Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende çok üzülüyorum o kadar ihtiyacım varki bir evlat kokusuna insanlara istemiyordum oldu deyince çok üzülüyorum rabbim sana bir emanet göndermiş istemiyorum nedir bizler ne uğraşlar veriyoruz sahip olamıyoruz

Aynen tatlım keşke maddi durumum yeterince iyi olsaydı da böyle çocuklara kucak açabilsem ama iste kendimizi zor dönduruyoruz bunada şükür inşallah allah yardım eder onlara ve birer iyilik meleği bulurlar

Ayyy kızlar duygusallik çöktü bana istemsizce ağlıyorum babam yeğenimi göstermek için aradı kardeşimin ardarda iki tane oldu hepsi gülüyor eğleniyor benimde bugün eşim mesaide TV ve ben artık değişik durumlar içerisindeyim eşim gelsede kurtarsa beni. Allahım sabrımızı arttir

Eklentiler

• 16166969611087719387569836808462.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 27
Canım içini ferahlatacak şeyler izle. Yalnız kalınca insan daha çok üzülüyor kendi kendine kaldığında. Dua et bol bol. Başka çaremiz yok

Senj merakla beklıyorum ver şu kanı
Bitanem ben bütün adet belirtilerini yaşıyorum şuan adet oldum olucam
Tatlım bizde bekliyoruz ama inat etti vermiyo
Kız inat değil her an adet olucam görürsünüz kahverengi akıntı hormon düşüklüğünden olabilirmiş en azından çocuk yoksa da çok sıkıntılı bişey değil şükür

Ben bile meraktan girip bakıyorum acaba test yaptı mı diye

Heveslendirmek istemem tabiki ama hamilelik belirtisi de öyle ki. Kaç gün var regliye. Ona göre takipte kalayım
Canım benim bugün regl geçeli 5.gün ama geç yumurtladım bu ay Ya vücut ısısıyla takip ediyodum bugün ısım düştü o yüzden geldi gelcek diyorum yoksa bel ağrısı karın ağrısı günlerdir var da gelen giden yok

Hmm ısı düştüyse olabilir bilmiyom maşallah iyi dayanmışsın. Tebrik ederim ama geç yumurtladın diye regli geç gelmez diye biliyorum. Hadi az daha bekle de test yaparsan beni de etiketle. İnşallah pozitiftir

Hmm ısı düştüyse olabilir bilmiyom maşallah iyi dayanmışsın. Tebrik ederim ama geç yumurtladın diye regli geç gelmez diye biliyorum. Hadi az daha bekle de test yaparsan beni de etiketle. İnşallah pozitiftir
Tamam canım amin inşallah bakalım regli olursam da haber veririm

Vücut ısısı takibine göre yerleşme olursa da bir günlük düşüş oluyomuş ben iki tane pik gördüm 5 gün arayla. Kahverengi akıntı da tam 5 gün önce gelmiş diyorum ki adet olcam diye gezerken ikinci yerleşiyomuş bi de Allah'ım nasip et

Ah canım ya seni anlıyorum, benim de kaynım yazın evlendi üst katta oturuyorlar, bebek bekliyorlar. gecen eşimin doğum günüydü ben hazırlık yapmıştım şap diye orda söyledi, o kadar zamandır da istiyoruz biliyordu.... Sonra döndüm kendime dedim, üzülmenin anlamı yok Allah nasibi ne zaman vermişse.. Karşı tarafın hareketleri evet bizi üzüyor olabilir fakat bunları yok edemeyiz, kendi,mizi bu gibi sözlere davranışlara karşı daha güçlü kılabiliriz... Bir de şunu düşündüm, onun yerinde olsam böyle demezdim ama onun sevincini de anlayabiliyorum. farkında değil bu kişiler yaptıklarının, karşındakini üzdüğünün..

Aynen canım Rabbim sabrımızı arttirsin hepimizin içini ferahlatacak hayırlı mucizesini nasip etsin
Bugün benimde annem geldi. Kuzenimde benden 3 ay sonra evlenmişti. Onun annesi yengem gelmiş anneme. Demiş yokmu sizdede daha bişey annemde yok demiş. Yengemde valla ben torun istiyorum artık söylicem açık açık x'e yeter dinlendiler artık olsun demiş. Annemde bizde istiyoruz ama herkesin bir düşüncesi vardır bişeu diyemeyiz demiş.
istemekle keşke olsa
Bende dedim Allah nasip ederse olur kimsenin istemesiyle olmuyor malesef dedim.

Ohh yalnızlık ve huzur, kuzum şöyle düşün karşındaki insanlar ailen ve bu mutluluğu seninle paylaşmak istiyorlar. Bir de onlar açısından bak, seni üzmek istemezler bence... karşımızdakilerin söylediklerini yönetemeyiz fakat bu sözlere karşı güçlü durabiliriz...... Bu arada konuyla alakalı değil ama eviniz ne kadar sade güzel ve huzur veriyor

Dimi bende aynı şeyi düşündüm. Sadelik çok güzel ve sıcacık Defneninannisi huzurla oturun inşallah bitanem

Of kızlar iğneden 9 gün geçti, belim sanki ikiye ayrılacak gibi ağrıyor, göğüslerim çok sızlıyor çok dolgunlar bir de... benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…