InsaAllah canım. Şu adetim bi düzelse. En son gittiğim doktor hiç kilo ver falan demedi. Ama boyuma gore fazla tabi kilom. Görünür de de kilolu görünmüyorum. Kilomu söyleyince emin misin diyorlarCnm bennkg verince reglim.duzeldi insülin direnci düşürünce bakalım hayırlısı ins sana yarayisli yardımı olur
Cnm benim de duzensizdi doktorum sağolsun ilk onu düzene girdirdi kg verdim insülin düşürdü şimdi kendiliğinden geliyor maşallah diyeyimInsaAllah canım. Şu adetim bi düzelse. En son gittiğim doktor hiç kilo ver falan demedi. Ama boyuma gore fazla tabi kilom. Görünür de de kilolu görünmüyorum. Kilomu söyleyince emin misin diyorlarkac sene sonra klomenden sebep ilk defa 28. Günde adet oldum. Ne güzel bir duyguymuş. Unutmuşum
Eşimde öyle diyo kuzum ama bilmigorum valla benim umutlarım gitmeye başlıyorKuzum bizimmumitsiz olduğumuz zamnda gelecek gibi bu bebisler
Hadi şifa olsun kuzum. Adet gelsin bende başlıcam onlara bide clife bakıcamIyiyim canım. Geçen hafta moraller yerdeydi ama şimdi bomba gibiyimben hayıt tohumuna başladım. Bide ari sütü, bal,polen karışımına başladım. Bakalım neler olacak. Bide Agnucaston diye bir ilaç varmış. Duydunuz mu hiç?
MasaAllah canım. Benim doktorum bir sorun görmüyorum o yüzden de ilaç yazamam demişti. Doğum kontrol haplarıyla düzene sokarız dedi ama ben bebek planladigimizi söyledim. Öyle başladı tedavi falan. Ama ilk aydan sonra bıraktımCnm benim de duzensizdi doktorum sağolsun ilk onu düzene girdirdi kg verdim insülin düşürdü şimdi kendiliğinden geliyor maşallah diyeyim
Ya ben hapı sonradan duydum. Yoksa alırdım. Şuan hayıt tohumu kullanmaya başladım zaten. Hapı kullanıp hamile kalan çok var. Konuyu bulamadım ya link atacaktım. Bulur bulmaz link atarım burayaEşimde öyle diyo kuzum ama bilmigorum valla benim umutlarım gitmeye başlıyor
Hadi şifa olsun kuzum. Adet gelsin bende başlıcam onlara bide clife bakıcam
Agnucaston bir kaç kere burda karşıma çıktı ama ney olarak bilmiyorum canım
Bekle bekle gelmiyo canım yaa biz aşa yukarı aynıydık senle demi aynı olmuştuk daha bende de gelen giden yokİnşallah canım artık kaçtıysada kaçtı napayım. 2 ay saatinde yaptık olmadıda şimdimi olcak
Selam canım iyiyim ben normal devam adet bekliyorum. Sen nasılsın
Doktor kontrolü olmadan kullanılabiliyormuki hap acabaYa ben hapı sonradan duydum. Yoksa alırdım. Şuan hayıt tohumu kullanmaya başladım zaten. Hapı kullanıp hamile kalan çok var. Konuyu bulamadım ya link atacaktım. Bulur bulmaz link atarım buraya
20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiçBekle bekle gelmiyo canım yaa biz aşa yukarı aynıydık senle demi aynı olmuştuk daha bende de gelen giden yok
Eee kaçıncı günün canım daha erken değilmiiBen bugün kaset test yaptım erken tabi ama negatif çıktı şaşırdım mi hayır güya yapmicaktimcuma günü gidip birde kan vereyim diyorum haftasonu güzel geçsin
İğne olalı 11 ama değerlendirmeden sonra sayarsam 9 bence baya erken ama iğnenin etkisinde kalmamış birde geçen ay çizgi çıkmıştı 12. Gün deEee kaçıncı günün canım daha erken değilmii
Canım yumurtlamanı takip ettiysen çatlamadan 14 gün sonra testte cıkar.. regli beklemen gerekmez.20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiçağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok
İğne olalı 11 ama değerlendirmeden sonra sayarsam 9 bence baya erken ama iğnenin etkisinde kalmamış birde geçen ay çizgi çıkmıştı 12. Gün de
erken daha cnm.. iğneden sonrakş günü 1. gün saymalısın. 12. günde erken testte, 14. günde normal testte cıkar.İğne olalı 11 ama değerlendirmeden sonra sayarsam 9 bence baya erken ama iğnenin etkisinde kalmamış birde geçen ay çizgi çıkmıştı 12. Gün de
Bakalım cnm artık dediğin gibi Umut hiç kalmadıerken daha canım umutsuzlaşma dur
Hiç takip etmedim canım yumurtlamayıCanım yumurtlamanı takip ettiysen çatlamadan 14 gün sonra testte cıkar.. regli beklemen gerekmez.
Kuzum cuma kanda baktığım yada hafta sonu ins çıkarerken daha cnm.. iğneden sonrakş günü 1. gün saymalısın. 12. günde erken testte, 14. günde normal testte cıkar.
Senin regl düzensizdi sanırım. yaklaşık yumurtlama günlerini akıntından anlamışsındır aslında 3 aşağı 5 yukarı... ordan say 14 gün test yap bence.Hiç takip etmedim canım yumurtlamayıSadece dediğim gibi ayın 15inde vücut ısım yükseldi. Eğer o zaman yumurtlamaysa 2 3 var daha regle
Bitkisel olduğu için kullanilabiliyormus. Ama pcosta falan bilemiyorum tabi doktora danışmakta fayda var.Doktor kontrolü olmadan kullanılabiliyormuki hap acaba
Benimde öyle valla canımBakalım cnm artık dediğin gibi Umut hiç kalmadı
Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalımBitkisel olduğu için kullanilabiliyormus. Ama pcosta falan bilemiyorum tabi doktora danışmakta fayda var.