Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuz olma bitanem. Bir kere evlat sahibi olmuşsun yine olucak. Yine hamile kalıcaksın. Belkide bu ay
Ay inşallah bebeğim yaa oğluma her şeyden umudumu kesip boşanma kararı alınca hamile oldugumu öğrenmiştim inşallah bi kardeşi olur ve yalniz büyümez

Ayy ben de çarşamba veriyim birlikte aynı gün öğreniriz eğer adet olmazsam tabi kuzucum
Eğer nasip olursa hepimize buarda büyüsünler bebisler devam edelim sonra döner okuruz bu mesajları

Eğer nasip olursa hepimize buarda büyüsünler bebisler devam edelim sonra döner okuruz bu mesajları
İnşallah bebeğim ya daha ben buralarda olurum muhtemelen zaten zaten Umudu nisana kalanlardan devam

Ay inşallah bebeğim yaa oğluma her şeyden umudumu kesip boşanma kararı alınca hamile oldugumu öğrenmiştim inşallah bi kardeşi olur ve yalniz büyümez
İnşallah olucak Allahın izniyle bitanem. Benim umudum kalmadığı zamanlarda doktorum hep sen sağlıksızda olsa 2 gebelik yaşadın tekrar hamile kalıcaksın tabiki dedi hep bana. Sen doğurmuşsun birde. Yine olucak oğlunun kardeşi

Evet çok doğru sonuçta ikisi bi araya gelmiş hem de iki kere

Aynı hislerdeyim ama benim hiç olmadı senin oldu yani bi şekilde
Canım herkesin kendince bi sınavı var. Mesela senin olmadı ama olduğunda sağlıksız olabilme ihtimali bana göre çok düşük. Bir sorunun yok çok şükür takviyelerle falan rabbim nasip edecek. Ama benim olsa bile sağlıklı olcakmı korkusu daha çok var. Hani şöyle hamile kalabilecekmiyim düşüncesinin yanında benim birde sağlıklı hamile kalabilecekmiyim ya yine dış olursa ya hiç bir zaman rahme yerleşme olmazsa. Kaç kere o kanser hastalarında kullanılan iğneden olucam. Tüplerimimi aldırsam. Direk tüpmü yaptırsam. Bu tarz binbir türlü soru düşünce vR kafamda rabbim herşeyden önce hepimize sağlıklı nasip etsin

Amin inşallah tatlım

Amin canımın içi aynen öyle bebeğim sağlıklı olsun inşallah hepimizinki ve tabiki sınavlarımız farklı ama ben inanıyorum bi daha öyle bişey yaşamayacaksın Allah'ın izniyle sağlıkla gelecek
Amin inşallah tatlım
Kuzucum hamilelik belirtilerinden bahsetsene biraz sen yaşadın tecrübelisin erken gebelik belirtisi neler yaşadın mesela kendimle karşılaştırayımm

İnşallah canım amin

Tatlım ben o zaman larda ehliyete gidiyordum tabi ilk gebelik olduğu için pek farkında değildim ama sürekli uyuyordum ve mide bulantısı yaşıyordum kahvaltı yapamıyorum ben o yüzden ehliyete giderken ac gidiyordum ilk zamanlar bulantı yaşamazken önce midem kazanırdı sonrada bulanırdı ve full uyurdum sabah direksiyon dersine gider gelir uyurdum akşam üstü sadece bulaşık ve yemek yapardım tabi şimdiki gibi bilinçli değildim ki akıntı göğüs ağrısı falan hiç bir şeyin yakında değildim

Kızlar yaa beyaz kıvamlı bi akıntı geldi ama kokusuz ne anlama geliyo bu bilgisi olan varmı doktoru aramalimiyim

Benim pek uyku yok gibi ama şöyle bişey var ben gece asla deliksiz uyuyamam yıllardır iki üç saatte bir uyanırım. Son bir haftadır gece yatıyorum direk sabah uyanıyorum eşim kalkıyo geliyo kesinlikle duymuyorum bile hatta heralde kafam rahatladı biraz ondan böyle felan diyorum midem bulanmıyo ya iki belirtiden de elendim Şimdi bana şaşırıyosunuz biliyorum niye kan vermiyo nasıl durabiliyo test yapmadan diye. İlk denediğimizde yani iki yıl kadar önce deli gibi bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı yaşadım eşim de ben de kesin hamileyim gözüyle baktık tüm belirtiler vardı ve bigün dayanılmaz oldu hastaneye gittim meğer idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bal ayında denizden felan üşütmüşüm. Mide bulantısı,bel ağrısı hatta enfeksiyon kaynaklı baş dönmesi bütün belirtiler aynıymış doktor da öyle demişti anlattıkların ya enfeksiyon ya hamilelik malesef enfeksiyon çıktı Salak gibi hissetmiştim kendimi bu yüzden şimdi hiçbir belirti beni ikna etmiyo psikolojik mi acaba diyorum

Kızlar yaa beyaz kıvamlı bi akıntı geldi ama kokusuz ne anlama geliyo bu bilgisi olan varmı doktoru aramalimiyim
Pütürlüyse mantar olabilir değilse beyaz akıntı zararsız diye biliyorum kuzucum benim de oluyo

Anlıyorum canım tabi insan bir sürü şey yaşayınca inanmak istemiyo biraz daha bekler evde yaparsın önce öyle gidersin kan vermeye

Ama uyku bi isaret olabilir tatlim be hep gebelik testimi tedavi goruyorum doktorum istiyo diye veriyorum zaten aile hekimi de alisti artik direk beta mi diyo

Sevvvvv çok ümitlendim okuyunca çok heyecanlandım umarım mucizen yerleşmiştir annesine. Benim yerleşme kanamam 1 gün kadar sürdü sadece lavaboya gittiğimde gelirdi bilmiyorum seninki nasıldı ama gögüs hassatiyeti en belirgin özelliklerden adet sancısı gibi sancı da varmış ay hadi inşallah ya bunların hepsini yaşadım mide bulantısı için falanda erken merak etme olmasa da. Umarım duaların kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…