Tamam kuzum o halde sen daha iyi tanırsın kendini. Ama inşallag bu sefer yanıltır seniEminim kuzum olmadığıma bende normal bu regl düzensizliği hele mevsim geçişlerinde
Keşke kuzum keşke öyle olsaTamam kuzum o halde sen daha iyi tanırsın kendini. Ama inşallag bu sefer yanıltır seni
İnşallah gerçek olur canımRüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu
Ayy inşallah canım ama hiç ummuyorum yaa ovü koyu çıkıyo hep ama bakalım pkodan dolayı koyudur benceİnşallah gerçek olur canım
Zaten hiç ummadığın anda gelecek biliyorsun demiAyy inşallah canım ama hiç ummuyorum yaa ovü koyu çıkıyo hep ama bakalım pkodan dolayı koyudur bence
Öyle diyolar canım ama hiç bilmiyorum yumurtlamaya doğru bi koyulaştı daha da silikleşmedi. Ağrılarımda var. Kötü bişey olmasın daZaten hiç ummadığın anda gelecek biliyorsun demi
Ben kullanmadım ama ovulasyon sanırım gebelikte de mi koyu çıkıyo canım
Acaba yumurtalar çok mu gelişti ki canım doktora gitmedin demi çatlama mış olsa da mı koyu çıkar kiÖyle diyolar canım ama hiç bilmiyorum yumurtlamaya doğru bi koyulaştı daha da silikleşmedi. Ağrılarımda var. Kötü bişey olmasın da
Benimde o aklıma geliyo canım ama gitmedim doktora bir 2 hAftaya gelmezse adet giderim ama. Kasık ağrısı çok var bir sağ bir sol giriyo bazen yumurtalık kısmının orası ağrıyo canım. Yumurtlamadan sonraki 3. 5. Günler daha fazlaydı şimdi azaldı ara ara amaAcaba yumurtalar çok mu gelişti ki canım doktora gitmedin demi çatlama mış olsa da mı koyu çıkar ki
ben hiç kullanmadım keşke yorum yapabilsem kötü düşünmeyelim inşallah iyi haber verirsin ağrın adet ağrısı gibi mi ilk zamanlar bende çok olmuştu
Bebeğim daha yumurtlama olmamış olabilir testlere devam et. Aynısını yaşadım gebelikte silikleştikten bi süre sonra tekrar koyulaşıyo burda bi arkadaşta net olarak görmüştüm. Silikleşmeden koyuysa daha çatlamamışÖyle diyolar canım ama hiç bilmiyorum yumurtlamaya doğru bi koyulaştı daha da silikleşmedi. Ağrılarımda var. Kötü bişey olmasın da
Yumurta çatladığında silikleşiyo e o zaman senin Bi ihtimal çatlama mış yada kist yapmış yumurtan olabilir canım doktora bence 2 haftayı bekleme rutin muayene sonuçta Bi gitmen de fayda var diye düşünüyorum. Daha gelişmemiş yumurtan varsa boyutuna bakar ilişki önerir bilemedim kiBenimde o aklıma geliyo canım ama gitmedim doktora bir 2 hAftaya gelmezse adet giderim ama. Kasık ağrısı çok var bir sağ bir sol giriyo bazen yumurtalık kısmının orası ağrıyo canım. Yumurtlamadan sonraki 3. 5. Günler daha fazlaydı şimdi azaldı ara ara ama
Ay hadi inşallah kyzumRüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu
En koyu geçen çarşamba cıktı bebeğim ondan sonra silikleşti bi miktar. Ama ilk teste başladığım gibi silik değil. son testim kuzum daha yok. Dün gebelik sipariş verdimBebeğim daha yumurtlama olmamış olabilir testlere devam et. Aynısını yaşadım gebelikte silikleştikten bi süre sonra tekrar koyulaşıyo burda bi arkadaşta net olarak görmüştüm. Silikleşmeden koyuysa daha çatlamamış
Hadi inşallah diyim kuxum olmaz ama işteAy hadi inşallah kyzum
Kuzucum hep bize cevap veriyosun paylaşıyosun herşeyi sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik?? Cinsiyet ne zaman belli olacak biraz anlat havamız değişsinYumurta çatladığında silikleşiyo e o zaman senin Bi ihtimal çatlama mış yada kist yapmış yumurtan olabilir canım doktora bence 2 haftayı bekleme rutin muayene sonuçta Bi gitmen de fayda var diye düşünüyorum. Daha gelişmemiş yumurtan varsa boyutuna bakar ilişki önerir bilemedim ki
Hatırlıyosan geçen ay benimde koyu çıktığı oldu ama kist değilmiş daha ovülasyon olmamıştı pik daha da koyu olmuştu. Endişe edilcek bi durum yoktur ama gebelik testi yap vakti gelince ve değerlendirmeye devam etEn koyu geçen çarşamba cıktı bebeğim ondan sonra silikleşti bi miktar. Ama ilk teste başladığım gibi silik değil. son testim kuzum daha yok. Dün gebelik sipariş verdim
Ovüde veremem daha 2 haftaua olmazsam giderimmdoktora
Şuandan itibaren göğüslerimde de ağrı başladı. Buna göre çatlamıştır diye umuyorum. Bakalım canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bu sefer az test sipariş ettim 5 tane bakalım yettirebilcemmi kendimeHatırlıyosan geçen ay benimde koyu çıktığı oldu ama kist değilmiş daha ovülasyon olmamıştı pik daha da koyu olmuştu. Endişe edilcek bi durum yoktur ama gebelik testi yap vakti gelince ve değerlendirmeye devam et
Şükür ben iyiyim canım ilk başlarda bulantı vs oldu ama 8.haftada geçti arada bi kramp gibi batmalarım olmasa unutuyorum hamileliğimi Allaha şükür sizlerde rahat geçirirsiniz inşallah burda okuyorum çok zor geçiren arkadaşlar var yarın ikili teste gitcem bakalım belki söyler doktor ilk çocuğum hiç fark etmez ikiside kabulüm canımKuzucum hep bize cevap veriyosun paylaşıyosun herşeyi sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik?? Cinsiyet ne zaman belli olacak biraz anlat havamız değişsin