Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bide kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Sanırım ilaç kategorisinde değilde daha çok bitki extresi kategorisinde yer alıyor. Doktora danışilabilir tabi. Dedigin gibi kaş yapalim derken göz çıkarmayalım. Bakalım hayıt tohumunun bana bu ay faydası olacak mi. Beklentim gebelik yönünde değil düzenli adet yönünde. Hayırlısı

Bakalım cnm.ins

20 sinde olmuştum geçen ay canım. Döngümü 35 sayarsam 2 gün kaldı bata ama düzensiz olunca da emin olamıyorum hiç ağrılarım var aslında hep gelmiştir diye gidiyorum lavaboya ama yok
Tatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora

Naptın verdın mı kan ?
hala reglın baslmadı kan vermedıysen pes sana :) ben olsam çatlardım. Kızlar uzun sure burada olmicam biraz uzaklaşmak istiyorum.
yenı topik açarsanız benıde ekleyın olurmu hepınızı optum

Hee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarak bir bakayım canım bende araştırayım alırım belki
Tatlım bende 17 sinde oldum ama hala gelen giden yok belirtice yok yaklaşık altı aydır düzenli oluyordu ama tedaviyi bırakınca yine gecikti bir hafta daha bekleyip tarlusal yazdircam olmazsa doktora
Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardır

Kendine iyi bak canım. Geldiğinde tek gelme çift bekliyoruz

Sen siz olmaz bebeğim çok uzun olmasın

Hee hayıt hapı bu doğru şimdi hatırladım tam olarak bir bakayım canım bende araştırayım alırım belki

Test yapmışmıydın canım hiç. Belkide vardır
Yok canım en son adet günümde yapmıştım oda negatifti ondan sonra yapmadım test de yok elimde eğer adet günümde yumurladiyasam ve tuttuysa daha belli olmaz bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum yoksa zaten daha fazla beklemeyip söktürücü alcam bayramın arkasına ikinci adeti yakalayıp tekrar aşılama yaptırmayı düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz

Aa doğru adet günü yumurtlamıştın sen o zaman üstüne 14 gün koy sonra test yap kuzu olmazsa öyle bugün tam 7 günün haftaya bugün ver kanı bence inşallaj vardırr

Vermedim kuzum regl de gelmedi akıntı da kesildi bugün anca göğüs hassasiyeti başladı bilmiyorum korkuyorum gidesim gelmiyor

Vermedim kuzum regl de gelmedi akıntı da kesildi bugün anca göğüs hassasiyeti başladı bilmiyorum korkuyorum gidesim gelmiyor
Tatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksın

İnşallah gerek kalmaz tutmuştur bebeğim
Tatlım sen direk bebegin kalp atışların duymaya gidicen galiba öyle inanacaksın
Ay ne bileyim kuzum ya bi diyorum bak tutunmadan hemen önce bağışıklığı düşürdü vücut dehşet uçuk çıktı dudadığımda 3 gün civarı tutunma kanaması oldu bel ağrısıyla sonra o kesildi göğüs hassasiyeti başladı adet sancısı gibi ağrılar başladı oldu gibi bu sefer diyorum bi yandan da saçmalama kızım adet olcaksın işte bugün yarın bi kaç gün oyalan işte diyorum

Tatlım sen bi kan ver bizi dinle sen

Şimdi negatif çıkcak bütün umudum bitcek kuzucum bari biraz umudum var şimdi
Iyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririm

Iyi o zaman sana 4 gün müsade pazartesi sabaha kadar olmazsan pazartesi kan vereceksin tatlım anlaştık mı bende çarşamba yada perşembe veririm
Ayy ben de çarşamba veriyim birlikte aynı gün öğreniriz eğer adet olmazsam tabi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…