren herkese nasip olsnn biran evvel

ah kuzum inşAllah inşAllah kesinlikle herşey vaktine esir Rabbim çok bekletmeden nasip etsin buda bizim sınavımız layıkıyla geçmişizdir inşAllah sınavımızdan

Ay inşallah kuzum yaa

Erkek infertilitesi canım sperm sayısı azdı eşimin ve %80 den fazlası hareketsiz durumdaydı
Hadi yaa bizimde konstrasyon sayı yani ml başına düşen düşük. 20 milyon olması lazımmış bizim 8 milyon+ileri haraketli yüzde 20 Doktor takviye verdi 6 ay içinde olur gibi konuşmuş ikinci aya geçtik inşallah olur artık. Sen de inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Amin canım inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Senin ovülasyon ne durumda aşkısı
Koyu çıkmaya devam ediyo kuzum bugün yapmadım. 2 tane kaldı sanırım yarın öbürgün ypar bırakırım artık. Ama akşamları çok ağrılarım var cumartesi akşamından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…