Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bana da geçiştirmiş gibi geldi bazı doktorlar bizimle değil hamilelerle ilgilenmeyi daha çok seviyolar gibi geliyo. Ben de mesela beklerken kapıda içerden kahkaha sesleri geliyo yarım saat çıkmıyolar ben girince 5 dk dürüyo doktor geçiştiriyo o kadar gücüme gidiyodu ki anlatamam
Aynen öyle canım hastahane ve bankada benimde çok başına geliyo ben saatlerce bekliyorum ama izim iki dk suruyo çok gıcık oluyorum

mümkün olduğunca ediyorum canım tranferden beri evdeydim artık işe başladım malesef toplu taşıma falan biraz sıkıntı ama yapacak birşey yok onada
Ay yarınmı görüceksin keseyi canım. Hadi gözün aydın şimdiden inşallah hiçbir sorun olmadan bu güzel sürec tamamlanıcak😍😍
Çift maske falan tak kuzum bari toplu taşımalarda 😞

Ay yarınmı görüceksin keseyi canım. Hadi gözün aydın şimdiden inşallah hiçbir sorun olmadan bu güzel sürec tamamlanıcak😍😍
Çift maske falan tak kuzum bari toplu taşımalarda 😞
evet canım yarın görücem inşAllah, çift maske takıyorum canım zaten mümkün olduğunca boş olana binmeye dikkat ediyorum

evet canım yarın görücem inşAllah, çift maske takıyorum canım zaten mümkün olduğunca boş olana binmeye dikkat ediyorum
Allah korusun canım. Mecbur hayat devam ediyor bu hastalıkla yaşamayı öğreniyoruz😞😞 bize güzel haberi getirmeyi unutma yarın bekliyoruz 😍

İnşAllah canım benim inşAllah vallahi ağız tadıyla sevinemedik daha hep bir stres şimdi ne olacak diye düşünüyorum sürekli
Doğana kadAr stresi bitmez şimdi canım. Kese görürsün kalp atışı kalp atışı görürsün hareketleri falan derken. Sağlıkla gelsinninşallah 🤗

X