Sanırım ilaç kategorisinde değilde daha çok bitki extresi kategorisinde yer alıyor. Doktora danışilabilir tabi. Dedigin gibi kaş yapalim derken göz çıkarmayalım. Bakalım hayıt tohumunun bana bu ay faydası olacak mi. Beklentim gebelik yönünde değil düzenli adet yönünde. HayırlısıEvet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Bakalım cnm.insBenimde öyle valla canımama senden umutluyum
Senin regl düzensizdi sanırım. yaklaşık yumurtlama günlerini akıntından anlamışsındır aslında 3 aşağı 5 yukarı... ordan say 14 gün test yap bence.
Pazartesine kadar bakcam tahminim ayın 13 15i arası. Ama emin olmamakla beraber
@Nm88326
Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Mevsim değişikliğinden de olabilir canım benimde normalde 6 gün olurdu bu ay 3 gün olduhanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Ben de klonun kullandım bu arada doktora sorduğumda böyle bir etkisi olmadığını söyledievet klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ondan olabilir o zaman teşekkür ederim
Tatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiçağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok
Naptın verdın mı kan ?Aldığım test bozuk çıktı malesef çok sinir oldumHemen ardından evdeki ovülasyon testlerinden yaptım pik değil ama baya koyu çıktı şimdi buraya atmıyorum direk çift çizgi görüp hamileyim sanan arkadaşlarım olmasın diye Adete doğru gittikçe koyulaşan lh testi, kesilen kahverengi akıntı, bel ağrısı için kan verilir mi sizce Adete ne kadar var demeyin çünkü geçen aya göre 2 gün geçti ama ovülasyon geç oldu bu ay testlere göre adete 2-5 gün arası bişey var bu hafta içinde işte yani Defneninannisi Drdr17 Cookiie Baede
Hee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarakSanırım ilaç kategorisinde değilde daha çok bitki extresi kategorisinde yer alıyor. Doktora danışilabilir tabi. Dedigin gibi kaş yapalim derken göz çıkarmayalım. Bakalım hayıt tohumunun bana bu ay faydası olacak mi. Beklentim gebelik yönünde değil düzenli adet yönünde. Hayırlısı
Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardırTatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora
Kendine iyi bak canım. Geldiğinde tek gelme çift bekliyoruzNaptın verdın mı kan ?
hala reglın baslmadı kan vermedıysen pes sana :) ben olsam çatlardım. Kızlar uzun sure burada olmicam biraz uzaklaşmak istiyorum.
yenı topik açarsanız benıde ekleyın olurmu hepınızı optum
Sen siz olmaz bebeğim çok uzun olmasınNaptın verdın mı kan ?
hala reglın baslmadı kan vermedıysen pes sana :) ben olsam çatlardım. Kızlar uzun sure burada olmicam biraz uzaklaşmak istiyorum.
Yok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmazHee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarakbir bakayım canım bende araştırayım alırım belki
Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardır
Yok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz
Vermedim kuzumNaptın verdın mı kan ?
Aynen inşallah canım vardır ama hiç umudum yokAa doğru adet günü yumurtlamıştın sen o zaman üstüne 14 gün koy sonra test yap kuzu olmazsa öyle bugün tam 7 günün haftaya bugün ver kanı bence inşallaj vardırr
Tatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksınVermedim kuzumregl de gelmedi akıntı da kesildi bugün anca göğüs hassasiyeti başladı bilmiyorum korkuyorum gidesim gelmiyor
İnşallah gerek kalmaz tutmuştur bebeğimYok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz
Ay ne bileyim kuzum ya bi diyorum bak tutunmadan hemen önce bağışıklığı düşürdü vücut dehşet uçuk çıktı dudadığımda 3 gün civarı tutunma kanaması oldu bel ağrısıyla sonra o kesildi göğüs hassasiyeti başladı adet sancısı gibi ağrılar başladı oldu gibi bu sefer diyorumTatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksın
Tatlım sen bi kan ver bizi dinle senİnşallah gerek kalmaz tutmuştur bebeğim
Ay ne bileyim kuzum ya bi diyorum bak tutunmadan hemen önce bağışıklığı düşürdü vücut dehşet uçuk çıktı dudadığımda 3 gün civarı tutunma kanaması oldu bel ağrısıyla sonra o kesildi göğüs hassasiyeti başladı adet sancısı gibi ağrılar başladı oldu gibi bu sefer diyorumbi yandan da saçmalama kızım adet olcaksın işte bugün yarın bi kaç gün oyalan işte diyorum
Şimdi negatif çıkcak bütün umudum bitcek kuzucumTatlım sen bi kan ver bizi dinle sen
Iyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririmŞimdi negatif çıkcak bütün umudum bitcek kuzucumbari biraz umudum var şimdi
Ayy ben de çarşamba veriyim birlikte aynı gün öğrenirizIyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririm
Umutsuz olma bitanem. Bir kere evlat sahibi olmuşsun yine olucak. Yine hamile kalıcaksın. Belkide bu ayAynen inşallah canım vardır ama hiç umudum yok