Hadi inşallah güzel haberler gelsin canımEvet canım değerlendiriyorum inşallah bakalım hayırlısı artık
Ay hadi inşallah beklentini boşa çıkarmam bitanem yaa. Ben pek ummuyorum ama. Önümüzdeki ay doktora gitmeden kullancam femara. Bi zararı olmaz umarımBebeğim eğer bu ayda hemen olursan progesteron a bi baktır. Ama ben olcağını sanmıyorum güzel haber bekliyorum senden
Olabildiğini gördün kuzum bu da iyi bir şey inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberinide alırızNasılda biliyor beni :)
Evet kızım değerim yükseldi baya ama bugun regli oldum. Tutunamadı sanırım. Benle kalmadı yani .
başka bahara . Ama rahatım baya neden bilmiyorum gereksiz bi rahatlık :)
Sanırım olabildigini görmek beni rahatlattı .
ilk gebelıklerde oluyormuş. Doktor tekrar yumurta takıbıne başlamak istersen gel dedi ama gitmicem . İstemiyorum. Böyle rahatım ben . Yüne çörek otu bal tarçına başlicam çok kullanamıyorum mideme dokunuyor ama iyi geldi bence
Günaydın kuzucum doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur sankiiHadi inşallah güzel haberler gelsin canım
Ay hadi inşallah beklentini boşa çıkarmam bitanem yaa. Ben pek ummuyorum ama. Önümüzdeki ay doktora gitmeden kullancam femara. Bi zararı olmaz umarım
Günaydın canımm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınGünaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalım :)
Yaa canımhiç istemiyorum gitmekGünaydın kuzucum doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur sankii
Günaydın canımm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
bende çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok canımGünaydın kuzucum doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur sankii
Günaydın canımm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Ben senin doktoruna biraz kızdım geçen gün
Aman maşallah hiç sıkıntı olmasınbende çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok canım
amin canım inşallahBen senin doktoruna biraz kızdım geçen günkilo ver dedi tamam iyi hoş bilimsel olarak haklıdır daa ha diyince verilmiyo işte veriliyo olsa onun demesine gerek kalmadan verirsin zaten. Anlamıyolar bazen bizi doktorlar bana bazen öyle gibi geliyo. İnşallah vermiş ve onun istediği kiloya düşmüşsündür tabi bilmiyom kuzum da ama veremeye de bilirsir bi stres daha insana
Aman maşallah hiç sıkıntı olmasın
Günaydın canım iyilik sen nasilsinGünaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalım :)
bende iyiyim canım yarın kese muayenesine gideceğim biraz heycanlı ve endişeliyimGünaydın canım iyilik sen nasilsin
O aslında benim doktorum değildi kuzum ya. Bu sefer bŞka doktora gideyim demiştim o gittiğim öyle dedi. Ama gidersem yine kendi doktoruma gidicem. Zaten ilgilisi beğenmemiştim o doktorum. Kendi dpktoruma gittiğimde asistanı falan etrafımda dört dönerdi. Bu ultrasona yattığımda daha önceki hastadan kalan örtüyü bile değiştirmeue kalkmadı. Doktorda gözünü telefondan kaldırıp doğru dürüst cevap bile vermedi çoğu şeyeBen senin doktoruna biraz kızdım geçen günkilo ver dedi tamam iyi hoş bilimsel olarak haklıdır daa ha diyince verilmiyo işte veriliyo olsa onun demesine gerek kalmadan verirsin zaten. Anlamıyolar bazen bizi doktorlar bana bazen öyle gibi geliyo. İnşallah vermiş ve onun istediği kiloya düşmüşsündür tabi bilmiyom kuzum da ama veremeye de bilirsir bi stres daha insana
Aman maşallah hiç sıkıntı olmasın
Evet bana da geçiştirmiş gibi geldi bazı doktorlar bizimle değil hamilelerle ilgilenmeyi daha çok seviyolar gibi geliyo. Ben de mesela beklerken kapıda içerden kahkaha sesleri geliyo yarım saat çıkmıyolar ben girince 5 dk dürüyo doktor geçiştiriyo o kadar gücüme gidiyodu ki anlatamamO aslında benim doktorum değildi kuzum ya. Bu sefer bŞka doktora gideyim demiştim o gittiğim öyle dedi. Ama gidersem yine kendi doktoruma gidicem. Zaten ilgilisi beğenmemiştim o doktorum. Kendi dpktoruma gittiğimde asistanı falan etrafımda dört dönerdi. Bu ultrasona yattığımda daha önceki hastadan kalan örtüyü bile değiştirmeue kalkmadı. Doktorda gözünü telefondan kaldırıp doğru dürüst cevap bile vermedi çoğu şeye
Evet valla bazen bana da öyle gelmiyo değil canım. Gebelik öncesi takibinde iyi olan doktorda bulmak çok zorEvet bana da geçiştirmiş gibi geldi bazı doktorlar bizimle değil hamilelerle ilgilenmeyi daha çok seviyolar gibi geliyo. Ben de mesela beklerken kapıda içerden kahkaha sesleri geliyo yarım saat çıkmıyolar ben girince 5 dk dürüyo doktor geçiştiriyo o kadar gücüme gidiyodu ki anlatamam
Aynen öyle ya zaten psikolojimiz bozuk bi de böyle hissetmek inan ben de hiç gitmek istemiyorum bi daha doktora. İnşallah eşimin değerleri yükselince hemen olur bi daha o kapıda bu sebeple beklemem aminnEvet valla bazen bana da öyle gelmiyo değil canım. Gebelik öncesi takibinde iyi olan doktorda bulmak çok zor
Ay inşallah inşallah canımmAynen öyle ya zaten psikolojimiz bozuk bi de böyle hissetmek inan ben de hiç gitmek istemiyorum bi daha doktora. İnşallah eşimin değerleri yükselince hemen olur bi daha o kapıda bu sebeple beklemem aminn
İçerden gelmesini bırak doktorun odasının karşısında nst odası vardı kapıda durduğum sürece gümbür gümbür dinliyodum ayrıca doğumhane kısmı için oradan geçmeleri gerekiyodu. Ellerinde boş pusetler valizlerle önümden geçip yatış yapmaya gidiyolardıAy inşallah inşallah canımm
birde bilmiyorum oluyomu sende de ben gidiyprum beklerken illa içerde kalp atış sesi geliyo. İnsan o kadar üzülüyoki o sesi duyuncaa
Allahım bize de bunları yaşamayı nasip etsin biran evvel canımİçerden gelmesini bırak doktorun odasının karşısında nst odası vardı kapıda durduğum sürece gümbür gümbür dinliyodum ayrıca doğumhane kısmı için oradan geçmeleri gerekiyodu. Ellerinde boş pusetler valizlerle önümden geçip yatış yapmaya gidiyolardı
Güzel heyecanlar bunlar canım endişelenmebende iyiyim canım yarın kese muayenesine gideceğim biraz heycanlı ve endişeliyim
evet çok güzel ama insan yinede birazda olsa tedirgin oluyor canımGüzel heyecanlar bunlar canım endişelenme