Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım🙄
Sanırım ilaç kategorisinde değilde daha çok bitki extresi kategorisinde yer alıyor. Doktora danışilabilir tabi. Dedigin gibi kaş yapalim derken göz çıkarmayalım. Bakalım hayıt tohumunun bana bu ay faydası olacak mi. Beklentim gebelik yönünde değil düzenli adet yönünde. Hayırlısı 😁

Benimde öyle valla canım 😒ama senden umutluyum

Senin regl düzensizdi sanırım. yaklaşık yumurtlama günlerini akıntından anlamışsındır aslında 3 aşağı 5 yukarı... ordan say 14 gün test yap bence.
Pazartesine kadar bakcam tahminim ayın 13 15i arası. Ama emin olmamakla beraber🤣

@Nm88326

Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım🙄
Bakalım cnm.ins

20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiç 😂 ağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok😂
Tatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora

Aldığım test bozuk çıktı malesef çok sinir oldum 🙄 Hemen ardından evdeki ovülasyon testlerinden yaptım pik değil ama baya koyu çıktı şimdi buraya atmıyorum direk çift çizgi görüp hamileyim sanan arkadaşlarım olmasın diye 😂 Adete doğru gittikçe koyulaşan lh testi, kesilen kahverengi akıntı, bel ağrısı için kan verilir mi sizce 😂 Adete ne kadar var demeyin çünkü geçen aya göre 2 gün geçti ama ovülasyon geç oldu bu ay testlere göre adete 2-5 gün arası bişey var bu hafta içinde işte yani 😂 Defneninannisi Defneninannisi Drdr17 Drdr17 Cookiie Cookiie Baede Baede
Naptın verdın mı kan ?
hala reglın baslmadı kan vermedıysen pes sana :) ben olsam çatlardım. Kızlar uzun sure burada olmicam biraz uzaklaşmak istiyorum.
yenı topik açarsanız benıde ekleyın olurmu hepınızı optum 😘😘😘

Sanırım ilaç kategorisinde değilde daha çok bitki extresi kategorisinde yer alıyor. Doktora danışilabilir tabi. Dedigin gibi kaş yapalim derken göz çıkarmayalım. Bakalım hayıt tohumunun bana bu ay faydası olacak mi. Beklentim gebelik yönünde değil düzenli adet yönünde. Hayırlısı 😁
Hee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarak😂 bir bakayım canım bende araştırayım alırım belki😂
Tatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora
Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardır 🥰

Naptın verdın mı kan ?
hala reglın baslmadı kan vermedıysen pes sana :) ben olsam çatlardım. Kızlar uzun sure burada olmicam biraz uzaklaşmak istiyorum.
Kendine iyi bak canım. Geldiğinde tek gelme çift bekliyoruz 😍

Naptın verdın mı kan ?
Sen siz olmaz bebeğim çok uzun olmasın

Hee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarak😂 bir bakayım canım bende araştırayım alırım belki😂

Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardır 🥰
Yok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz 😊

Aa doğru adet günü yumurtlamıştın sen o zaman üstüne 14 gün koy sonra test yap kuzu olmazsa öyle bugün tam 7 günün haftaya bugün ver kanı bence inşallaj vardırr😍
Yok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz 😊

Naptın verdın mı kan ?
Vermedim kuzum 😂 regl de gelmedi akıntı da kesildi bugün anca göğüs hassasiyeti başladı 😂 bilmiyorum korkuyorum gidesim gelmiyor :ıslık:

Vermedim kuzum 😂 regl de gelmedi akıntı da kesildi bugün anca göğüs hassasiyeti başladı 😂 bilmiyorum korkuyorum gidesim gelmiyor :ıslık:
Tatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksın :halay:

İnşallah gerek kalmaz tutmuştur bebeğim ❤️
Tatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksın :halay:
Ay ne bileyim kuzum ya bi diyorum bak tutunmadan hemen önce bağışıklığı düşürdü vücut dehşet uçuk çıktı dudadığımda 3 gün civarı tutunma kanaması oldu bel ağrısıyla sonra o kesildi göğüs hassasiyeti başladı adet sancısı gibi ağrılar başladı oldu gibi bu sefer diyorum 😂😂 bi yandan da saçmalama kızım adet olcaksın işte bugün yarın bi kaç gün oyalan işte diyorum 🙄😂

İnşallah gerek kalmaz tutmuştur bebeğim ❤️

Ay ne bileyim kuzum ya bi diyorum bak tutunmadan hemen önce bağışıklığı düşürdü vücut dehşet uçuk çıktı dudadığımda 3 gün civarı tutunma kanaması oldu bel ağrısıyla sonra o kesildi göğüs hassasiyeti başladı adet sancısı gibi ağrılar başladı oldu gibi bu sefer diyorum 😂😂 bi yandan da saçmalama kızım adet olcaksın işte bugün yarın bi kaç gün oyalan işte diyorum 🙄😂
Tatlım sen bi kan ver bizi dinle sen

Şimdi negatif çıkcak bütün umudum bitcek kuzucum 🥺 bari biraz umudum var şimdi 😂😂
Iyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririm 😍

Iyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririm 😍
Ayy ben de çarşamba veriyim birlikte aynı gün öğreniriz 😂 eğer adet olmazsam tabi kuzucum ❤️

X