Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyu çıkmaya devam ediyo kuzum bugün yapmadım. 2 tane kaldı sanırım yarın öbürgün ypar bırakırım artık. Ama akşamları çok ağrılarım var cumartesi akşamından beri
İnşallah çektiğin ağrıların sonu mutluluk olur tatlım

Müjde kizlar kirmizilar geldi adet oldum 79 gunun sonunda

Müjde kizlar kirmizilar geldi adet oldum 79 gunun sonunda
İyi hadi kuzucum yeni ay yeni umutlar

Cookiie hayıta başlar başlamaz fayda gördüm normalde adet bittikten sonra kahverengi akıntı gelir süreyi uzatırdı 6 gün sürerirdi toplam. 3 buçuk günde tertemiz oldum şükür benim için büyük rahatlık oldu

Ay çok iyi olmuş kız valla hayıtı zaten hep diyolar etkili diye

Kızlar iyi akşamlar. Aklıma takılan bir soru var aydınlatırsanız çok sevinirim. İğneden sonraki 16. Günüm bugün ve dün idrar testi yaptım negatif. Böyle olup kan tahlilinde pozitif gören oldu mu? Geçen ay 15. Günde regli olmuştum. Bu ay hala bir şey yok arada beyaz sıvı bir akıntı ve saniyelik giren kasık ağrısı dışında.

İyi akşamlar canım. Progestan falan kullanıyomusun. Tabiki sonradan pozitif olanlarıda gördüm ben bir iki güne sen tekrarla bakalım inşallah valladır

İyi akşamlar canım. Progestan falan kullanıyomusun. Tabiki sonradan pozitif olanlarıda gördüm ben bir iki güne sen tekrarla bakalım inşallah valladır
Kullandım ama toplasan 4 falan eder. Belki o etkilemiş olabilir. Yarın adet tarihim bekleyelim bakalım

5 tane test yaptım negatif olsa çıkardı bence Cookiie Baede
Canım bayramdan sonra alıcam dedin ama o zamana çok var hiç belli olmaz sen kullanmadan önce bikere test yap. Ben 2. Gebeliğimde negatif testten 2 gün sonra pozitif gördüm
Kullandım ama toplasan 4 falan eder. Belki o etkilemiş olabilir. Yarın adet tarihim bekleyelim bakalım
Bende 2 ay tedavi gördüm bi ayında progestandan dolayı geciktim canım. Bıraktıktan 3 4 gün sonra oldum

Canım bende hem catlatma iğnesi hemde aşılama da kullanmıştım tam 15.günde adet oldum ikisinde de vücuttan vücuda değişir ama 16. gün ise kan ver bence

Eminim kuzum olmadığıma bende normal bu regl düzensizliği hele mevsim geçişlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…