- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Maşallah canımm çok şükür hadi inşallah çok güzel devam edip kucağına alıcaksjnEvet kuzum gördüm şükür hatta kalp atışını da duyduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canımm çok şükür hadi inşallah çok güzel devam edip kucağına alıcaksjnEvet kuzum gördüm şükür hatta kalp atışını da duyduk
İnşallah çektiğin ağrıların sonu mutluluk olur tatlımKoyu çıkmaya devam ediyo kuzum bugün yapmadım. 2 tane kaldı sanırım yarın öbürgün ypar bırakırım artık. Ama akşamları çok ağrılarım var cumartesi akşamından beri
amin kuzum amin inşAllahMaşallah canımm çok şükür hadi inşallah çok güzel devam edip kucağına alıcaksjn
Ayy inşallah canım sende durumlar neİnşallah çektiğin ağrıların sonu mutluluk olur tatlım
Aahh hadi çok şükür. Şimdi önümüzde güzel bir ay var güzel değerlendirip sonucu alıcaz inşallahhMüjde kizlar kirmizilar geldi adet oldum 79 gunun sonunda
Inşallah canım benimAahh hadi çok şükür. Şimdi önümüzde güzel bir ay var güzel değerlendirip sonucu alıcaz inşallahh
Bende 53 gündür yok darısı başımaaaaMüjde kizlar kirmizilar geldi adet oldum 79 gunun sonunda
Bende 53 gündür regl yok bayramdan sonra anneme gidicem orda eczacıdan adet söktürücü alcamAyy inşallah canım sende durumlar ne
Gebelikten emin olmadan alma canım. Bi kan ver en azından öyle başla söktürücüyeBende 53 gündür regl yok bayramdan sonra anneme gidicem orda eczacıdan adet söktürücü alcam
İyi hadi kuzucum yeni ay yeni umutlarMüjde kizlar kirmizilar geldi adet oldum 79 gunun sonunda
Ay çok iyi olmuş kız valla hayıtı zaten hep diyolar etkili diyeİyi hadi kuzucum yeni ay yeni umutlar
Cookiie hayıta başlar başlamaz fayda gördüm normalde adet bittikten sonra kahverengi akıntı gelir süreyi uzatırdı 6 gün sürerirdi toplam. 3 buçuk günde tertemiz oldum şükür benim için büyük rahatlık oldu
Gebelik testi yaptirda öyle kullan canimBende 53 gündür regl yok bayramdan sonra anneme gidicem orda eczacıdan adet söktürücü alcam
İyi akşamlar canım. Progestan falan kullanıyomusun. Tabiki sonradan pozitif olanlarıda gördüm ben bir iki güne sen tekrarla bakalım inşallah valladırKızlar iyi akşamlar. Aklıma takılan bir soru var aydınlatırsanız çok sevinirim. İğneden sonraki 16. Günüm bugün ve dün idrar testi yaptım negatif. Böyle olup kan tahlilinde pozitif gören oldu mu? Geçen ay 15. Günde regli olmuştum. Bu ay hala bir şey yok arada beyaz sıvı bir akıntı ve saniyelik giren kasık ağrısı dışında.
Kullandım ama toplasan 4 falan eder. Belki o etkilemiş olabilir. Yarın adet tarihim bekleyelim bakalımİyi akşamlar canım. Progestan falan kullanıyomusun. Tabiki sonradan pozitif olanlarıda gördüm ben bir iki güne sen tekrarla bakalım inşallah valladır
Canım bayramdan sonra alıcam dedin ama o zamana çok var hiç belli olmaz sen kullanmadan önce bikere test yap. Ben 2. Gebeliğimde negatif testten 2 gün sonra pozitif gördüm
Bende 2 ay tedavi gördüm bi ayında progestandan dolayı geciktim canım. Bıraktıktan 3 4 gün sonra oldumKullandım ama toplasan 4 falan eder. Belki o etkilemiş olabilir. Yarın adet tarihim bekleyelim bakalım
Canım bende hem catlatma iğnesi hemde aşılama da kullanmıştım tam 15.günde adet oldum ikisinde de vücuttan vücuda değişir ama 16. gün ise kan ver benceKullandım ama toplasan 4 falan eder. Belki o etkilemiş olabilir. Yarın adet tarihim bekleyelim bakalım
Eminim kuzum olmadığıma bende normal bu regl düzensizliği hele mevsim geçişlerindeCanım bayramdan sonra alıcam dedin ama o zamana çok var hiç belli olmaz sen kullanmadan önce bikere test yap. Ben 2. Gebeliğimde negatif testten 2 gün sonra pozitif gördüm
Bende 2 ay tedavi gördüm bi ayında progestandan dolayı geciktim canım. Bıraktıktan 3 4 gün sonra oldum