Aynen öyle canım hastahane ve bankada benimde çok başına geliyo ben saatlerce bekliyorum ama izim iki dk suruyo çok gıcık oluyorumEvet bana da geçiştirmiş gibi geldi bazı doktorlar bizimle değil hamilelerle ilgilenmeyi daha çok seviyolar gibi geliyo. Ben de mesela beklerken kapıda içerden kahkaha sesleri geliyo yarım saat çıkmıyolar ben girince 5 dk dürüyo doktor geçiştiriyo o kadar gücüme gidiyodu ki anlatamam
Elbetde canım dikkat et kendineevet çok güzel ama insan yinede birazda olsa tedirgin oluyor canım
mümkün olduğunca ediyorum canım tranferden beri evdeydim artık işe başladım malesef toplu taşıma falan biraz sıkıntı ama yapacak birşey yok onadaElbetde canım dikkat et kendine
Ay yarınmı görüceksin keseyi canım. Hadi gözün aydın şimdiden inşallah hiçbir sorun olmadan bu güzel sürec tamamlanıcakmümkün olduğunca ediyorum canım tranferden beri evdeydim artık işe başladım malesef toplu taşıma falan biraz sıkıntı ama yapacak birşey yok onada
evet canım yarın görücem inşAllah, çift maske takıyorum canım zaten mümkün olduğunca boş olana binmeye dikkat ediyorumAy yarınmı görüceksin keseyi canım. Hadi gözün aydın şimdiden inşallah hiçbir sorun olmadan bu güzel sürec tamamlanıcak
Çift maske falan tak kuzum bari toplu taşımalarda
Allah korusun canım. Mecbur hayat devam ediyor bu hastalıkla yaşamayı öğreniyoruzevet canım yarın görücem inşAllah, çift maske takıyorum canım zaten mümkün olduğunca boş olana binmeye dikkat ediyorum
inşAllah canım inşAllah bakalım heycan başladı vakit yaklaştıkçaAllah korusun canım. Mecbur hayat devam ediyor bu hastalıkla yaşamayı öğreniyoruzbize güzel haberi getirmeyi unutma yarın bekliyoruz
Yanında kolonya falan taşıAy yarınmı görüceksin keseyi canım. Hadi gözün aydın şimdiden inşallah hiçbir sorun olmadan bu güzel sürec tamamlanıcak
Çift maske falan tak kuzum bari toplu taşımalarda
Kaçta yarın muayneninşAllah canım inşAllah bakalım heycan başladı vakit yaklaştıkça
saat 3 te kuzumKaçta yarın muaynen
Çok az kalmışsaat 3 te kuzum
az kaldı kuzum vallahi heyecan doruktaÇok az kalmış
Çok güzel gecicekaz kaldı kuzum vallahi heyecan dorukta
İnşAllah canım benim inşAllah vallahi ağız tadıyla sevinemedik daha hep bir stres şimdi ne olacak diye düşünüyorum sürekliÇok güzel gecicek
Doğana kadAr stresi bitmez şimdi canım. Kese görürsün kalp atışı kalp atışı görürsün hareketleri falan derken. Sağlıkla gelsinninşallahİnşAllah canım benim inşAllah vallahi ağız tadıyla sevinemedik daha hep bir stres şimdi ne olacak diye düşünüyorum sürekli
amin canım inşAllah isteyen herkese nasip olsunDoğana kadAr stresi bitmez şimdi canım. Kese görürsün kalp atışı kalp atışı görürsün hareketleri falan derken. Sağlıkla gelsinninşallah
İnşallah canımamin canım inşAllah isteyen herkese nasip olsun
Evet tüp bebek ama cok bariz bir belirtim yoktu normal regli ağrısı gibi belirtilerim vardı tek fark olarak sirt agrim mide yanmam olduİnşallah canım
belirtilerin nelerdi canım dicem ama tüp bebekti dimi aynı oluyormu belirti onda da
Transferden sonramı hemen canımEvet tüp bebek ama cok bariz bir belirtim yoktu normal regli ağrısı gibi belirtilerim vardı tek fark olarak sirt agrim mide yanmam oldu
Transferden sonraki 5. Gün falan başladı canimTransferden sonramı hemen canım