Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bennkg verince reglim.duzeldi insülin direnci düşürünce bakalım hayırlısı ins sana yarayisli yardımı olur
InsaAllah canım. Şu adetim bi düzelse. En son gittiğim doktor hiç kilo ver falan demedi. Ama boyuma gore fazla tabi kilom. Görünür de de kilolu görünmüyorum. Kilomu söyleyince emin misin diyorlar kac sene sonra klomenden sebep ilk defa 28. Günde adet oldum. Ne güzel bir duyguymuş. Unutmuşum

Cnm benim de duzensizdi doktorum sağolsun ilk onu düzene girdirdi kg verdim insülin düşürdü şimdi kendiliğinden geliyor maşallah diyeyim

Kuzum bizimmumitsiz olduğumuz zamnda gelecek gibi bu bebisler
Eşimde öyle diyo kuzum ama bilmigorum valla benim umutlarım gitmeye başlıyor
Hadi şifa olsun kuzum. Adet gelsin bende başlıcam onlara bide clife bakıcam
Agnucaston bir kaç kere burda karşıma çıktı ama ney olarak bilmiyorum canım

Cnm benim de duzensizdi doktorum sağolsun ilk onu düzene girdirdi kg verdim insülin düşürdü şimdi kendiliğinden geliyor maşallah diyeyim
MasaAllah canım. Benim doktorum bir sorun görmüyorum o yüzden de ilaç yazamam demişti. Doğum kontrol haplarıyla düzene sokarız dedi ama ben bebek planladigimizi söyledim. Öyle başladı tedavi falan. Ama ilk aydan sonra bıraktım şimdilik böyle takilcam bakalım hayırlısı

Ya ben hapı sonradan duydum. Yoksa alırdım. Şuan hayıt tohumu kullanmaya başladım zaten. Hapı kullanıp hamile kalan çok var. Konuyu bulamadım ya link atacaktım. Bulur bulmaz link atarım buraya

İnşallah canım artık kaçtıysada kaçtı napayım. 2 ay saatinde yaptık olmadıda şimdimi olcak

Selam canım iyiyim ben normal devam adet bekliyorum. Sen nasılsın
Bekle bekle gelmiyo canım yaa biz aşa yukarı aynıydık senle demi aynı olmuştuk daha bende de gelen giden yok

Ya ben hapı sonradan duydum. Yoksa alırdım. Şuan hayıt tohumu kullanmaya başladım zaten. Hapı kullanıp hamile kalan çok var. Konuyu bulamadım ya link atacaktım. Bulur bulmaz link atarım buraya
Doktor kontrolü olmadan kullanılabiliyormuki hap acaba

Ben bugün kaset test yaptım erken tabi ama negatif çıktı şaşırdım mi hayır güya yapmicaktim cuma günü gidip birde kan vereyim diyorum haftasonu güzel geçsin

Bekle bekle gelmiyo canım yaa biz aşa yukarı aynıydık senle demi aynı olmuştuk daha bende de gelen giden yok
20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiç ağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok

20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiç ağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok
Canım yumurtlamanı takip ettiysen çatlamadan 14 gün sonra testte cıkar.. regli beklemen gerekmez.

İğne olalı 11 ama değerlendirmeden sonra sayarsam 9 bence baya erken ama iğnenin etkisinde kalmamış birde geçen ay çizgi çıkmıştı 12. Gün de
erken daha cnm.. iğneden sonrakş günü 1. gün saymalısın. 12. günde erken testte, 14. günde normal testte cıkar.

Canım yumurtlamanı takip ettiysen çatlamadan 14 gün sonra testte cıkar.. regli beklemen gerekmez.
Hiç takip etmedim canım yumurtlamayı Sadece dediğim gibi ayın 15inde vücut ısım yükseldi. Eğer o zaman yumurtlamaysa 2 3 var daha regle

Hiç takip etmedim canım yumurtlamayı Sadece dediğim gibi ayın 15inde vücut ısım yükseldi. Eğer o zaman yumurtlamaysa 2 3 var daha regle
Senin regl düzensizdi sanırım. yaklaşık yumurtlama günlerini akıntından anlamışsındır aslında 3 aşağı 5 yukarı... ordan say 14 gün test yap bence.

Bakalım cnm artık dediğin gibi Umut hiç kalmadı
Benimde öyle valla canım ama senden umutluyum

Senin regl düzensizdi sanırım. yaklaşık yumurtlama günlerini akıntından anlamışsındır aslında 3 aşağı 5 yukarı... ordan say 14 gün test yap bence.
Pazartesine kadar bakcam tahminim ayın 13 15i arası. Ama emin olmamakla beraber

Nm88326

Bitkisel olduğu için kullanilabiliyormus. Ama pcosta falan bilemiyorum tabi doktora danışmakta fayda var.
Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…